Kızlar yolculuğumuz 11,5 saat sürdü , normalde 9-10 saatlik bir yol bebeğe rağmen iyi geldik , 1 gece bir yerde konaklamayı göze almıştım.. Sabah 5buçukta yola çıktık,11 çeyreğe kadar uyur uyanık geçti, uyandığında oyuncakla avutmaya çalıştım , uyanık halde en fazla 50 dakika dayandı oto koltuğunda, sonra hop kucağa istedi bir süre kucakta gitti ilk uygun yerde mola verdik o molada yarım saat kaldık öyle idare ettik.. 11 çeyrekte tuz müzesine vardık orda uzun bir mola verdik, yemek yedik tuz gölünde yürüdük , bebeği tuzladık :) Fotoğraf çekindik derken 1-1.5 saat kaldık bebeği iyice yorduk yola öyle devam ettik.. emzirip uyuttum kucağımdan oto koltuğuna transfer edeyim derken uyandı ve sinir oldu bağırdı ağladı tekrar da uyumadı koltukta da durmadı inat etti ağladı o şekilde 1 saat zor yol aldık ve hop yine mola verdik orda da kaldık 1 saat.. Yola çıkarken koltuğunu ön tarafa döndürdük belki oturur diye... O şekilde biraz oturdu zaten uykusuzluk da tavan yapmış vaziyetteydi tekrar mızıldanınca almadım koltuktan , ben ayağa kalktım eğildim emzirdim böylece koltukta uyuyakalmış oldu :) Sonra uyanınca yine oyuncaklarla 40-50 dakika idare etti, mızıldanınca tekrar koltuktan kaldırmadan emzirdim zaten yine uyuyakaldı ve biz yerimize ulaştık son 2,5 saatte böyle geçti :) Çok yorulmuş bebek 8buçuk gibi gece uykusuna geçti emmeye 7 saat sonunda kalktı, alışmamışım hiç ikide bir kontrol ettim:))) Kızlar eşinizin uykuya dayanabileceği en erken saatte çıkın , hatta mümkünse gece çıkın.. Her bebek farklıdır ama oyuncaklara oyunlara söylediğim şarkılara rağmen en fazla 50 dakika oturdu oto koltuğunda uyanıkken.. Zaten yolculuk ilerleyince iyice sapıttı sabrı bitti yarım saati bile zor durdu.. O yüzden son 3.5 saatlik yolu 6 saatte aldık..