2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ankara da olur Dr ve hastane tavsiyesi olan var mı benim kızım 7 yaşında herşey çok değişmiş tabi ben sadece herşey yolunda mı diye Dr gittim ama araştırıyorum iyi bir yer var mı diye öneriniz var mı

benimde hiç yok çok şükür en şanslı bizleriz canım

Benimde yok seninle aynıyiz korkuyorum hamileligimden nekadar geç başlasa az olca bizim için iyi
Ne biliyim kızlar doktor da geçen hafta, bu hafta için başlar mide bulantıların demişti, burdaki diğer arkadaşlar mide bulantılarından dem vurunca dedim acaba bi sorun mu var bence. İnş sorunsuz geçer hepimizin hamileliği

Devlet mi özel mi? Özel medikal park aylin ayrım, Etlik lokman hekim elif terzi, özel muayene normal doğum destekçisi Fatma bolkar. Devlette ise sanatoryum hast. de bir kadın doğumcu var o cok iyidir.

Canım ben de EtiMed'e gidiyorum, Ahmet Cingi'ye memnunum genel olarak.. Esprili, rahatlatan bir doktor

KIzlar bugun doktor randevum vardı 5+4 yım sata gore fakat ultrasyon 4+6ya uyumlu dedı boyle bısey duyan varmı
Canım olabilir böyle şeyler, benim de 2 gün geri olarak çıktı hesapladığım tarihe göre. Ama sağlıklıysa sıkıntı yoktur zaten Doktora da sorabilirsin. Geç döllenme vs. olmuştur. Doktor 0lumsuz bir şey söylemedikçe sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…