- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.001
yeterlı kalsıyumu almazsan bebek annedekı kalsıyumu kendıne ceker anne kalsıyumsuz kalır. bacaklarında sızlama var mı ? böyle ınce ınce sızılar ya da kramp ıste bundna dolayı.. ama gebelıgın daha yenı oldugu ıcın sımdılık olmaya blir ama bebek kalsıyumu kulanmaya baslayınca oyle olmaya baslar
Canım benim çok teşekkür ederim harikasinSordum bu akşam, günde bir Türk kahvesi iyi bile gelir, 2-3 bardak çaydan bir zarar gelmez dedi. Çayı çok demli içmemek daha iyiymiş
Cnm bu mesajı 20 aralıkta yazmzışım yanılmıosam 23 aralıkta değerim 143 çıktıcanım bu testte kı cızgıyle kan degerın kac cıktı ? benım tam böyleyken 26 çıkmıstı
Canım Allah tamamına erdirsin senin de hamileliğini birşey sormak istiyorum 4+2 de keseyi gördüm demişsin vajinal ultrasonla mı gördün acaba karından mı
bana doktorum doğal olsun dedi güzelce kaynat iç sütü dedi aama ben içemiyorum kokuyor çünkü. o yüzden pastörize süt bulursam ondan alıyorum yoksa da normal süt içiyorum..Hepsini not aldım
Zahmet edip tek tek yazmışsın ellerine sağlık
Paket sütler ne kadar besleyici diye düşünüyorum.içerken içime sine sine içemiyorum.acaba doğal sütlerden alıp katnatsak öyle içsek daha iyi olmazmı?
Aynı şekilde doğal yoğurt yapıp yesek?
Kizlar dok beni 16sinda cagormisti kalp atisi ve bebegi gormek icin o zmana 7+3 olucaktim esimin isi old icin cumaya aldim randevuyu 7+0 oluyorm gene duyulur dimi kalp atisi ???
karından gördük canım zorlanmadan çok şükür..
İnşallah darası başıma canım ben de karından görmek istiyorum pazartesi doktora gidicez 5+1 olcak inşallah ben de karından görürüm birşey daha sorucaktim HCG değerin kaçtı karından gördüğünde :))
folik asit kullanıyorsan gitmene gerek yok bence lekelenmen falanda yoksa tabi folik asit kullanmıyorsanda hemen başla eczaneden alıp hayırlı olsun bu aradaYa ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?
sadece kese varken ne tarafta olduğu belli olmuyor canım, 8.haftada falan belirginleşiyormuş tarafı ama doktoruna sor yinede söyler belkiovu gununu tam tespıt edemedım ama tahmın ettıgım gıbıyse bata 4 kala öğrendım. yılbaşı gunu öğleden sonra 2.30 da evde testte gordum. acılde kan verdım aksam 9 da da evde öğrendım internette. değerim 26.89 çıktı . 2gün sonra 142 çıktı ve 3 gün sonra tekrar gittim 627 çıktı. progesteronumda 30.2 çıktı
yarın da kese için gidecegım. sanırım yarın 5+1 . ultrasonda göreceğiz bakalım kaç. ben bebek hangı tarafta onu merak edıyorum en cok
hayırlı olsun canım sağlıkla alalım kucağımıza doğum tarihlerimiz aynı nasipseSelamun aleyküm arkadaşlar.
Biz de dün minik mucizemizi öğrendik. Hiç beklemiyorduk. Sürpriz oldu :)
2014 senesinde kızımı cansız olarak dünyaya getirdim (normal doğum). Aynı yıl bir bebeğimi daha kaybettim (kürtaj).
2015 Ekim Annesi olmak nasip oldu. CLEXANE VE CORASPIN tedavisiyle. Genetik hastalığımın adı homozigot C677 TT.
Oğlum 15 aylık korunuyorduk ama Rabbim demek ki bir sürpriz nasip edecekti.
Bir kaç aydır düzensiz adetim vardı. Geçen hafta da grip olduk ailece.
Fakat son 2 gündür miğde bulantısı yaşayınca şüphelendim.
Dün test yaptım hemen çift çizgi belirdi. Kan tahlili 47 bin den yüksek çıktı.
Tabii biz şok. Bu kadar yüksek bir değer ve ben iğnelere başlamadım hala.
Herşey yolundamıdır diye endişelenirken Rabbime hamd olsun miniğimiz 6 hafta 4 günlükmüş. Pıtpıt atan kalbini de duydum elhamdulillah.
Bugun iğnelerim için rapor almaya farklı bir hastaneye gitmemiz gerekiyor. Tahmini doğum tarihini dün 2 Eylül dediler. Bugün ne derler bakalım. Son adetim belli değil çünkü.
Herkese selamlar. InşaAllah hepimiz sağlık ve sihatle yavrularımızı kucağımıza alırız.
Benim gibi ikinci kez anne olacaklar var mı?
benimde hiç yok çok şükür en şanslı bizleriz canımBenim hiç mide bulantım yok kızlar 6+1 olduk bugün, benim gibi olan var mı?
Güzel haberlerini verirsin inşallahGünaydınlarBirazdan ben de gidiyorum doktora sat a göre 5 + 4 üm ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum ultrasonda daha küçük çıkacak bence. inşşllah görebilirim
Benimde yok seninle aynıyiz korkuyorum hamileligimden nekadar geç başlasa az olca bizim için iyiBenim hiç mide bulantım yok kızlar 6+1 olduk bugün, benim gibi olan var mı?
Arkadaslar merhaba bugün doktora gittim. Sadece kese göründü. Son adet tarihime gore 6 hafta 3 gunluk. Ama utrasonda 5 hafta 5 gunluk cikti. Neye gore belirlediler anlamadim
Benim 12 Eylül çıkıyorkimlerin tarıhı 13 eylül
benımle kim aynı gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?