- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.041
Yaaa maşallah canım erkek dediği halde karnından görmüş bendi cumartesi gidiyorum
Teşekkür ederim :)Hadi bakalım gözün aydın canım
Ultrasonda görmeden 5 haftalık dedi.
Devlet hastanesine gittiğim için çok detaylı anlatmadı.
Sanırım Facebook'ta başka gruba çağıranlara yazıyorEe noldu bazilarinda sahte profil yaziyo.
Hadi bakalım inşallah kalp atışında haftaya inşallah. Ben bu seferlik medipoldeki doktoruma gitcem ona göre değiştirecem doktorİnşaallah sende görüceksin canım :)
Bebek daha görünmedi oda haftaya görünür inş
Benim de hiç bulantı yok. Ben de aynı paniğe kapılıyorum,acaba bir sorun mu var diye. Ne zor birşeymiş şu dönem, bir atlatsak hayırlısıyla...Benim hiç mide bulantım yok kızlar 6+1 olduk bugün, benim gibi olan var mı?
ultrasan cıktısı verdıyse ora mm olarak yazar ona gore soyluyor haftasını canım
verdi canım akşama doğru foto yüklerim.ben anlayamadımultrasan cıktısı verdıyse ora mm olarak yazar ona gore soyluyor haftasını canım
kalp atışını duyarmıyız acaba hemen :)Hadi bakalım inşallah kalp atışında haftaya inşallah. Ben bu seferlik medipoldeki doktoruma gitcem ona göre değiştirecem doktor
Amın canım sen içini ferah tut tahlıl falan istedi mikalp atışını duyarmıyız acaba hemen :)
İnşaallah duyarız.keseyi görünce çok rahatladım.görmek bile yetiyor :)
İnşaallah sağlıklı bi şekilde devam eder
Benimde bulantım yok. Bende şaşırıyorum. Şanslıyız heralde. Bir tek baş dönmesi var.Benim hiç mide bulantım yok kızlar 6+1 olduk bugün, benim gibi olan var mı?
evt cnm bende de geriden geliyor geç döllenme olabiirKIzlar bugun doktor randevum vardı 5+4 yım sata gore fakat ultrasyon 4+6ya uyumlu dedı boyle bısey duyan varmı
Kafana takma Can'ım ben 1 buçuk sene her ay psıkolojik belirti yaşadım ama şimdi mide yanmam dışında birşey yok herkezde mide bulantısı olcak diye birşey yok bazende biz kendimizi o kadar kaptırılıyoruz mide bulantısı olmayacaksa bile davetiye çıkartıyoruzBende de hiç belirti yok sevinsem mı tedirgin mı olsam bilemedim
Bana mı dedin canım 4 haftalık hamileyim zaten de herkeste olan belirtiler bende yokidrar testi yaptıız mı
anaaa çok güzel maşallahh cnm ne güzel ne güzelBana mı dedin canım 4 haftalık hamileyim zaten de herkeste olan belirtiler bende yok
Gerçi daha erken diyorlar ama insan fiziksel bi belirti arıyor 4. Haftam daha ama sık idrara çıkma bile yok dahaKafana takma Can'ım ben 1 buçuk sene her ay psıkolojik belirti yaşadım ama şimdi mide yanmam dışında birşey yok herkezde mide bulantısı olcak diye birşey yok bazende biz kendimizi o kadar kaptırılıyoruz mide bulantısı olmayacaksa bile davetiye çıkartıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?