- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.061
Sağol canım işte fiziksel bi belirti yasamayinca inanasim gelmiyor daha ondan belirti arıyorum habireanaaa çok güzel maşallahh cnm ne güzel ne güzel
sen inan inan 9 ay sonra da mis gibi kucağında olur :)Sağol canım işte fiziksel bi belirti yasamayinca inanasim gelmiyor daha ondan belirti arıyorum habire
Teşekkür ederim 8.8 mm cnmHayırlı olsun c
Hayırlı olsun canım kaç mm olmus
Hoşgeldin canım :))merhaba kızlar uzun zamandır sessiz takipçinizdim sonunda ben aranıza katıldım. :)
İnşallah canım ya bakalım pazartesi inşallah keseyi görürüm o zaman inanırım :))sen inan inan 9 ay sonra da mis gibi kucağında olur :)
Amın canım sen içini ferah tut tahlıl falan istedi mi
Bende yarın 7+1 olacağım. İnşallah kalp atışını duyarım. İnşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır. Benim eşim şehir dışında çalışıyor. 2. Bebeğin şansına hep tek gidiyorum doktora. İlk çocukta hep eşimle giderdim
Hayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.İyi akşamlar kızlar nasipse bende eylül annesi olacağım henüz dr a gitmedim yarın ya da c.tesi gitmeyi planlıyorum folik asit kullanıyorsum zaten devam ediyorum şu an.
Kızlar xray cihazlarından geçiyor musunuz? İşim geregi her sabah güvenlik kontrolünden geçiyorum, ancak bi yandan tereddüt yaşıyorum, xray ışınları bebeği olumsuz etkiler mi acaba
ben de bugün kese mi gördüm. bebeğim soldaymış. doktora haftasını sormayı unutmuşum heyecandan . bu yüzden 1-2 güne tekrar gideceğim doktorabi de bebeğim sağdaymıs oysa benim sol kasığım ağrıyordu çoğunlukla. hep diyordum kesin burda diye
o cihazlar riskli mi ki kızlar ?Kesinlikle geçmiyorum.kenardan geçiyorum üzerimi arıyorlar avmde.
hayırlı olsun canım.gözün aydınİyi akşamlar kızlar nasipse bende eylül annesi olacağım henüz dr a gitmedim yarın ya da c.tesi gitmeyi planlıyorum folik asit kullanıyorsum zaten devam ediyorum şu an.
evet tatlım. sen ben nasıl buldun burada. ovu topiğinde de kızlar yazmısştı tebrık etmıstı ordan görmemısydın.iiz canim hamilemissin tebrik ederim gozun aydinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?