2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Cnim herkesin bi zorlugu var iste benim dogumum bayram oncesine denk gelio benim esim esnaf bayrama son iki hafta kala gece 2 den once cikmiyor isten ve evimiz ise cok uzak annesinde kalior ben simdiden onu dusunuyorum cocugunu doya doya ilk gnlerini goremicek die

Ilk zamanlar yine lafı gecmisti facebookta grup kurmak ordan yazismak falan ben yasak oldugunu burdaki uyeliklerinde problem yasiycaklarini soylemistim. Konular okadar hizli ilerliyorki yetisemiyorum yoksa yine bi hatirlatma yapmak isterdim üzüldüm kızlar için

bi de bebeğim sağdaymıs oysa benim sol kasığım ağrıyordu çoğunlukla. hep diyordum kesin burda diye

Reactions: iiz
İyi akşamlar kızlar nasipse bende eylül annesi olacağım henüz dr a gitmedim yarın ya da c.tesi gitmeyi planlıyorum folik asit kullanıyorsum zaten devam ediyorum şu an.

İyi akşamlar kızlar nasipse bende eylül annesi olacağım henüz dr a gitmedim yarın ya da c.tesi gitmeyi planlıyorum folik asit kullanıyorsum zaten devam ediyorum şu an.
Hayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.

Kızlar xray cihazlarından geçiyor musunuz? İşim geregi her sabah güvenlik kontrolünden geçiyorum, ancak bi yandan tereddüt yaşıyorum, xray ışınları bebeği olumsuz etkiler mi acaba

Kızlar xray cihazlarından geçiyor musunuz? İşim geregi her sabah güvenlik kontrolünden geçiyorum, ancak bi yandan tereddüt yaşıyorum, xray ışınları bebeği olumsuz etkiler mi acaba

Kesinlikle geçmiyorum.kenardan geçiyorum üzerimi arıyorlar avmde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…