- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.081
gözün aydın
kocakarıların evınde ultrason cihazı mı varmış keseyı ne bılsınler. hadı karın şekli desenız neyse . keseyı nasıl görsunler ebe bıle bılemezkızlarrrr yeni bişey duydum :) koca karılardan yuvarlak ise kız fasülye gibiyse kese erkekmiş :)
gözün aydın
hiç gitmedin mi ?Kızlar merhaba dr a gitmek için 6. Haftayı bekliyorum sizce geç mi problem Yaşar mıyım ?
Ilk gebelik olunca daha farklı oluyor. Sonra ki gebeliklerde ister istemez daha rahat oluyor insan galiba.hiç gitmedin mi ?
ben gittim bu 3. gidişim hatta bu hafta tekrra gıdecegım. bence yanlıs beklemek düşük .vb rıskler olursa doktor önlem alıyor. kan degerlerıne, vitamın degerlerıne bakıyor eksik var mı bakıyor. ben çok önemsemem gıdısatına bıraktım dıyorsan başka tabı
Kalp atışı için bana da 15 gün dedi doktorum ve ben cok memnunum, güveniyorum yani.bence biraz beklekızlar kalp atışı için ne zamna gideceğim şimdi ?
bugun ki doktor 15 gün sonra dedi ama ona pek güvenemedim.
Ay canım ya hamile halinle neden böyle açıklama yapıyorsun.. Hadi açıkla bakalım diye Şaka ettim sana tatlışım... Hatta yanına gülücük ikonu koydumLeYLa_21
bak burası bazen gözden kacıyor çünkü her defasında bu yazı cıkmıyor . sadece senın yazdıklarını degıl başka yazılanlarda görunmuyor. ancak biri alıntılayınca aa atlamısım ben dıye gerı dönuyorum. hattaVeson bile uyarıyor bir ileriden bir gerıden cevaplıyorsun dıye
valla gene inanmazsan ağlarım o kadar açıkladım üzülme sen diye
Eki Görüntüle 1938726
canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsunHayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.
canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsunHayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.
Canım benimde bugün 5+4 oldu hifanurda bizimle aynı bende cumartesi gidicemBen hala gitmedim doktora 5+3 bugün
Doktor sana tahlilleri falan kalp atışından sonra isticez dedi. Düşük tehlikesi falan var mı muayene etmeden nasıl anlıcakhiç gitmedin mi ?
ben gittim bu 3. gidişim hatta bu hafta tekrra gıdecegım. bence yanlıs beklemek düşük .vb rıskler olursa doktor önlem alıyor. kan degerlerıne, vitamın degerlerıne bakıyor eksik var mı bakıyor. ben çok önemsemem gıdısatına bıraktım dıyorsan başka tabı
bence tekrar yap idrar testi canım test bozuk gibi görünmüyor netGünaydın bugün transferin 8. Günü sabah idrar testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamilemiyim yoksa test mi bozuk
Teşekkürler cevap için bence de net değilbence tekrar yap idrar testi canım test bozuk gibi görünmüyor net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?