2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar merhaba dr a gitmek için 6. Haftayı bekliyorum sizce geç mi problem Yaşar mıyım ?

kızlar kalp atışı için ne zamna gideceğim şimdi ?
bugun ki doktor 15 gün sonra dedi ama ona pek güvenemedim.

Kızlar merhaba dr a gitmek için 6. Haftayı bekliyorum sizce geç mi problem Yaşar mıyım ?
hiç gitmedin mi ?
ben gittim bu 3. gidişim hatta bu hafta tekrra gıdecegım. bence yanlıs beklemek düşük .vb rıskler olursa doktor önlem alıyor. kan degerlerıne, vitamın degerlerıne bakıyor eksik var mı bakıyor. ben çok önemsemem gıdısatına bıraktım dıyorsan başka tabı

LeYLa_21

bak burası bazen gözden kacıyor çünkü her defasında bu yazı cıkmıyor . sadece senın yazdıklarını degıl başka yazılanlarda görunmuyor. ancak biri alıntılayınca aa atlamısım ben dıye gerı dönuyorum. hatta Veson bile uyarıyor bir ileriden bir gerıden cevaplıyorsun dıye
valla gene inanmazsan ağlarım o kadar açıkladım üzülme sen diye

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?
Dün iğnelerimin raporu için tekrar muayene olduk başka bir hastanede.
Bu sefer 6+6 haftalık dedi doktor.
30 ağustos doğum tarihi verdi.
Sizin için sakıncası yoksa ben bu grupta kalmak isterim.
Oğlumda tahmini doğum tarihinden 7 gün sonra doğmuştu :)
Bu arada kısa zaman geçti ilk hamileliğimden ama unuttum.
Ilk kan tahlilleri için aç yada tok karna fark ediyormuydu?

Ilk gebelik olunca daha farklı oluyor. Sonra ki gebeliklerde ister istemez daha rahat oluyor insan galiba.
Benim bile acı geçmişimize rağmen şuan psikolojik olarak oğlumda ki hamileliğimde olduğum gibi değilim.
Hepimizde farklı sanırım :)

kızlar kalp atışı için ne zamna gideceğim şimdi ?
bugun ki doktor 15 gün sonra dedi ama ona pek güvenemedim.
Kalp atışı için bana da 15 gün dedi doktorum ve ben cok memnunum, güveniyorum yani.bence biraz bekle

Kaç haftalık olduğunu ben de sormamışım o da söylemedi belki küçük olduğu için belli değildir .. Ama Kesenin kaç mm olduğunu söyledi mi en azından. nette bi doktor sitesinde okumuştum kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölersen haftası cıkıyormus mesela benim 8.8 mm di 5+5 çıktı

Eklentiler

• image.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 65
Ay canım ya hamile halinle neden böyle açıklama yapıyorsun.. Hadi açıkla bakalım diye Şaka ettim sana tatlışım... Hatta yanına gülücük ikonu koydum ağlama lütfen ben inanıyorum sana... Seni sevdiğimden birazcık uğraştım senle sümbülüm... Kesende hayırlı olsun cnm.. Sağlıkla yavrunu kucakla inşallah.. Tek temennim bu...Yarınki histeropkopi için stresliyim biraz. Inşallah güzel geçer.. Duâ bekliyorum bol bol...

Hayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.
canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsun

Günaydın bugün transferin 8. Günü sabah idrar testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamilemiyim yoksa test mi bozuk

Eklentiler

• IMG_2263.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 67
Hayırlı olsun, bende gitmemiştim. Bugün aile sağlığına gittim ebe epey bilgilendirdi. Kan tahlilleri için gitmek gerekiyormuş ona göre Demir başlatıyormuş.
canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsun

Doktor sana tahlilleri falan kalp atışından sonra isticez dedi. Düşük tehlikesi falan var mı muayene etmeden nasıl anlıcak

Günaydın bugün transferin 8. Günü sabah idrar testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamilemiyim yoksa test mi bozuk
bence tekrar yap idrar testi canım test bozuk gibi görünmüyor net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…