- 24 Kasım 2008
- 334
- 447
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.101
Hayalet bi çizgi var gibi ama yenilemelisin bence. 3 4 damla damlat cok degilGünaydın bugün transferin 8. Günü sabah idrar testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamilemiyim yoksa test mi bozuk
Sağol canım öğleden sonra tekrar yapacağı. Bu sefer erken gebelik testi alayım. Bu evde bayadır duruyordu. Bozuk büyük ihtimalle.Hayalet bi çizgi var gibi ama yenilemelisin bence. 3 4 damla damlat cok degil
evet tatlım. sen ben nasıl buldun burada. ovu topiğinde de kızlar yazmısştı tebrık etmıstı ordan görmemısydın.
çok teşekkür ederım canım . sen nasılsın ? nasıl gıdıyor hamılelıgın?
bence başka doktoraa git canım keseyi görmek bile bir nebze rahatlatıyor insanı :)Yarın doktora gidicektik benim doktor izinliymiş haftaya cumartesi çok mu geç olur yarın başka doktora mı gitsem yarın birde ev taşıma durumu var
cnm tabiki ultrason kağıdına bakarak söylüyorsun yuvarlak yada fasulye kocakarılar da yetişmiş artık ultrason dönemine :)kocakarıların evınde ultrason cihazı mı varmış keseyı ne bılsınler. hadı karın şekli desenız neyse . keseyı nasıl görsunler ebe bıle bılemez
Hatırlarsan zaten doktor beni geçen hafta pazar acile gel vajinal ultrasonla bakalım demişti ben gitmek istememiştim olmadı dediği gibi acile giderimbence başka doktoraa git canım keseyi görmek bile bir nebze rahatlatıyor insanı :)
aynen canım diğer doktoruna artık kalp atışı için gidersin :)Hatırlarsan zaten doktor beni geçen hafta pazar acile gel vajinal ultrasonla bakalım demişti ben gitmek istememiştim olmadı dediği gibi acile giderim
cumartesi gidiyorum doktora kızlar kalp atışı için ultrason görüntüsünü atarım bakalım nasıl duruyor yuvarlakmı fasulyemicnm tabiki ultrason kağıdına bakarak söylüyorsun yuvarlak yada fasulye kocakarılar da yetişmiş artık ultrason dönemine :)
sen testini tekrarla canım istersen erken gebelik yap sen bilirsin ama aynı markayı alma test bozuk bayaTest bu hale geldi
Öyle yapalım artık ya şansa belke gittiğim doktor nöbetçi oluraynen canım diğer doktoruna artık kalp atışı için gidersin :)
bence bu kadar küçükken o deney yapılamaz 7 veya 8.haftalarda ancakŞimdi bu fasulye mi oluyorEki Görüntüle 1938783
sanki bana da fasülye gibi geldi benim kini pyalşıyorumŞimdi bu fasulye mi oluyorEki Görüntüle 1938783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?