2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doktorumun istediği tahliller kızlar

Eklentiler

• image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 89
Yarın doktora gidicektik benim doktor izinliymiş haftaya cumartesi çok mu geç olur yarın başka doktora mı gitsem yarın birde ev taşıma durumu var

Ozel msjlarima girdigimde hamilelik takvimini gordum canim pek giremiyorum ovu. Topigine artik :) gecen haftaya kadar iyiydi canim erken dogum riskim oldugunu ogrendim yatak istirahatindeyim 1 ay kalkmicam maalesef

Reactions: iiz
Yarın doktora gidicektik benim doktor izinliymiş haftaya cumartesi çok mu geç olur yarın başka doktora mı gitsem yarın birde ev taşıma durumu var
bence başka doktoraa git canım keseyi görmek bile bir nebze rahatlatıyor insanı :)

kocakarıların evınde ultrason cihazı mı varmış keseyı ne bılsınler. hadı karın şekli desenız neyse . keseyı nasıl görsunler ebe bıle bılemez
cnm tabiki ultrason kağıdına bakarak söylüyorsun yuvarlak yada fasulye kocakarılar da yetişmiş artık ultrason dönemine :)

bence başka doktoraa git canım keseyi görmek bile bir nebze rahatlatıyor insanı :)
Hatırlarsan zaten doktor beni geçen hafta pazar acile gel vajinal ultrasonla bakalım demişti ben gitmek istememiştim olmadı dediği gibi acile giderim

Hatırlarsan zaten doktor beni geçen hafta pazar acile gel vajinal ultrasonla bakalım demişti ben gitmek istememiştim olmadı dediği gibi acile giderim
aynen canım diğer doktoruna artık kalp atışı için gidersin :)

cnm tabiki ultrason kağıdına bakarak söylüyorsun yuvarlak yada fasulye kocakarılar da yetişmiş artık ultrason dönemine :)
cumartesi gidiyorum doktora kızlar kalp atışı için ultrason görüntüsünü atarım bakalım nasıl duruyor yuvarlakmı fasulyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…