2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
allah hayırle evlat nasip etsin
İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunuyor
bende başladım
size de söyleyim dedim .
yapalım kızlar

canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsun
Ben zaten kendim alıp kullanmıycam canım, hemşire folik al başla hemen, doktora da geç başladığını söyle muhtemelen erken keser ona göre Demir falan başlatır dedi. Artık ne zaman verir bilmiyorum, tansiyonum düşükmüş 8-5 çıktı ama yine de tuzlu yeme dedi, Yemek ye, ara öğünlerde meyve, Çerez ye dedi.

BENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
Tebrik ederim canim peki kalp atisini duyabildiniz mi? Benim de yarin 7+2 olucak ve doktora gidicem buyuk ihtimalle. 5+5de keseyi gormustuk simdi bebek ve kalp atisi icin gidecegim. Ama kalp atisi icin erken mi acaba diye dusunuyorum

BENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
Tebrik ederim canim peki kalp atisini duyabildiniz mi? Benim de yarin 7+2 olucak ve doktora gidicem buyuk ihtimalle. 5+5de keseyi gormustuk simdi bebek ve kalp atisi icin gidecegim. Ama kalp atisi icin erken mi acaba diye dusunuyorum

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…