- 13 Haziran 2013
- 411
- 381
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.121
Bu tam fasulyecik sankimsizce neye benziyor
benim bir kızım varBu tam fasulyecik sankim
Hadi gözün aydın. Bebek neredeyse ağrı en çok orda mı oluyor :) Ultrason kağıdında yazıyor sanırım haftasıben de bugün kese mi gördüm. bebeğim soldaymış. doktora haftasını sormayı unutmuşum heyecandan . bu yüzden 1-2 güne tekrar gideceğim doktora
Ben zaten kendim alıp kullanmıycam canım, hemşire folik al başla hemen, doktora da geç başladığını söyle muhtemelen erken keser ona göre Demir falan başlatır dedi. Artık ne zaman verir bilmiyorum, tansiyonum düşükmüş 8-5 çıktı ama yine de tuzlu yeme dedi, Yemek ye, ara öğünlerde meyve, Çerez ye dedi.canım demir ilacı ilk 3 ay kullanılmıyormuş, benimde çok düşük ama 3.aydan sonra başlanacağını söyledi doktorum yan etkisi çok fazla oluyormuş çünkü bilgin olsun
Yok daha doktora gitmedim kan sonucu verdim bidaha dun iki kati artmis bir oncekinden haftaya gidecem doktoraben yarın keseyı görmeye gıdıyorum. sen gördun mu kesenı ?
Gozun aydin:))))Hadi gözün aydın. Bebek neredeyse ağrı en çok orda mı oluyor :) Ultrason kağıdında yazıyor sanırım haftası
Gözün aydın, Amin inşallahBENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
Tebrik ederim canim peki kalp atisini duyabildiniz mi? Benim de yarin 7+2 olucak ve doktora gidicem buyuk ihtimalle. 5+5de keseyi gormustuk simdi bebek ve kalp atisi icin gidecegim. Ama kalp atisi icin erken mi acaba diye dusunuyorumBENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
İştemerken gebelik testim
Tebrik ederim canim peki kalp atisini duyabildiniz mi? Benim de yarin 7+2 olucak ve doktora gidicem buyuk ihtimalle. 5+5de keseyi gormustuk simdi bebek ve kalp atisi icin gidecegim. Ama kalp atisi icin erken mi acaba diye dusunuyorumBENDE DOKTORA GİTTİM ŞÜKÜR Kİ KESEDEN SONRA BEBEK GÖRÜNDÜ BUGÜN. 6 HAFTA 5 GÜN DEDİ. RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
Amin bizim gibi tüm bekleyenlere inşallah bu mübarek cuma hürmetineHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin :)
çok sevindim hayırlı olsun baya net hamilesin canımİştemerken gebelik testim
hayırlı olsun canım. gözün aydın tekrar. folık asiti unutma doktora gıtmesende içYok daha doktora gitmedim kan sonucu verdim bidaha dun iki kati artmis bir oncekinden haftaya gidecem doktora
gözün aydın. değerlerine baktırdın mı çizgi epey koyu 600 üstüne çıkmıstır mutaka kan degerın 4-5 güne kese görunur bu haliyle fazla gec kalmaİştemerken gebelik testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?