- 18 Nisan 2010
- 1.269
- 74
- 358
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.141
Yok canım kan terim pazar günü aslında ama pazar kapalı olduğu için yarın vericem. Bugün 8. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İkiz mi acaba diye bende düşünüyorumgözün aydın. değerlerine baktırdın mı çizgi epey koyu 600 üstüne çıkmıstır mutaka kan degerın 4-5 güne kese görunur bu haliyle fazla gec kalma
kactı degerın ?
tüp bebek mi yapıldı :) gözün aydın. testte mi gördün ? anlayamadım. kan değerlerine bakıldı mı hiç ?Yok canım kan terim pazar günü aslında ama pazar kapalı olduğu için yarın vericem. Bugün 8. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İkiz mi acaba diye bende düşünüyorum
Evet tüp bebek. İdrar testinde gördüm bugün. Henüz kan testi yapılmadıtüp bebek mi yapıldı :) gözün aydın. testte mi gördün ? anlayamadım. kan değerlerine bakıldı mı hiç ?
Ozel msjlarima girdigimde hamilelik takvimini gordum canim pek giremiyorum ovu. Topigine artik :) gecen haftaya kadar iyiydi canim erken dogum riskim oldugunu ogrendim yatak istirahatindeyim 1 ay kalkmicam maalesef
maasallahŞimdi bu fasulye mi oluyorEki Görüntüle 1938783
benım en cok agrım sol da hatta kasıgıma o kadar yakın kı nerdeyse dıbınde ve en sıddetlı yer orası bacagıma da vuruyor. sag da pek agrı yok arada hafıf oluyor gerı gecıyor. ben baktım SOLDAYDIHadi gözün aydın. Bebek neredeyse ağrı en çok orda mı oluyor :) Ultrason kağıdında yazıyor sanırım haftası
aaa sen daha şimdi öğrendinEvet tüp bebek. İdrar testinde gördüm bugün. Henüz kan testi yapılmadı
Teşekkürler evet daha yeni öğrendim. Yarın kan testimaaa sen daha şimdi öğrendindaha yeni şokundasın desene
gözün aydın. ne zaman kan vereceksin peki ?
evet canım 5+2 olduk galiba hesabıma göre dün ultrasona girdim keseyi gördüm ama heyecandan ultrasona göre kac haftalık sormmaısım :)
aa neden erken doğum riski varmış peki ? çok dikkat et canım ama epey yol aldın yaklaşmış dogumunda sağ sagım kucagına al inşalah. bebegnin cinsiyeti neymiş peki ?
Akşama gidiyoruz 5+3 le karından ultrasonla keseyi görürüz inşallah ilk ultrason muayenem olucak yarın ev taşıma oldugu icin bugün nöbetcı doktor Bakıcak dua edin
Baya yorumdum la dinlenmek istiyorum artık bana köşe koltuk olsun yeter dua et keseyi görelim içim rahatlasınHadi inşaallah görde rahatla canım.
Ev taşırkende bişey yapma.ilk önce yatağı kurun.ayakta fazla kalınca yat dinlen :)
Baya yorumdum la dinlenmek istiyorum artık bana köşe koltuk olsun yeter dua et keseyi görelim içim rahatlasın
Yok canım kan terim pazar günü aslında ama pazar kapalı olduğu için yarın vericem. Bugün 8. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İkiz mi acaba diye bende düşünüyorum
Aynen ya ama ne güzel telaş her doktora gittiğimde içim buruk olurdu ne Zaman hamile olduğum için doktora gidicem diye Rabbim nasip etti şükürGörürsün canım Allahın izniyle.
Kese telaşımız bitince kalp atışı telaşına geçicez :)
Maşallah gözün aydın canım.kalp atışınıda duydunmu?
KALP ATIMI VAR DEDİ DOKTOR AMA DIŞARDAN DUYMADIM. BİR SONRAKİ KONTROLDE ARTIK...
Aynen ya ama ne güzel telaş her doktora gittiğimde içim buruk olurdu ne Zaman hamile olduğum için doktora gidicem diye Rabbim nasip etti şükür
Sağol canım benimde ilki tüp bebekti bende kanama yaşamıştım ama sağ Salim doğdu çok şükürCanim hayrli olsun allah kucagina almayida nasip etsin benimde ilki tuptu iki embriyo koyulmustu sonra biri kanamayla dustu ama biri duruodu sana tavsiyem kanama yasarsan falan sakin telaslanma hemen dok ara cunki su idrar testi gosteriyorki ikiside tutmus bence masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?