2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gözün aydın. değerlerine baktırdın mı çizgi epey koyu 600 üstüne çıkmıstır mutaka kan degerın 4-5 güne kese görunur bu haliyle fazla gec kalma

kactı degerın ?
Yok canım kan terim pazar günü aslında ama pazar kapalı olduğu için yarın vericem. Bugün 8. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İkiz mi acaba diye bende düşünüyorum

Reactions: iiz
Yok canım kan terim pazar günü aslında ama pazar kapalı olduğu için yarın vericem. Bugün 8. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. İkiz mi acaba diye bende düşünüyorum
tüp bebek mi yapıldı :) gözün aydın. testte mi gördün ? anlayamadım. kan değerlerine bakıldı mı hiç ?

Ozel msjlarima girdigimde hamilelik takvimini gordum canim pek giremiyorum ovu. Topigine artik :) gecen haftaya kadar iyiydi canim erken dogum riskim oldugunu ogrendim yatak istirahatindeyim 1 ay kalkmicam maalesef

evet canım 5+2 olduk galiba hesabıma göre dün ultrasona girdim keseyi gördüm ama heyecandan ultrasona göre kac haftalık sormmaısım :)

aa neden erken doğum riski varmış peki ? çok dikkat et canım ama epey yol aldın yaklaşmış dogumunda sağ sagım kucagına al inşalah. bebegnin cinsiyeti neymiş peki ?

Hadi gözün aydın. Bebek neredeyse ağrı en çok orda mı oluyor :) Ultrason kağıdında yazıyor sanırım haftası
benım en cok agrım sol da hatta kasıgıma o kadar yakın kı nerdeyse dıbınde ve en sıddetlı yer orası bacagıma da vuruyor. sag da pek agrı yok arada hafıf oluyor gerı gecıyor. ben baktım SOLDAYDI

ultrason kagıdından okumak ımkansız yazı resmen yok çizgi cıkmıs sadece ama pazartesi tekrar gideceğim doktora. kendi doktorum yoktu. hem kan değerlerime hem vitamın degerlerıme baktıracagım

Son düzenleme:

Aslinda ultrason kagidinda yazar kac oldugu canim sen sat ina göre hesapla cunku doguma kadar ona gore takip ediliyorsun (gec dollenme degilse)..

Grip ve bel agrisiyla hastaneye gittim 2 cm acilman var dediler ve yatis verdi doktor canim braz tehlikeli gecti benim gebelik 7.haftamdada kanamam olmustu sizler dikkat edin kendinize ama olacaksa oluyor bir turlu

Akşama gidiyoruz 5+3 le karından ultrasonla keseyi görürüz inşallah ilk ultrason muayenem olucak yarın ev taşıma oldugu icin bugün nöbetcı doktor Bakıcak dua edin

Akşama gidiyoruz 5+3 le karından ultrasonla keseyi görürüz inşallah ilk ultrason muayenem olucak yarın ev taşıma oldugu icin bugün nöbetcı doktor Bakıcak dua edin

Hadi inşaallah görde rahatla canım.
Ev taşırkende bişey yapma.ilk önce yatağı kurun.ayakta fazla kalınca yat dinlen :)

Hadi inşaallah görde rahatla canım.
Ev taşırkende bişey yapma.ilk önce yatağı kurun.ayakta fazla kalınca yat dinlen :)
Baya yorumdum la dinlenmek istiyorum artık bana köşe koltuk olsun yeter dua et keseyi görelim içim rahatlasın

Kizlar bugun tam 7+0 im ve dok gittik bebegimide kalp atisinida gorduk cok sukur daha kucuk old icin dinletmedi ama gosterdi 6+ 5 haftayla uyumlu cikti
heycandan ne zman bidaha gidelim sormayi unuttum darisi sizin basiniza

Canim hayrli olsun allah kucagina almayida nasip etsin benimde ilki tuptu iki embriyo koyulmustu sonra biri kanamayla dustu ama biri duruodu sana tavsiyem kanama yasarsan falan sakin telaslanma hemen dok ara cunki su idrar testi gosteriyorki ikiside tutmus bence masallah

Görürsün canım Allahın izniyle.
Kese telaşımız bitince kalp atışı telaşına geçicez :)
Aynen ya ama ne güzel telaş her doktora gittiğimde içim buruk olurdu ne Zaman hamile olduğum için doktora gidicem diye Rabbim nasip etti şükür

Sağol canım benimde ilki tüp bebekti bende kanama yaşamıştım ama sağ Salim doğdu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…