- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.161
Rabbim tamda umudu kestiğimiz anda mucezisini gönderiyor işteSorma canım.ben umudumu iyice yitirmeye başlamıştım.ne kadar şükretsek azdır
Hayırlı olsun, zarar verecek olsaydı düşerdi herhalde. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz genelde birşey çıkmaz diyor doktorlar. İnşallah zarar vermemiştir sağlıkla kucağına alırsın.Slm hanimlar bende eylül annesi olucam galiba tam olrak bilmiyorum
2. Hamileligim kzim 3.5 yasinda ama bu hamileligimde cok farkli seyler yasadim kzimdan sonra birde dusugum var bu 3. Hamileligim aslinda ole isde
Benim sat tarihim 1 kasim aslinda ama gebe kaldigim tarih adetime cok yakin 25 26 kasim cvari sanirim cnku adetimi 6 gun gectikten sonra aralik 6 di kan testi yaptrdim ben mantar yuzunden gittim ve sonuc negatif cikti 0.19 cikti kan tahlili ve kist cikti hemde mantar vardi fitil hap herseyi kullandim tarlusal yani adet sokturucu kullandim fulucan da kullandim
Tarlusal 12 gunde bitti 10 gun icinde regl olmam lazmdi ama olmadim bende netten baktim tarlusal kulladigi halde regl olmayanlar hep hamile cikmis aslinda biandan sevindim ama bu ilaclar bebege zarari olurmu dyede korktum halada daha korkuyorum ocagin 3 de doktra gttim ve alttan ulturosonla bakti 5+5 haftalik hamile ciktim ben sok tabisonra kalp atisini duymak icin dktra gttim bu sali ve kese 7+1 cikti cabukmu buyuyo kese anlamadm dktr sat tarihime gore degil bebegin kesesine gore hesapliyo kac haftalik hamile oldgumu cnku nerdeyse 3 bcuk 4 hafta var sat ve hamile kaldigim gunle arasinda ole baya uzun yazdim ama benim gibi bole bsey yasiyan varmi yada duyan varmi sizce tarlusal bebege zarar verirmi dktrum C grubu bi ilac progestan hormonu yuksek bi ilac fln sanmiyorum bsey olucagini dedi ve benden kahve akintilar geliyo ama surekli ve dktr progestan fln vermiyo eger ilac bebege bisey yaptiysa dussun zaten dedi yani progestan verirsem ilerki zmanlardada duseblir yada dusmeyedeblir bebekte genetik bpzukluklarda ckablir hic bilemeyoz dedi ve bilinmeyenler icinde hamileligimi surdurmeye devm ediyorum simdiden ilginiz icin tesekkur ederim
Hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar.ben sitede de hamilelikte de yeniyim.6 hafta dört günlük bugun doktora gittim kalp atışısı duymak için. kesem büyümüş ama içinde bebek görünmedi. ödümüz koptu. alt kısımdan makinayla kontrol etti doktor baktık bebiş orda köşede duruyo . çok derinden kalp atışını duydum . allahıma bin şükürler olsun herşey yolunda . eylül 5 te doğum olucakmış. rabbim elini açıp amin diyen kullarının dualarını kabul etsin inşallah. hayırlı doğumlar
Evet oleymis ilk 50 gun ya hep ya hic donemiymis doktrum ole dedi grunuse gore iyi gidiyoruz suan insallah bsey olmaz saol iyi dileklerin icin canimHayırlı olsun, zarar verecek olsaydı düşerdi herhalde. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz genelde birşey çıkmaz diyor doktorlar. İnşallah zarar vermemiştir sağlıkla kucağına alırsın.
Ben çekiyorum canım kasık ağrısı, bel ağrısı ile birlikte. Adet sancısı kadar şiddetli değil fakat gün içinde hep hissettiriyor kendisini. kahve konusunda ben de çok kararsızım. Günde en azından bir kahve içsek bir şey olur mu acaba?Kizlarr merhabaa..Kasik agrisi cekeniniz var mi yaa sabki adet olacakmişim gibi ptesi 5 arti 1 cikmisti kese 10 gün sonra tekrar gidecegim..turk kahvesi aşigiyim 4 gundur icmiyorum ama stres oluyorum cok..1 fincan iç diyorum kendime stres olmaktan iyidir.siz ne düşünüyorsunuz.
Ben çekiyorum ama gaz sancısı benim ki. Hemşire Türk kahvesini günde 1 tane içebileceğimi söyledi, ben yine de hafta da 1 ya da ayda 1 tane içmeye çalışcam.Kizlarr merhabaa..Kasik agrisi cekeniniz var mi yaa sabki adet olacakmişim gibi ptesi 5 arti 1 cikmisti kese 10 gün sonra tekrar gidecegim..turk kahvesi aşigiyim 4 gundur icmiyorum ama stres oluyorum cok..1 fincan iç diyorum kendime stres olmaktan iyidir.siz ne düşünüyorsunuz.
Evet oleymis ilk 50 gun ya hep ya hic donemiymis doktrum ole dedi grunuse gore iyi gidiyoruz suan insallah bsey olmaz saol iyi dileklerin icin canim
Peki aranizda benim gibi kahve rengi akintisi olanlar varmi benim 10 gundur suruyo
Nescafe degilde en azindan bir fincan turk kahvesi içsek en azindan ben surekli zombi gibi kahve kahve diye dolaşmam belkiBen çekiyorum canım kasık ağrısı, bel ağrısı ile birlikte. Adet sancısı kadar şiddetli değil fakat gün içinde hep hissettiriyor kendisini. kahve konusunda ben de çok kararsızım. Günde en azından bir kahve içsek bir şey olur mu acaba?
Gaz sancisi bu akşm banada eklendi biraz ama çok sürmedi şukur..kizimaa hamileyken ilk 4 ay hiç içmedim ama sonrasindaa kupayla türk kahvesi ictigimi bilirim engel olamiyordum kendimee..az az icip sonrasinda zivanadan cikmiyim diyorumBen çekiyorum ama gaz sancısı benim ki. Hemşire Türk kahvesini günde 1 tane içebileceğimi söyledi, ben yine de hafta da 1 ya da ayda 1 tane içmeye çalışcam.
sagsalım kucagına al inşallah insanlık hali ya her şey olabiir ne yapalım artık başa ne gelirse çekeegiz herşeyde bize bağlı değil yaAslinda ultrason kagidinda yazar kac oldugu canim sen sat ina göre hesapla cunku doguma kadar ona gore takip ediliyorsun (gec dollenme degilse)..
Grip ve bel agrisiyla hastaneye gittim 2 cm acilman var dediler ve yatis verdi doktor canim braz tehlikeli gecti benim gebelik 7.haftamdada kanamam olmustu sizler dikkat edin kendinize ama olacaksa oluyor bir turlu
kahve nikotındır ne düşünmeliyiz senceKizlarr merhabaa..Kasik agrisi cekeniniz var mi yaa sabki adet olacakmişim gibi ptesi 5 arti 1 cikmisti kese 10 gün sonra tekrar gidecegim..turk kahvesi aşigiyim 4 gundur icmiyorum ama stres oluyorum cok..1 fincan iç diyorum kendime stres olmaktan iyidir.siz ne düşünüyorsunuz.
Normalde de kahveyle pek aram yoktur canım kahvaltıda 2 fincan acik cay iciyorum gun icinde bida cay kahve içmiyorum. Sende azaltmaya çalışsan iyi olurKizlarr merhabaa..Kasik agrisi cekeniniz var mi yaa sabki adet olacakmişim gibi ptesi 5 arti 1 cikmisti kese 10 gün sonra tekrar gidecegim..turk kahvesi aşigiyim 4 gundur icmiyorum ama stres oluyorum cok..1 fincan iç diyorum kendime stres olmaktan iyidir.siz ne düşünüyorsunuz.
ben gectgimiz cuma sabahi uykumdan uyandim iki kes adet sancisi gibi bi sanciyla hemn dktra gttim kahve rengi akintimda geldigi icin bide dusugumde var oyuzden tirsiyorum braz ama dktr normal dedi bence 1 fincandan bsey olmaz ben son 5 gundur 3 fincan ictm araliklarla ama nescafe ictim ben turk kahvesi aramiyorum aslinda nescafede sevmem cok ama hamileligimden beri canim cekiyo nedenseKizlarr merhabaa..Kasik agrisi cekeniniz var mi yaa sabki adet olacakmişim gibi ptesi 5 arti 1 cikmisti kese 10 gün sonra tekrar gidecegim..turk kahvesi aşigiyim 4 gundur icmiyorum ama stres oluyorum cok..1 fincan iç diyorum kendime stres olmaktan iyidir.siz ne düşünüyorsunuz.
ben 6 aylik fln kzima hamileyken su hamilelerin giremedigi riskli alana girmek zorunda kaldim sag bobrek tarafmda cok agrim vardi ulturosona girdim ama ben grince btun kapilari kapattilar fln brazckda olsa radysyonu azaltmak icin cok sukur kzim cok saglikli bence bilmeden yapilan seylerden korkma ben 5+5 haftalik hamileykn ogrendm hamile oldgmu ve maydonoz kurude yaptim sporda yaptim dyetteydim cnku o sira tarlusal ictm bir suru ilac fln ama sukur suanlik hic bsey yok insallahda olmazKızlar merhabalar. Ben de eylül anne adayı olarak aranıza katıldım çok şükür. Size danışmak istediğim bir şey var, yaklaşık 1.5 hafta önce ayağımdan röntgen çektirdim bunun bebeğe zarar verme olasılığı nedir. İnternetten araştırdım çoğu doktor görüşü zarar vermeyeceği yönünde ama aranızda böyle bir durum yaşayan varsa tecrübelerinden yararlanmak isterim. doktor randevum önümüzdeki hafta.
hadi ya insallah dedgin gbi olur canm cok saol brazda olsa icim rahatladiBenim 6 ay surdu cnm kajve rengi akintim dok gittigimde bebegin iyi oldugunu ve tehlikeli bisey olmadigini soyluyordu hatta farkli doktorlarada gttim hepsi ayni seyleri soyledi icini ferqh tut sende insallah gecicek
evet canım 5+2 olduk galiba hesabıma göre dün ultrasona girdim keseyi gördüm ama heyecandan ultrasona göre kac haftalık sormmaısım :)
aa neden erken doğum riski varmış peki ? çok dikkat et canım ama epey yol aldın yaklaşmış dogumunda sağ sagım kucagına al inşalah. bebegnin cinsiyeti neymiş peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?