- 13 Ocak 2017
- 5
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.181
bende çekiyorum canım bugun doktora gittim normal dedi ki ben 6+4 üm bıçak gibi sancı giriyo arada korkmaBen çekiyorum ama gaz sancısı benim ki. Hemşire Türk kahvesini günde 1 tane içebileceğimi söyledi, ben yine de hafta da 1 ya da ayda 1 tane içmeye çalışcam.
canım benim görümcem yeni doğum yaptı kahverengi leke bende henüz gelmedi ama bebiş rahme yerleştiği için geliyomuş açık pembe olmasın koyu kahve normal ama çok rahatsız oluyosan bi doktora git istersenEvet oleymis ilk 50 gun ya hep ya hic donemiymis doktrum ole dedi grunuse gore iyi gidiyoruz suan insallah bsey olmaz saol iyi dileklerin icin canim
Peki aranizda benim gibi kahve rengi akintisi olanlar varmi benim 10 gundur suruyo
aynı gün doğum yapıcaz arkadaşım:)KALP ATIMI VAR DEDİ DOKTOR AMA DIŞARDAN DUYMADIM. BİR SONRAKİ KONTROLDE ARTIK...
Kızlar doktorum bana günde 1 türk kahvesi 1 neskafe 3 fincan çay içebilrisin dedi yani günlük 200 mg kafein ama şöylede yapabilirsiniz tchiboda kafeinsiz nescafe var ondan alıp sütle pek ala içilebilir kafein oranı % 2 sadeceNescafe degilde en azindan bir fincan turk kahvesi içsek en azindan ben surekli zombi gibi kahve kahve diye dolaşmam belki
Maşallah çok net şimdiden tebrikler. Bende şimdi kan verdim geldim bakalım ne olacakKızlar bende aranıza katıldım. Bugün kan vermeye gidicez. Sabah yaptığım testim resimde
Hayırlı olsun canım tebriklerKızlar bende aranıza katıldım. Bugün kan vermeye gidicez. Sabah yaptığım testim resimde
Kizlar doktorum bugun yogun oldugu icin randevuyu sali gunune erteledi. Benim gecen hafta kanamam olmustu o yuzden progestan kullaniyorum ama ara ara lekelenmeler oluyor igne ucu kadar kirmizilik gordum bugun. Doktor tedirgin olacak birsey yok diyor ama bebegimi henuz goremedigim icin cok tedirginim ve bugun gogus uclarimdaki hassasiyet aci tamamen yok oldu. Goguslerindeki hassasiyet yok olan var mi lutfen bebegime bisey olmasin sali gunune kadar nasil beklicem bilmiyorum
İste genelde dusuk olacagi zaman belirtiler yok oluyor diyorlar ben de ondan korkuyorum bir anda sabah butun hassasiyetin gitmesi korkutuyorBende de hassasiyet yok 2 gündür. Bugün gittim kan vermeye ama onu söylemek hiç aklıma gelmedi :/ Bende kanama yok ama düşük tehlikesi dedi doktor. Alakalı mıdır acaba?
Kızlar ben ince yapılı biriyim oldum olası. Hic göbeğim olmadı bu yasa kadar Ama son 4-5 gündür acayip iştahım açıldı ve siskinlik hissediyorum göbeğim taş gibi ve cidden şişti. bu tarz şişlikler hissediyor musunuz
İste genelde dusuk olacagi zaman belirtiler yok oluyor diyorlar ben de ondan korkuyorum bir anda sabah butun hassasiyetin gitmesi korkutuyor
gittim canim dktrum normal dedi ama insan yinede korkuyo isdecanım benim görümcem yeni doğum yaptı kahverengi leke bende henüz gelmedi ama bebiş rahme yerleştiği için geliyomuş açık pembe olmasın koyu kahve normal ama çok rahatsız oluyosan bi doktora git istersen
5+2 çıktı kesemiz 2 gün eksik dedı oda kendini tamamlanmış kesen çok güzel yerleşmiş dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı tahlıl istedi gelirken getirirsin dedı doktor çok hoşuma gitti
İste genelde dusuk olacagi zaman belirtiler yok oluyor diyorlar ben de ondan korkuyorum bir anda sabah butun hassasiyetin gitmesi korkutuyor
Canim yatip dinlenmekten baska care yok nasibimizde varsa tutuncak ins bebeklerimiz. Aklimiza yine de kotu seyler getirmeyelim benim de hic mide bulantim olmadi tek belirtim gogus uclarinda hassasiyetti o da gidince panik oldum. Senin kanaman da olmamis kafaya takma bence kotu birsey yoktur.Öylemiymiş? Bende dün çok rahatım ne midem bulanıyor ne göğsüm ağrıyor diye mutlu oluyordumuyarılara uyumaktan başka ne yapabiliriz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?