2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ben yatamıyorumda çalışmaya devam ediyorum mecburen.Yatman lazım demedi doktorda gerçi,dese direk istifa etmem lazım. Bana da ara sıra çok az lekelenmeler olabilir korkma dedi ama sende de öyleymiş bir sıkıntı olmaz inşallah.

tamam canım hangi doktora gittin hangi hastane?
Esenler medipole gittim canım zaten gittiğim hastane orasıydı SELMA ömüre gittim hakkındaki yorumları bilmiyorum ama çok sakindi bilgilendirdi ultrasonda bakarken gülümsedi muhabbet etti ben memnun kaldım canım denenebilir

Bende bi arkadaşın tavsiyesiyle ayten hanıma randevu aldım.memnun kalmazsam seninkine giderim.

Merhaba kızlar,
Hepinizin bebişi hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucağımiza almak nasip olsun.
Ben 2014 kasım annesiyim bir kızım var. Bide şimdi eylül annesi olcam kismetse.
Uzun zaman olmuş girmeyeli foruma unutmuşum su altta çıkan gebelik takvimini nereden yapıyoruz acaba

Hoşgeldiniz hayırlı olsun
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini profilinizdeki kişisel bilgilerim bölümüne yazıyorsunuz gün ay yıl olarak.
Değişiklikleri kaydet demeyi unutmayın :)

Selamlar benım de bat 10 ocaktı ama kan testı yaptırdım sonuc 86 cıktı doktor da hamilesin ama dıs gebelık rıskıne karsı ıkı gun sonra yenıden bi kan testı yaptır dedi. Benım duruöuöda olan varmı doktorum cok yogun en erkenn 10gun sonraya randevu alabıldım ozamana kadar kan sonuclarını alıp baska bi doktora muayene olsam mı ne dersınız

Hayırlısı olsun öncelikle ben olsam kan testi yapıp başka bir Dr a giderdim.
Aslında bana sorarsan bi Dr un kalitesi kadar erişilebilir olması da çok önemli :)

gec döllenmede olabilir hemen korkma canım dış gebelik diye bu doktorlar böyle işte. benım ılk öğrendıgımde 26 ydı değerım. bır kac gun ıcınde tekrar baktır 2 gunde bır degerın 2 katı artıyorsa korkacagın bir şey yok

başka hastaneye gıt . telefonla randevu alınca gec tarıhe verırler ınternetten mhrs üzerindne randevu alırsan cok dha erken bır zamana alabilirsin

Hayırlısı olsun öncelikle ben olsam kan testi yapıp başka bir Dr a giderdim.
Aslında bana sorarsan bi Dr un kalitesi kadar erişilebilir olması da çok önemli :)

Canım haklısın bu doktor ınanılmaz yogun ancak 10gun sonraya randevu alabılıyoruz ama mallere telefonlara dönüyor. Yakınımda bi doktor buldum sımdı ona bakıyorum. Yarın kan testı yaptırıvam uöarkm degerler artarak devam eder ögrendıgımden beri dua edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…