- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.201
Ay içim rahatladı ya doktorda iyiydi gitmek istersen Bi dene istersen tahlıl akşam kendi evimize geçince fotoğraf atarım canımCanım maşallah ne güzel.
Hangi testleri istedi senden?
Canim yatip dinlenmekten baska care yok nasibimizde varsa tutuncak ins bebeklerimiz. Aklimiza yine de kotu seyler getirmeyelim benim de hic mide bulantim olmadi tek belirtim gogus uclarinda hassasiyetti o da gidince panik oldum. Senin kanaman da olmamis kafaya takma bence kotu birsey yoktur.
tamam canım hangi doktora gittin hangi hastane?Ay içim rahatladı ya doktorda iyiydi gitmek istersen Bi dene istersen tahlıl akşam kendi evimize geçince fotoğraf atarım canım
Maşallah baya yüksek çıkmış gözün aydın739 çıktı kan sonucumuz kızlar
Esenler medipole gittim canım zaten gittiğim hastane orasıydı SELMA ömüre gittim hakkındaki yorumları bilmiyorum ama çok sakindi bilgilendirdi ultrasonda bakarken gülümsedi muhabbet etti ben memnun kaldım canım denenebilirtamam canım hangi doktora gittin hangi hastane?
Bende sistim taşıyorum :) ama iştahıma bağladımO şişkinlik bendede var.ve sertleşti
Karnım 5 aylık gibi.1 ay önce aldığım pantalon sıktığı için hamile pantalonu aldım :)
Esenler medipole gittim canım zaten gittiğim hastane orasıydı SELMA ömüre gittim hakkındaki yorumları bilmiyorum ama çok sakindi bilgilendirdi ultrasonda bakarken gülümsedi muhabbet etti ben memnun kaldım canım denenebilir
Bende sistim taşıyorum :) ama iştahıma bağladım
Ayten hanımı ben iyi duymadım ama Bi git canım çok soğuk duruyoBende bi arkadaşın tavsiyesiyle ayten hanıma randevu aldım.memnun kalmazsam seninkine giderim.
Ayten hanımı ben iyi duymadım ama Bi git canım çok soğuk duruyo
Merhaba kızlar,
Hepinizin bebişi hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla kucağımiza almak nasip olsun.
Ben 2014 kasım annesiyim bir kızım var. Bide şimdi eylül annesi olcam kismetse.
Uzun zaman olmuş girmeyeli foruma unutmuşum su altta çıkan gebelik takvimini nereden yapıyoruz acaba
Teşekkür ederim :)Hoşgeldiniz hayırlı olsun
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini profilinizdeki kişisel bilgilerim bölümüne yazıyorsunuz gün ay yıl olarak.
Değişiklikleri kaydet demeyi unutmayın :)
Hayırlısı olsun öncelikle ben olsam kan testi yapıp başka bir Dr a giderdim.Selamlar benım de bat 10 ocaktı ama kan testı yaptırdım sonuc 86 cıktı doktor da hamilesin ama dıs gebelık rıskıne karsı ıkı gun sonra yenıden bi kan testı yaptır dedi. Benım duruöuöda olan varmı doktorum cok yogun en erkenn 10gun sonraya randevu alabıldım ozamana kadar kan sonuclarını alıp baska bi doktora muayene olsam mı ne dersınız
Selamlar benım de bat 10 ocaktı ama kan testı yaptırdım sonuc 86 cıktı doktor da hamilesin ama dıs gebelık rıskıne karsı ıkı gun sonra yenıden bi kan testı yaptır dedi. Benım duruöuöda olan varmı doktorum cok yogun en erkenn 10gun sonraya randevu alabıldım ozamana kadar kan sonuclarını alıp baska bi doktora muayene olsam mı ne dersınız
Hayırlısı olsun öncelikle ben olsam kan testi yapıp başka bir Dr a giderdim.
Aslında bana sorarsan bi Dr un kalitesi kadar erişilebilir olması da çok önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?