2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım haklısın yarın hemen gidip kan testı yaptırıcam sonuclarda deger katlanarak devam eder umarım.

Eder inşallah yüreğini ferah tut benim ilk gebeliğim bebeğin kalp atışı duyulmadığından sonlandirildi değerler de gayet iyiydi. Demem o ki sayıya takılma önemli olan artması Dr un ne dediğini de çok takma geç döllenme de olabilir ki inş yavrun sıkı sıkı tutunmustur sana :)

Canım cok sağol ıyı dusunuyorum ıyı olsun dıyorum. Oncekı gebelıgın ıcın cok gecmıs olsun sımdı yenıden hamılesın bebısını saglıkla kucagına aşırsın ınsallah.

Kizlar hic aserdiniz mi. Ilk gebeligimde canm adini vermiyim simdi bi yemek çekmişti bikerecik onun disinda hep yesil zeytin yemistim kase kase doldurup yiyodum. Bu sefer de canm bi meyve cekti ekşi bi meyve. Sizde durumlar ne. Bulanti bas dönmesi falan hic yok hala sudyensiz geziyom artık evde dayanamiyorum agrisina valla kocaman oldu memisler

canim ben kizimda hep elma yedim elma okadar gozume tatli geliyorduki anlatmam..ama simdi hic asermedi yada yeni oldugu icin..bende uc gundur hafif bulantilarim basladi bide bas agrisi var.

[QUOTE"Sunaz2014, post: 49718073, member: 809886"]Saol cnm. İlk gebelik sonlandirildi sonra bı kızım oldu şuan 26 aylık ve şimdi de hamileyim :)[/QUOTE]
alllah bagislasin kizini ..benim de 35 aylik bi kizim var..

aşermek için erken degıl mı . demek benım canım bugun bulgur pıalvı cektı o yuzden

Ne guzel allah bagıslasın canım besini hafta gebelıkte keseyi gördün mü yada kalp atısı ıcın doktorun birsey dedi mi acaba
4+3 iken gittim çok küçük 3mm gibi kese oluşmuş sanki ama garanti olsun diye kan testi yapalım dedi kanda da 2122 çıktı önümüzdeki hafta içine kontrol verdi kalp atışıyla ilgili bişey demedi ama her bebeğe göre değişiyor bildiğim kimisi 6. Kimisi 7. Hatta kimisi 8. Haftada belli oluyor ilk kızımda Dr kalp atışı var ama siz duyamazsiniz demişti yani öyle hemen küt küt duyulmuyor benim bildiğim :)

aşermek için erken degıl mı . demek benım canım bugun bulgur pıalvı cektı o yuzden

Iste oyuzden sordum bende. Bence de erken ama ruyama bile nar giriyo artik esim ayiklanmis bardakta olanlardan almis hemen bitti solicem gelirken alsin 4.5bardak daha

Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum

Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum
Hayırlı olsun gayet güzel iki katına çıkması gerekiyor seninki fazlasıyla artmış. Bende yarın ikinci testi yaptıracağım.

Bugün baya şiddetli mide bulantısı başladı. Aslında daha hamileliği öğrenmeden mide bulantısından şüphelenmiştim. Sonra kesilmişti. Bugün yine başladı. Gece uyutmadı hatta.

Bugün baya şiddetli mide bulantısı başladı. Aslında daha hamileliği öğrenmeden mide bulantısından şüphelenmiştim. Sonra kesilmişti. Bugün yine başladı. Gece uyutmadı hatta.

Benimde bugün başladı.sabah kalktığımda ağzımın tadı yoktu zaten.dışarı çıktık bulantım başladı.gezemeden eve döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…