- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.221
gec döllenmede olabilir hemen korkma canım dış gebelik diye bu doktorlar böyle işte. benım ılk öğrendıgımde 26 ydı değerım. bır kac gun ıcınde tekrar baktır 2 gunde bır degerın 2 katı artıyorsa korkacagın bir şey yok
başka hastaneye gıt . telefonla randevu alınca gec tarıhe verırler ınternetten mhrs üzerindne randevu alırsan cok dha erken bır zamana alabilirsin
Eder inşallah yüreğini ferah tut benim ilk gebeliğim bebeğin kalp atışı duyulmadığından sonlandirildi değerler de gayet iyiydi. Demem o ki sayıya takılma önemli olan artması Dr un ne dediğini de çok takma geç döllenme de olabilir ki inş yavrun sıkı sıkı tutunmustur sana :)Canım haklısın bu doktor ınanılmaz yogun ancak 10gun sonraya randevu alabılıyoruz ama mallere telefonlara dönüyor. Yakınımda bi doktor buldum sımdı ona bakıyorum. Yarın kan testı yaptırıvam uöarkm degerler artarak devam eder ögrendıgımden beri dua edıyorum
Eder inşallah yüreğini ferah tut benim ilk gebeliğim bebeğin kalp atışı duyulmadığından sonlandirildi değerler de gayet iyiydi. Demem o ki sayıya takılma önemli olan artması Dr un ne dediğini de çok takma geç döllenme de olabilir ki inş yavrun sıkı sıkı tutunmustur sana :)
canim ben kizimda hep elma yedim elma okadar gozume tatli geliyorduki anlatmam..ama simdi hic asermedi yada yeni oldugu icin..bende uc gundur hafif bulantilarim basladi bide bas agrisi var.Kizlar hic aserdiniz mi. Ilk gebeligimde canm adini vermiyim simdi bi yemek çekmişti bikerecik onun disinda hep yesil zeytin yemistim kase kase doldurup yiyodum. Bu sefer de canm bi meyve cekti ekşi bi meyve. Sizde durumlar ne. Bulanti bas dönmesi falan hic yok hala sudyensiz geziyom artık evde dayanamiyorum agrisina valla kocaman oldu memisler
Saol cnm. İlk gebelik sonlandirildi sonra bı kızım oldu şuan 26 aylık ve şimdi de hamileyim :)Canım cok sağol ıyı dusunuyorum ıyı olsun dıyorum. Oncekı gebelıgın ıcın cok gecmıs olsun sımdı yenıden hamılesın bebısını saglıkla kucagına aşırsın ınsallah.
Saol cnm. İlk gebelik sonlandirildi sonra bı kızım oldu şuan 26 aylık ve şimdi de hamileyim :)
Kizlar hic aserdiniz mi. Ilk gebeligimde canm adini vermiyim simdi bi yemek çekmişti bikerecik onun disinda hep yesil zeytin yemistim kase kase doldurup yiyodum. Bu sefer de canm bi meyve cekti ekşi bi meyve. Sizde durumlar ne. Bulanti bas dönmesi falan hic yok hala sudyensiz geziyom artık evde dayanamiyorum agrisina valla kocaman oldu memisler
4+3 iken gittim çok küçük 3mm gibi kese oluşmuş sanki ama garanti olsun diye kan testi yapalım dedi kanda da 2122 çıktı önümüzdeki hafta içine kontrol verdi kalp atışıyla ilgili bişey demedi ama her bebeğe göre değişiyor bildiğim kimisi 6. Kimisi 7. Hatta kimisi 8. Haftada belli oluyor ilk kızımda Dr kalp atışı var ama siz duyamazsiniz demişti yani öyle hemen küt küt duyulmuyor benim bildiğim :)Ne guzel allah bagıslasın canım besini hafta gebelıkte keseyi gördün mü yada kalp atısı ıcın doktorun birsey dedi mi acaba
aşermek için erken degıl mı . demek benım canım bugun bulgur pıalvı cektı o yuzden
canim hayirli olsun..bence artis guzel..Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum
Hayırlı olsun gayet güzel iki katına çıkması gerekiyor seninki fazlasıyla artmış. Bende yarın ikinci testi yaptıracağım.Kızlar cuma gunu kan testı sonucum 80 cıkmıstı, bugün yeniden yaptırdım 200 cıktı sizce bu artıs yeterli mi? Tecrubeli arkadasların yardımını bekliyorum
Hayırlı olsun gayet güzel iki katına çıkması gerekiyor seninki fazlasıyla artmış. Bende yarın ikinci testi yaptıracağım.
canim hayirli olsun..bence artis guzel..
Bugün baya şiddetli mide bulantısı başladı. Aslında daha hamileliği öğrenmeden mide bulantısından şüphelenmiştim. Sonra kesilmişti. Bugün yine başladı. Gece uyutmadı hatta.
Zormuş gerçekten. Benim işyerim de çok uzak. İnşallah otobüslerde bulantım olmazBenimde bugün başladı.sabah kalktığımda ağzımın tadı yoktu zaten.dışarı çıktık bulantım başladı.gezemeden eve döndük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?