2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı arkadaşlar? Ben clexane kullanıyorum. Aynı saatlerde vurmak gerekiyormuş.

Ben aşırı çekirdek istiyorum ve çık komik ama dün tam taşınma esnası allahım pırasa istiyo canım yarın pazardan alıcam

Istah tavan yapti ne gorsem canim istiyo tika basa yiyorum 1 saat geciyo midem kaziniyo yine. 30kilo alirim bu gidisle. Cok alakasiz seyleri ayni anda yiyorum busabh haslanmis yumurtayi hardala banıp yedim cok guzeldi

Bide bugun bisey fark ettim ben onceki sezeryan kesigimin azcik ustunde sag tarafimda minik bi şişlik var kese otarafta galiba.sol tarafıma gore gozle gorulur bi fark var. Ilk gebeligimde de 3aylik hamileyken 5aylik falan saniyodu görenler benim karnim cabuk buyuyo. Sizde bi baksaniza sizin nasil kizlar

Hamile olan bayanlar öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Bende 3 haftalık hamileyim . Fakat aklıma bir şey takıldı . Hepiniz yerleşme kanaması yaşadınız mı ? Yani kahverengi lekelenme oldu mu ? Bende bir kanama vs yok ve bu beni korkutuyor

Senin de hayırlı olsun. Hayır canım yerleşme kanaması şart değil. Benim çok çok hafif pembe bir akıntı olmuştu. Belki sende de olmuştur farketmemiş bile olabilirsin. Daha yolun çok başındayız. Hamilelik uzun ve meşakkatli bir yol Bence her konuyu kafana takma ve hamileliğin tadını çıkar

Bende de olmadi ne lekelenme ne de kanama hep gunluk ped kullaniyorum olsaydı fark ederdim heralde ama takilma yani buna

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun . 6 ay önce bir gebelik geçirdim ve doktor dış gebelik yada bozulmuş gebelik demiştim. O zamanda kanamam olmamıştı şimdi de olayınca korktum . Sağolun inş sorunsuz bir gebelik geçiririz .

Bende de olmadi ne lekelenme ne de kanama hep gunluk ped kullaniyorum olsaydı fark ederdim heralde ama takilma yani buna
Daha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorum

Kan sulandırıcı iğne kullanan var mı arkadaşlar? Ben clexane kullanıyorum. Aynı saatlerde vurmak gerekiyormuş.
Bende kullanıyorum yeni başladım hep aynı saatte vurulmaya çalış sesi doktorum en fazla iki saat erken ya da geç yapma onun dışında yarım saat değişiklikten bişey olmaz dedi kısmetse bu cuma kalp atışı görmek için gidicez o zaman rapor çıkarılırmış

Kızlar merhaba;
Bir süredir giremiyorum en son dr. kontrolünden sonra çok canım sıkıldı.
C.tesi kontrolünde değrin çok artmış ikiz olabilir diyen doktor 4 gün sonra çağırdı kontrolde kese büyümüş ama şu an buna gebelik kesesi diyemem dedi. Resmen uykularım kaçtı

Daha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorum
çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Peki dış gebeliğin herhangi bir belirtisi var mıydı kaç hafta da belli oldu birde beta artışın nasıldı? Dr. bana kontrolünde su an kese var ama gebelik diyemem dedi çok korkuyorum

Sağol canım amin . Kimse yaşamasın çom sıkıntılı bir süreç benim beta 1000 küsüre kadar hep güzel arttı ama bende kese görünmedi 2400 oldu . 7. Hafta gibi belli oldu normal gebelik olmadığı . İğne oldum sonra . Canım senin kese görünmüş dış gebelik olmas büüyk ihtimal . Doktorlar hep en kötüyü söyler içini ferah tut . İnşallah bir dahaki gidişinde bebişini görürsün .

cnmmm inşallah herşey düzelir güzel bir gebelik yaşarsın üzüme sakın başka dr git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…