- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.241
Zormuş gerçekten. Benim işyerim de çok uzak. İnşallah otobüslerde bulantım olmaz
Erken değil bence tam zamanıIste oyuzden sordum bende. Bence de erken ama ruyama bile nar giriyo artik esim ayiklanmis bardakta olanlardan almis hemen bitti solicem gelirken alsin 4.5bardak daha
Senin de hayırlı olsun. Hayır canım yerleşme kanaması şart değil. Benim çok çok hafif pembe bir akıntı olmuştu. Belki sende de olmuştur farketmemiş bile olabilirsin. Daha yolun çok başındayız. Hamilelik uzun ve meşakkatli bir yolHamile olan bayanlar öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Bende 3 haftalık hamileyim . Fakat aklıma bir şey takıldı . Hepiniz yerleşme kanaması yaşadınız mı ? Yani kahverengi lekelenme oldu mu ? Bende bir kanama vs yok ve bu beni korkutuyor
Bende de olmadi ne lekelenme ne de kanama hep gunluk ped kullaniyorum olsaydı fark ederdim heralde ama takilma yani bunaHamile olan bayanlar öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun . Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah . Bende 3 haftalık hamileyim . Fakat aklıma bir şey takıldı . Hepiniz yerleşme kanaması yaşadınız mı ? Yani kahverengi lekelenme oldu mu ? Bende bir kanama vs yok ve bu beni korkutuyor
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun . 6 ay önce bir gebelik geçirdim ve doktor dış gebelik yada bozulmuş gebelik demiştim. O zamanda kanamam olmamıştı şimdi de olayınca korktum . Sağolun inş sorunsuz bir gebelik geçiririz .Senin de hayırlı olsun. Hayır canım yerleşme kanaması şart değil. Benim çok çok hafif pembe bir akıntı olmuştu. Belki sende de olmuştur farketmemiş bile olabilirsin. Daha yolun çok başındayız. Hamilelik uzun ve meşakkatli bir yolBence her konuyu kafana takma ve hamileliğin tadını çıkar
Daha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorumBende de olmadi ne lekelenme ne de kanama hep gunluk ped kullaniyorum olsaydı fark ederdim heralde ama takilma yani buna
ben de tatlıdan nefret ediyorum tatlı herhangi bişey düşününce midem fena oluyor. sabah bulantıları başlayan var mı yada günün herhangi bir saatinde çok bulantı çeken.kızlar benim de yağ aklıma gelince midem bulanıyır
Bende kullanıyorum yeni başladım hep aynı saatte vurulmaya çalış sesi doktorum en fazla iki saat erken ya da geç yapma onun dışında yarım saat değişiklikten bişey olmaz dedi kısmetse bu cuma kalp atışı görmek için gidicez o zaman rapor çıkarılırmışKan sulandırıcı iğne kullanan var mı arkadaşlar? Ben clexane kullanıyorum. Aynı saatlerde vurmak gerekiyormuş.
ne zaman başladı bulantın ben bu haftayı atlatsak da tatile girinceye kadar bulanmaz inşallah diye dua ediyorumevt sabahları fena çekiyorum bulantı
çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Peki dış gebeliğin herhangi bir belirtisi var mıydı kaç hafta da belli oldu birde beta artışın nasıldı? Dr. bana kontrolünde su an kese var ama gebelik diyemem dedi çok korkuyorumDaha önce kötü bir tecrübem oldu . Dış gebelik yada bozulmuş gebelik olduğu karar verilemeyen bir durum geçirdim , o zamanda kanama olmadı o yüzden korkuyorum
Sağol canım amin . Kimse yaşamasın çom sıkıntılı bir süreç benim beta 1000 küsüre kadar hep güzel arttı ama bende kese görünmedi 2400 oldu . 7. Hafta gibi belli oldu normal gebelik olmadığı . İğne oldum sonra . Canım senin kese görünmüş dış gebelik olmas büüyk ihtimal . Doktorlar hep en kötüyü söyler içini ferah tut . İnşallah bir dahaki gidişinde bebişini görürsün .çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah. Peki dış gebeliğin herhangi bir belirtisi var mıydı kaç hafta da belli oldu birde beta artışın nasıldı? Dr. bana kontrolünde su an kese var ama gebelik diyemem dedi çok korkuyorum
cnmmm inşallah herşey düzelir güzel bir gebelik yaşarsın üzüme sakın başka dr git istersenKızlar merhaba;
Bir süredir giremiyorum en son dr. kontrolünden sonra çok canım sıkıldı.
C.tesi kontrolünde değrin çok artmış ikiz olabilir diyen doktor 4 gün sonra çağırdı kontrolde kese büyümüş ama şu an buna gebelik kesesi diyemem dedi. Resmen uykularım kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?