2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çok sağol canım biraz da olsa içim rahatladı. Hafta sonu başka dr a gideceğim zaten yani tamam bebek görünmemiş olabilir ama daha erken de yani dimi zaten biz en kötüsünü düşünüyoruz hep korkudan onlar daha çok korkutuyor

cnmmm inşallah herşey düzelir güzel bir gebelik yaşarsın üzüme sakın başka dr git istersen
ayy canımm çok sağol güzel dileklerin için. İnşallah hepimiz çok güzel gebelik yaşar sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi. Evet doktorumu değiştireceğim büyük ihtimal iki hafta sonra kontrole çağırmıstı ama ben bu hafta sonu başka bir doktora gideceğim sanırım

Bencede başka dr.a git canım.kesen orda gebelik testin belli daha ne olabilir o.
Bebek görünmemiş sadece.
Bide başka bi yere git bakalım ne diyecekler

Bencede başka dr.a git canım.kesen orda gebelik testin belli daha ne olabilir o.
Bebek görünmemiş sadece.
Bide başka bi yere git bakalım ne diyecekler
Yani bebek görünmesi için de erkendi sanırım zaten 6+0 dı kontrol günü. Resmen uykularım kaçtı boş gebelik mi kast etti diye Allah korusun. Zaten hiç ilgilenmedi doğru düzgün hmm kese büyümüş tamam ama şu an gebelik kesesi diyemem dedi

Kızlar benim bugün bat günüm az önce öylesine test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı sizce hamilemiyim
İhtimal var gibi görünüyor hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin bence yarın sabah testi tekrarla sabah ilk idrarla daha net çıkarmış yada direk kan tahlili verebilirsin çünkü bildiğim kadarıyla 20 ve üstü çubuk testte çıkarmış 40 bile olsa bu şekilde silik çıkma ihtimali var bir yakınımda olmuştu

Doktorun istedıgı tahliller

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Bir arkadaşımın bebeği 10haftada gözükmüştü kanama gibi bir belirtin yoksa bence beklemek ve stres yapmamak doktor değiştirmek en mantıklısı boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum tüm gebelik belirtilerim vardı beta 6binlere kadar çıkmıştı sonra düşmeye başlamıştı kanamam olmuştu düşük tarzı emin olamadılar progestanda kullandım 14haftada emin olamadık ya boş ya kalbi durmuş dediler herşekilde kürtaj dediler oldum. Kanaman yoksa gönlünü ferah tut beta hcg baktır tekrardan rabbim yardımcın olsun hayırlısını versin inşallah

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın. Bebeği kese de kaçıncı hafta görmüştün?
Ben ilk kez gittim keseyi görmedim hiç boş gebelikten çıkardıgım ders çok doktora gitmemek oldu direk kalp atısını duymak istedim sabretmek zor oldu biraz ama çok şükür hayırlı haber aldık rabbim devamınıda gösterir inşallah

İnsanın moralini bozuyolar boş yere.
Sen başka dr bul.mümkünse ilgilenen güler yüzlü işini iyi yapan biri olsun.
Böyle konularda insan doktorundan güzeş şeyler duymak istiyor.kötü bi durum bile olsa sakinleştirmesi gerekiyor.

6+5 kalp atışlarını duyduk çok şükür rabbim hepimizi korusun güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım çok sevindim gözün aydın. Bebeği kese de kaçıncı hafta görmüştün?
Çok sağol canım yaa Allah kimseye yaşatmasın. Kanamam yok hiçbir ağrım sancım da yok hatta bir kaç gün önceye kadar yorgunluk dışında hamilelik belirtim bile yoktu. 4 gün önce gayet güzel konusan o tamam kesen var hamilesin diyen doktor 4 gün sonra kese büyümüş ama hamilesin diyemem 2 hafta sonra gel kalp atışı olacak mı deyince dünya başıma yıkıldı resmen.

Tabiki öyle sonuçta bizler uzun süre gebelik için beklemiş insanlarız nasıl her şeye heyecanlanıyoruz. Tamam bende biliyorum bebek görmek için erken ama insan böyle mi söyler yani dimi? Bu kez acaba bir sey vardı da mı söylemedi dış gebelik mi kast etti diye kendi kendimizi yiyoruz

Olumsuz Belirtin yoksa tereddüt etme moral çok önemli sonuçta dış gebelik olması için beta 1000 in altında olmalıymış öyle demişti asm doktorum ultrason fotografı verdiyse gönder istersen anlayan biri çıkar belki boş gebelik içinde 3000 altında risk demişti ne kadar doğru bilmem betahcg değerini takip ettir istersen garantisi başka doktor tabi hadi bakalm güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…