- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.301
26 yasindayim canim.Ev hanimiyim onceden soyleseler guler gecerdim daha evliligimin 4. Senesine 4 ay varYas kacti masallah ucuncu demkki bn biriyle zor bas ediyorum evde ama tabi allah yokluklarini gostermesin hepimiz sagsaglim alalim bebeklerimizi kucagimiza
Kızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?
Geceleri oluyo butun tıkanıklığı agzimdan nefes aliyorum bogazim kuruyo bu seferde
Gözün aydın hayırlı olsun, Amin inşallahEvet az önce sonucumu aldım pozitif. İlk beneğim ilk ay düşmüştü karnıma ama bu tam 16 ay bekletti beni. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Çooook mutluyum :)
Uygulama da tıkanıklık için böyle diyorKızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?
Kakao yağı kullanabilirim, çok kullanan arkadaşım oldu, büyümeye başladığında iyice araştırırız artık :)Taze Anneler benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyo o derece ve çatlak oluşmasına çok müsait siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kakao yağı ve Bebe yağı okudum siz me düşünüyorsunuz
Uygulama da tıkanıklık için böyle diyor
Eki Görüntüle 1940517
Güzel uygulamalar ya bir sürü indirdim bakıyorum öyle :)Bende bu uygulamayı indirdim :)
Ama benimki gece gündüz tıkalı.günlük yaşantımı çok etkiledi.
Bende 3 tane indirdim her gün bakıyorum :) deniz suyu kullanıyorum ama nafile.artık gittiğimde sorarım.Güzel uygulamalar ya bir sürü indirdim bakıyorum öyle :)
Deniz suyu önerebilir doktor
Kasik agrisi bendede var sanki adet olacak gibiyimm ama ne mide bulantisi ne kusmaa sadece halsizlik be bas donmesi var..Bu yazz napacagim bilmem kardeşimin dugunu var..gorustugum tek bir gorumcem var onunda dugunu varBenim sürekli karnım ağrıyo
Benim akşam üstü acayip bi sancım oldu o sırada hemşire aradı, ağrım var ne zaman panik yapayım diye sordum :) Panik yapma çok normal, bebek büyüyor yerleşiyor dedi. Fazla zorlamadan uzanarak geçireceksinBenim sürekli karnım ağrıyo
Kasik agrisi bendede var sanki adet olacak gibiyimm ama ne mide bulantisi ne kusmaa sadece halsizlik be bas donmesi var..Bu yazz napacagim bilmem kardeşimin dugunu var..gorustugum tek bir gorumcem var onunda dugunu varbayan koca göbek olarak artik
Keşke dinlenme fırsatım olsa, aksi gibi işerimin fazlasıyla yoğun geçtiği bir dönem. şuan bile işteyim, bebeğime üzülüyorum annesinin yükünü çekiyorBenim akşam üstü acayip bi sancım oldu o sırada hemşire aradı, ağrım var ne zaman panik yapayım diye sordum :) Panik yapma çok normal, bebek büyüyor yerleşiyor dedi. Fazla zorlamadan uzanarak geçireceksin
Hadi ya bu saate kadar çalışmakta zormuş, Allah yardımcınız olsun.Keşke dinlenme fırsatım olsa, aksi gibi işerimin fazlasıyla yoğun geçtiği bir dönem. şuan bile işteyim, bebeğime üzülüyorum annesinin yükünü çekiyor
Youtube da izledim videolarınıBende Dr. Banu Çiftçi uygulamasını indirdir apple store dan açıyor sadece android i yokmuş henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?