2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yas kacti masallah ucuncu demkki bn biriyle zor bas ediyorum evde ama tabi allah yokluklarini gostermesin hepimiz sagsaglim alalim bebeklerimizi kucagimiza
26 yasindayim canim.Ev hanimiyim onceden soyleseler guler gecerdim daha evliligimin 4. Senesine 4 ay var yengeme kiziyordum 4 cocugu var.Insallah maddi ve manevi yetebiliriz cocuklarimiza

Benimde son 1 haftadir cook sacim dökülüyo kel kalcam yakinda diye korkuyorum valla. Su kan tahlillerini yaptiriyim de belki bi eksikligin belirtisidir sac dökülmesi. Ogluma hamileyken hic dokulmuyodu ışıl ışıl parlaktı cildimde guzeldi. Ama simdi felaket görünüyorum
Bebe yagi kullanma canim tüylenme yapiyomus badem yagida ayni sekilde.kakao yagi guzel evet bende kakao yagi kullancam mis gibi de kokuyo
Carsamba ilk kontrolume gidicem bende 6+1 olcaz ögün

Benimde 7 haftalik bi düşügüm oldu kese vardi ama bebegi goremedik bebek olusmadi kese olmasi gerektigi yerdeydi. Olmasi gereken haftadan 1 hafta kucuktu kese boyu. Gec dollenme demisti doktor 2gün kanamam oldu doktoru aradim yerlesme kanamasidir yogunlasirsa gel dedi. Ertesi sabah kan icinde kaldim acile zor attim kendimi dusuk yapiyomusum hemen operasyona aldılar zaten. Cok kotu bi deneyimdi allah kimseye yasatmasin.

Kızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?

Kızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?

Geceleri oluyo butun tıkanıklığı agzimdan nefes aliyorum bogazim kuruyo bu seferde

Taze Anneler benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyo o derece ve çatlak oluşmasına çok müsait siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kakao yağı ve Bebe yağı okudum siz me düşünüyorsunuz
Kakao yağı kullanabilirim, çok kullanan arkadaşım oldu, büyümeye başladığında iyice araştırırız artık :)

Benim sürekli karnım ağrıyo
Kasik agrisi bendede var sanki adet olacak gibiyimm ama ne mide bulantisi ne kusmaa sadece halsizlik be bas donmesi var..Bu yazz napacagim bilmem kardeşimin dugunu var..gorustugum tek bir gorumcem var onunda dugunu var bayan koca göbek olarak artik

Benim ki pek kasık ağrısı gibi değil canım, regl sancısına benziyor.
Eee yapıcak bişey yok, gülü seven dikenine katlanır, o koca göbekle gezicez artık

Benim akşam üstü acayip bi sancım oldu o sırada hemşire aradı, ağrım var ne zaman panik yapayım diye sordum :) Panik yapma çok normal, bebek büyüyor yerleşiyor dedi. Fazla zorlamadan uzanarak geçireceksin
Keşke dinlenme fırsatım olsa, aksi gibi işerimin fazlasıyla yoğun geçtiği bir dönem. şuan bile işteyim, bebeğime üzülüyorum annesinin yükünü çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…