2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayrıca boş gebelik için kesenin 25 mm yani 2.5 cm altında olması ve git gide küçülmesi belirtiymiş

Canımm benim bildiğim dış gebelikte kese görünmez ve beta hcg çok yüksek olur.
Senin kesen göründüğüne göre tüplerde değil rahminde yerleşmiş bebek.
İçini ferah tut.güzel haberlerini alıcaz inş

ayyy çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız benim kan değerim 222 idi 5 gün sonra 2547 oldu ve o gün kese 3.6mm olarak görüldü ondan 4 gün sonra da tekrar ultrasonla baktı kese büyümüş dedi ama bebek yok herhangi bir ölçüm yapmadı zaten resmen başından savdı

Bak ne dış gebelikle ne boş gebelikle ilgisi yok

Merhaba Kızlar,
hayırlı bir hafta diliyorum. Bende bulantılar başladı, doktor kontrolünde bir bitkisel beslenme programı uyguluyorum, bu nedenle de olabilir çünkü verilen bitkisel karısımlara karsı tiksinti oluştu. ilk üç aylık dönemde detoks yapıyorum, hamilelk rahat gecsin diye. Allah hepimize kolaylık versin inş.

birde kokuya aşırı hassasiyet basladı. Çevremdeki herkes bana kokuyor, kendi cocuklarım bile, nasıl bir eziyet anlatamam. sevdiğim kokulardan bile tiksinir oldum limon kolonyası iyi geliyor bazen bir tek o kaldı elimde.

Selam kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi sabahtan pazar akşama kadar çok kötüydüm.
9 kez istifra ettim ayıptır söylemesi.
24 saatten fazla ağzıma lokma alamadım.
Buna rağmen sürekli çıkardım.
Acilde serum taktılar.
Sadece o değil 2 hafta önce ki gribi atlatamadığım için başımın ağrısı da aşırı kötüydü.
Pazar akşam biraz haşlanmış patates ve beyaz peynir yiyebildim.
Canınız çekmesin.
Oğlümda bu kadar kötü olmamıştım.
5 hafta da 5 kez çıkarmıştım.
Bu sefer çok çok kötüydu benim için.
Hala baş ağrım mahf ediyor beni.
Balgam atamıyorum tıkandığım için.
Tuzlu su buharı yaptım kendime.
Birde oğluma doktorun verdiği deniz suyu damlasından kullandım.
Ama yok fayda etmiyor.
Benim gibi şiddetli bulantı yaşayanlar yada baş ağrısı olanlar neler yapabiliriz başka?
Tahlillerim de yapıldı dün cuma günü tekrar kontrole gideceğim.
Doktorum dedi aslında çağırmazdım ama riskli bir gebelik olduğu için kalp atışlarını kontrol edelim dedi.

birde kokuya aşırı hassasiyet basladı. Çevremdeki herkes bana kokuyor, kendi cocuklarım bile, nasıl bir eziyet anlatamam. sevdiğim kokulardan bile tiksinir oldum limon kolonyası iyi geliyor bazen bir tek o kaldı elimde.
Bende de kokuya hassasiyet oldu.
Oğlumda yoktu bu durum.
Kaç çocuğun var senin.
Bakımlarında zorlanıyormusun?
Tek çocuk hiç çocuk diyen doğru demiş gerçekten.
Cumartesi öyle fenaydım ki eşimi eve çağırdım iş yerinden.

Taze Anneler benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyo o derece ve çatlak oluşmasına çok müsait siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kakao yağı ve Bebe yağı okudum siz me düşünüyorsunuz

Sorma arkadasim benide bu koku hassasiyeti herseyden tiksindirdi ne yemek yemek istiyorum nede baska bisey dun oglumu uyuturken saclari kotu koktu kozdim kendime insanaa kendi cocugu kotu kokarmi die ama ayni durumda sende varmisin simdide yemkleri kim yapck die kara kara dusunur oldm

Merhaba kızlar, Ben de aranıza katıldım 5 gün önce kan vermiştim sonuç 372 çıktı. İki gün sonra da keseyi görmeye gideceğim inşallah. İkinci bir kan tahlili yaptırmadım.
Benim göğüslerim çok şişti ve ağrıyor, ara ara karnıma ağrılar saplanıyor ve sık sık tuvaletim geliyor :)
Bebişler hepimize hayırlı uğurlu olsun, bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım.

Selam kizlar bende eylul annesi olucam nasipse 2 evladm var biri 3 une girck biride 5 gun sonra 1 yasina14 ocakta batti.olmayinca idrar testi yaptm sabah 2.cizgi silik vikinca kan testi yaptirdim onda kesinlesti.

Selam kizlar bende eylul annesi olucam nasipse 2 evladm var biri 3 une girck biride 5 gun sonra 1 yasina14 ocakta batti.olmayinca idrar testi yaptm sabah 2.cizgi silik vikinca kan testi yaptirdim onda kesinlesti.

Yas kacti masallah ucuncu demkki bn biriyle zor bas ediyorum evde ama tabi allah yokluklarini gostermesin hepimiz sagsaglim alalim bebeklerimizi kucagimiza

Benim de testim böyleydi, kanda pozitif çıktı. İnşallah hayırlı haberi almışsındır, görmedim henüz test yaptırdın mı bilmiyorum.
Evet az önce sonucumu aldım pozitif. İlk beneğim ilk ay düşmüştü karnıma ama bu tam 16 ay bekletti beni. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Çooook mutluyum :)

Ilk hamileligimde benimde 7 aya kadar çıkardım hiç bitmeyecek sandım mide bulantısı kusma ne zaman işten ayrıldım evde oturmaya dinlenmeye başladım azaldı.stresten artı yorgunluktan olabilir birde ilk çocukta kusma oluyor suan 2.bebek 4 haftalık hamileyim birşey yok ama ins olmaz 3.5 oğlum var benim bakimima ilgime muhtaç. Ben bir ilaç vardı dr verdi reçete ile ama sgk karşılamiyordu 4 aylıkken onu kullandım en azından icince gece cikarmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…