- 20 Mayıs 2016
- 24
- 27
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.281
Ayrıca boş gebelik için kesenin 25 mm yani 2.5 cm altında olması ve git gide küçülmesi belirtiymişOlumsuz Belirtin yoksa tereddüt etme moral çok önemli sonuçta dış gebelik olması için beta 1000 in altında olmalıymış öyle demişti asm doktorum ultrason fotografı verdiyse gönder istersen anlayan biri çıkar belki boş gebelik içinde 3000 altında risk demişti ne kadar doğru bilmem betahcg değerini takip ettir istersen garantisi başka doktor tabi hadi bakalm güzel haberlerini bekliyoruz
Tabiki öyle sonuçta bizler uzun süre gebelik için beklemiş insanlarız nasıl her şeye heyecanlanıyoruz. Tamam bende biliyorum bebek görmek için erken ama insan böyle mi söyler yani dimi? Bu kez acaba bir sey vardı da mı söylemedi dış gebelik mi kast etti diye kendi kendimizi yiyoruz
ayyy çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız benim kan değerim 222 idi 5 gün sonra 2547 oldu ve o gün kese 3.6mm olarak görüldü ondan 4 gün sonra da tekrar ultrasonla baktı kese büyümüş dedi ama bebek yok herhangi bir ölçüm yapmadı zaten resmen başından savdıCanımm benim bildiğim dış gebelikte kese görünmez ve beta hcg çok yüksek olur.
Senin kesen göründüğüne göre tüplerde değil rahminde yerleşmiş bebek.
İçini ferah tut.güzel haberlerini alıcaz inş
Aslında eşim iki hafta sonra gidelim dr.a diyor ama sanırım ben dayanamayacağım bu hafta sonu gidip miniğimi görmek istiyorum. Dua edin olur mu meleğim benimle olsunAyrıca boş gebelik için kesenin 25 mm yani 2.5 cm altında olması ve git gide küçülmesi belirtiymiş
Bol bol dua edicem canm rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallahAslında eşim iki hafta sonra gidelim dr.a diyor ama sanırım ben dayanamayacağım bu hafta sonu gidip miniğimi görmek istiyorum. Dua edin olur mu meleğim benimle olsun
Bak ne dış gebelikle ne boş gebelikle ilgisi yokayyy çok sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız benim kan değerim 222 idi 5 gün sonra 2547 oldu ve o gün kese 3.6mm olarak görüldü ondan 4 gün sonra da tekrar ultrasonla baktı kese büyümüş dedi ama bebek yok herhangi bir ölçüm yapmadı zaten resmen başından savdı
Benim de testim böyleydi, kanda pozitif çıktı. İnşallah hayırlı haberi almışsındır, görmedim henüz test yaptırdın mı bilmiyorum.Kızlar benim bugün bat günüm az önce öylesine test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı sizce hamilemiyim
Bende de kokuya hassasiyet oldu.birde kokuya aşırı hassasiyet basladı. Çevremdeki herkes bana kokuyor, kendi cocuklarım bile, nasıl bir eziyet anlatamam. sevdiğim kokulardan bile tiksinir oldum limon kolonyası iyi geliyor bazen bir tek o kaldı elimde.
Sorma arkadasim benide bu koku hassasiyeti herseyden tiksindirdi ne yemek yemek istiyorum nede baska bisey dun oglumu uyuturken saclari kotu koktu kozdim kendime insanaa kendi cocugu kotu kokarmi die ama ayni durumda sende varmisin simdide yemkleri kim yapck die kara kara dusunur oldmbirde kokuya aşırı hassasiyet basladı. Çevremdeki herkes bana kokuyor, kendi cocuklarım bile, nasıl bir eziyet anlatamam. sevdiğim kokulardan bile tiksinir oldum limon kolonyası iyi geliyor bazen bir tek o kaldı elimde.
Selam kizlar bende eylul annesi olucam nasipse 2 evladm var biri 3 une girck biride 5 gun sonra 1 yasina14 ocakta batti.olmayinca idrar testi yaptm sabah 2.cizgi silik vikinca kan testi yaptirdim onda kesinlesti.
Evet az önce sonucumu aldım pozitif. İlk beneğim ilk ay düşmüştü karnıma ama bu tam 16 ay bekletti beni. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Çooook mutluyum :)Benim de testim böyleydi, kanda pozitif çıktı. İnşallah hayırlı haberi almışsındır, görmedim henüz test yaptırdın mı bilmiyorum.
Ilk hamileligimde benimde 7 aya kadar çıkardım hiç bitmeyecek sandım mide bulantısı kusma ne zaman işten ayrıldım evde oturmaya dinlenmeye başladım azaldı.stresten artı yorgunluktan olabilir birde ilk çocukta kusma oluyor suan 2.bebek 4 haftalık hamileyim birşey yok ama ins olmaz 3.5 oğlum var benim bakimima ilgime muhtaç. Ben bir ilaç vardı dr verdi reçete ile ama sgk karşılamiyordu 4 aylıkken onu kullandım en azından icince gece cikarmiyordumSelam kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi sabahtan pazar akşama kadar çok kötüydüm.
9 kez istifra ettim ayıptır söylemesi.
24 saatten fazla ağzıma lokma alamadım.
Buna rağmen sürekli çıkardım.
Acilde serum taktılar.
Sadece o değil 2 hafta önce ki gribi atlatamadığım için başımın ağrısı da aşırı kötüydü.
Pazar akşam biraz haşlanmış patates ve beyaz peynir yiyebildim.
Canınız çekmesin.
Oğlümda bu kadar kötü olmamıştım.
5 hafta da 5 kez çıkarmıştım.
Bu sefer çok çok kötüydu benim için.
Hala baş ağrım mahf ediyor beni.
Balgam atamıyorum tıkandığım için.
Tuzlu su buharı yaptım kendime.
Birde oğluma doktorun verdiği deniz suyu damlasından kullandım.
Ama yok fayda etmiyor.
Benim gibi şiddetli bulantı yaşayanlar yada baş ağrısı olanlar neler yapabiliriz başka?
Tahlillerim de yapıldı dün cuma günü tekrar kontrole gideceğim.
Doktorum dedi aslında çağırmazdım ama riskli bir gebelik olduğu için kalp atışlarını kontrol edelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?