- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.321
Programın adı ne?Bende Dr. Banu Çiftçi uygulamasını indirdir apple store dan açıyor sadece android i yokmuş henüz
Bu şekilde yazınca çıkıyorProgramın adı ne?
Benim oğluma hamileliğimde bulantılarım olmuştu ama bu kadar kötü hiç olmadım.Ilk hamileligimde benimde 7 aya kadar çıkardım hiç bitmeyecek sandım mide bulantısı kusma ne zaman işten ayrıldım evde oturmaya dinlenmeye başladım azaldı.stresten artı yorgunluktan olabilir birde ilk çocukta kusma oluyor suan 2.bebek 4 haftalık hamileyim birşey yok ama ins olmaz 3.5 oğlum var benim bakimima ilgime muhtaç. Ben bir ilaç vardı dr verdi reçete ile ama sgk karşılamiyordu 4 aylıkken onu kullandım en azından icince gece cikarmiyordum
Bende de aynı sorun var.Kızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?
Bende de aynı sorun var.
2 hafta önce agır grip geçirdim.
Düzelmedi hala.
Burnumun tıkanıklığı hariç kaşlarımın üstü kaş arası çok fena.
Eşim aktardan menthollu krem aldı biraz fayda ediyor ama çok az.
Ağrı kesici alıyorum mecbur oda bir süreliğine çare.
Taze Anneler benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyo o derece ve çatlak oluşmasına çok müsait siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kakao yağı ve Bebe yağı okudum siz me düşünüyorsunuz
Bende de aynı sorun var.
2 hafta önce agır grip geçirdim.
Düzelmedi hala.
Burnumun tıkanıklığı hariç kaşlarımın üstü kaş arası çok fena.
Eşim aktardan menthollu krem aldı biraz fayda ediyor ama çok az.
Ağrı kesici alıyorum mecbur oda bir süreliğine çare.
Bende vick sürüyorum burun kenarlarına.biraz rahatlatıyor.yinede doktora sormak belkide ilaç almadan geçmicek.geniz akıntımda var benim.
Kızlar beni de aranıza alirmisiniz :) ben tüp bebek sonucu bebeğime kavuştum . 6. Gün değerim 75 ti 9. Gün değerim 280 11. Gün değerim ise 551 . Bugün transferimden sonra 13. Günüm .Cumartesi keseyi görmeye gidicez nasipse . Yaşım 24. Bursa da yaşıyorum .Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizler neler yapıyorsunuz ?
Çok sağol canım seninde gözün aydın inşallah :) acibadem hastanesi doc.Dr. Şahin zeteroğlunda yaptırdım cnm sen nerde yaptırdın ?Canim gozun aydin olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah bnde bursadayim ilk bebegim tup benimde kimde yaptrdin merak ettim
üç hafta süreceğini tahmin ediyorum öncekilerden tecrübelerime dayanarak. Bu üç haftalık süreçte eşim idare etsin diyorum, kolay değil 9 ay tasıyacağız üç hafta bakmış çok mu diyorum bakalım :)Sorma arkadasim benide bu koku hassasiyeti herseyden tiksindirdi ne yemek yemek istiyorum nede baska bisey dun oglumu uyuturken saclari kotu koktu kozdim kendime insanaa kendi cocugu kotu kokarmi die ama ayni durumda sende varmisin simdide yemkleri kim yapck die kara kara dusunur oldm
seninkiler normal doğum galiba değil mi? Sezeryan riskli çünkü araları kısaymış. Allah yardımcın olsunSelam kizlar bende eylul annesi olucam nasipse 2 evladm var biri 3 une girck biride 5 gun sonra 1 yasina14 ocakta batti.olmayinca idrar testi yaptm sabah 2.cizgi silik vikinca kan testi yaptirdim onda kesinlesti.
Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin cnmbende eylül annesi olacağım inşallah
Teşşekür ederim. cemi cümlemizin inşallahAllah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin cnm
Ben şimdiden başlamayı düşünüyorum ya acayıp kuru vücudumKakao yağı kullanabilirim, çok kullanan arkadaşım oldu, büyümeye başladığında iyice araştırırız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?