2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim oğluma hamileliğimde bulantılarım olmuştu ama bu kadar kötü hiç olmadım.
Benim oğlum da 15 aylık daha küçük
Sürpriz oldu bize.
Beklemiyorduk korunuyorduk göya.
Dediğin gibi benim de oğlumun bakıma ihtiyacı var.
Çok zormuş.
Ama Rabbim verdi minik mucizemizi.
InşaAllah bir kolayını da verecektir.

Kızlar beni de aranıza alirmisiniz :) ben tüp bebek sonucu bebeğime kavuştum . 6. Gün değerim 75 ti 9. Gün değerim 280 11. Gün değerim ise 551 . Bugün transferimden sonra 13. Günüm .Cumartesi keseyi görmeye gidicez nasipse . Yaşım 24. Bursa da yaşıyorum .Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin . Sizler neler yapıyorsunuz ?

Kızlar benim çok ciddi bir burun tıkanıklığım var.sürekli ağzımdan nefes alıyorum.çok rahatsızım bu konuda
Hiç böyle şikayeti olan varmı ilaç kullandınızmı ?
Bende de aynı sorun var.
2 hafta önce agır grip geçirdim.
Düzelmedi hala.
Burnumun tıkanıklığı hariç kaşlarımın üstü kaş arası çok fena.
Eşim aktardan menthollu krem aldı biraz fayda ediyor ama çok az.
Ağrı kesici alıyorum mecbur oda bir süreliğine çare.

Bende vick sürüyorum burun kenarlarına.biraz rahatlatıyor.yinede doktora sormak belkide ilaç almadan geçmicek.geniz akıntımda var benim.

Taze Anneler benim cildim aşırı kuru pul pul dökülüyo o derece ve çatlak oluşmasına çok müsait siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kakao yağı ve Bebe yağı okudum siz me düşünüyorsunuz

Hindistan cevizi yağı müthiş bir nemlendirici ve iyi bir makyaj temizleyici gözleri bile yakmıyo o derecede zararsız... içinde anne sütünde bulunan bir madde varmış ayrıca antibakteriyel, mikroplarla savaşır, dişeti hastalıklarını onarır ve dişleri de beyazlatır ben diş macunumuda onunla yapıyorum ... google'a yazın daha pek çok faydası var herkese öneririm.. benim vazgeçilmezim. Böyle doğal bir nimet dururken kanserli kozmetiklere para verenlere şaşıyorum

Burnunuza yarıyarıya sulandırılmış sirke çekin hem mikropları öldürür hemde sinüsleri açar ama ev sirkesi olursa daha iyi olur

Bende vick sürüyorum burun kenarlarına.biraz rahatlatıyor.yinede doktora sormak belkide ilaç almadan geçmicek.geniz akıntımda var benim.

Burnunuza yarıyarıya sulandırılmış sirke çekin hem mikropları öldürür hemde sinüsleri açar ama ev sirkesi olursa daha iyi olur bendede sinüzit var iltihabı söktürüyo hergün düzenli uygulayın suyu kaynatılmış su olsun

Canim gozun aydin olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah bnde bursadayim ilk bebegim tup benimde kimde yaptrdin merak ettim

Canim gozun aydin olsun saglikla kucagina almak nasip olsun insallah bnde bursadayim ilk bebegim tup benimde kimde yaptrdin merak ettim
Çok sağol canım seninde gözün aydın inşallah :) acibadem hastanesi doc.Dr. Şahin zeteroğlunda yaptırdım cnm sen nerde yaptırdın ?

üç hafta süreceğini tahmin ediyorum öncekilerden tecrübelerime dayanarak. Bu üç haftalık süreçte eşim idare etsin diyorum, kolay değil 9 ay tasıyacağız üç hafta bakmış çok mu diyorum bakalım :)

Selam kizlar bende eylul annesi olucam nasipse 2 evladm var biri 3 une girck biride 5 gun sonra 1 yasina14 ocakta batti.olmayinca idrar testi yaptm sabah 2.cizgi silik vikinca kan testi yaptirdim onda kesinlesti.
seninkiler normal doğum galiba değil mi? Sezeryan riskli çünkü araları kısaymış. Allah yardımcın olsun

kızlar ya birde herşeye sinirlenip sonra ağlıyorum akşamalrı normal mi yoksa kafayı muı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…