2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben tamamıyla bitkisel den yanayım aa Hindistan cevizine hiç tahammülüm yok

Allahım faydalı diye avokado aldırdım bir dilim yememle midem bulandı hala midem bulanıyo nerden yedim ya

Maşallah değerlerin baya yüksek ikiz olabilir bence. Bugün de benim 12. Günüm 2 gün var sanırım aramızda. Bende merak ediyorum ikiz mi diye. Beni 15 gün sonra çağırdılar kese için sen ne güzel erken gidiyorsun

Benimde sinüzitim var.ve alerjik olarak polip oluşuyor.polipleri aldırsaydım belki daha rahat ederdim hamileliğimde.
Tuzlu su çekiyodum birde sirkeli su denicem.hayat enerjimi aldı resmen uyuyamıyorum.

Ben tamamıyla bitkisel den yanayım aa Hindistan cevizine hiç tahammülüm yok

Yağı ama bu yemiyosunki:) zaten görünümü aynen kar gibi soğuk ortamda donuyor sıcak ortamda sıvı hale geliyo... şuan donduğu için aynen krem kıvamında sürmesi çok rahat:)
Bu arada bulantı için tuzlu kraker ile leblebiyi öneririm naneyağını hafif koklarsanız belki o da işe yarar

Benimde sinüzitim var.ve alerjik olarak polip oluşuyor.polipleri aldırsaydım belki daha rahat ederdim hamileliğimde.
Tuzlu su çekiyodum birde sirkeli su denicem.hayat enerjimi aldı resmen uyuyamıyorum.

Zordur bilirim kardeşim bendede var bide bende burun taşı varmış nasıl olduysa..ona ameliyat demişti doktor ama korktum olmadım sinüzit de iyice etkiliyor bende tuzlu su çekiyordum hani sinus rinse kit var onu doktor vermişti bana o da iyi geliyo ama genzin içini tamamen yıkadığı için akıntı falan oluyo temizliyo içini
Sirkeli suyu duymuştum onuda çok övdüler aslında sirkenin müthiş faydaları var hergün uygulamak lazım aslında ben kendi sirkemi kullandığım için daha rahat ediyorum hazır sirkeler güvenilir olmadığı için etkisi ne derece olur bilemem

Canım sinüs rinse kiti bende kullanıyorum.çok rahatlatıyordu beni.sabah bide gece yatarken yaptığımda çok rahat ediyordum.
Ama şimdi her saat başı yapsam yinede tıkalı.gönderdiğim su diğer taraftan zor geliyor :)
Sirkeyi denicem ama ben evde sirke hiç yapmadım.hazır alsam güvenilir marka olmazmı? Elma mı üzümmü olması gerekiyor ?
Çok soru sordum ama sinüs rinse kitlemi yapıyosun sirkeli suyu.yakıyormu?

Kokusu varsa kullanamam Tavsiyeleri uygulucam her gün 1.5 saat git 1.5 saat gel kötü yapıyor

Saol cnm allah razi olsun rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin .Evet 2 gün var aramızda bakalım bende merak ediyorum tek mi çift mi diye .sana da mı 2 tane koydular kaçıncı gün emrbiyosuydu senin cnm ? Doktordan doktora da değişiyor kaç gün sonra çagiracağı . Benim 21 inde kontrolüm senin ne zaman ?

Amin inşallah. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ben 30 Ocak da gideceğim. Nasıl sabredecek o zamana kadar bilmiyorum. Önce senin haberini alıcağını hayırlısıyla, ilk bebek mi senin

Amin inşallah. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ben 30 Ocak da gideceğim. Nasıl sabredecek o zamana kadar bilmiyorum. Önce senin haberini alıcağını hayırlısıyla, ilk bebek mi senin
Evet canım ilk bebek benim 3 yıldır istiyorduk. Tüp e nasipmiş . Benimde 5. Gün embriyosu 2 adet kondu .sen kan testi ni ne zaman yaptın cnm ? Senin ikinci bebek mi ?

Kızlar benim bata 2 gün var . Bugün beta baktırdım 254 çıktı . 2 gün önce ise 52 çıkmıştı çok artmış acaba bir anormallik mi var anlamadım . Çok moralim bozuldu

Evet canım ilk bebek benim 3 yıldır istiyorduk. Tüp e nasipmiş . Benimde 5. Gün embriyosu 2 adet kondu .sen kan testi ni ne zaman yaptın cnm ? Senin ikinci bebek mi ?
Benim bir kızım var bu da ikinci olacak inşallah. 8 gün idrar testinde çıktı. Kanda 9. Gün 112, 11. Gün 244 çıktı. Kızıma göre benim değerimde baya yüksek o yüzden ikiz mi acaba diyorum.

Benim bir kızım var bu da ikinci olacak inşallah. 8 gün idrar testinde çıktı. Kanda 9. Gün 112, 11. Gün 244 çıktı. Kızıma göre benim değerimde baya yüksek o yüzden ikiz mi acaba diyorum.
Ne güzel ablaya kardeş geliyor desene :) evet ikiz olabilir cnm ama bazı bebeklerin de değerleri yüksek katlayabiliyormus bana da ikiz olabilir dedi değerin yüksek dedi doktorum ama bazı bebeklerde de yüksek seyredebiliyor hcg değerleri dedi .ancak Keseye bakarak söyleyebiliriz dedi .sabretmek de zor dimi zaman geçmiyor :)

Kızlar benim bata 2 gün var . Bugün beta baktırdım 254 çıktı . 2 gün önce ise 52 çıkmıştı çok artmış acaba bir anormallik mi var anlamadım . Çok moralim bozuldu
Canım ikiz de olabilir. Çok kaliteli bir embriyo olup değerini çok hızlı da katlıyor olabilir :) tüp bebek mi ?

Çok sağol canım seninde gözün aydın inşallah :) acibadem hastanesi doc.Dr. Şahin zeteroğlunda yaptırdım cnm sen nerde yaptırdın ?

Saol canm bende sahin beye yaptirdim cok basarili guleryuzlu bir dok dimi benim ilkinde tuttu cok mutlu olmustuk doktorun ve ekibin basariaina baglamistim bn
Çok sağol canım seninde gözün aydın inşallah :) acibadem hastanesi doc.Dr. Şahin zeteroğlunda yaptırdım cnm sen nerde yaptırdın ?

Bende 2013 aralikta sahin beye yaptirdim iki 5.gun a kalite embriyo koydular biri dustu digerini kucagima aldm cok sukur buda supruz oldu hic beklemedigimiz anda bizim sorunumuz buyuktu ama ALLAH buyuklugunu gisterdi cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…