2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Iki kere cvplamisim hahaha

Önemli değil canım istediğin kadar sorabilirsin:) benimde çok tıkalı olunca burun geçiş vermiyor:)
Yok canım ben normal olarak avucuma döküp o şekilde burnuma çekiyorum ama sen istersen rinse kitin şişesine döküpde yapabilirsin o şekilde dahada iyi yıkar orayı
sirke olunca haliyle biraz yakıyor ama anlık bişey dayanırsın yani sağlığımız için katlanmamız gerek... elma sirkesi bu piyasada iyi bi marka alabilirsin tabi ucuzlardan daha iyidir ama şuna dikkat etde sirkeyi alırken içindekileri oku kükürt içermesin, bazıları kükürtlü oluyor rengi turuncuysa anlarsın zaten doğal sirkenin rengi açık sarı olur bide dibinde biraz tortu olur cam şişedekiler daha iyidir organik olanı böyledir

Selam kızlar benım cuma gunu beta 80di, pazar gunu 200 e cıkınca cok sevındım. Sat 10aralık oldugu ıcın yaklasık 6haftalık gıbı beklıyordum dun doktora gıttım ılk kez keseyı gormek ıcın cok heyecanlıydık ama 200deger olarak kesenın gozukmesını saglamıyormus. Yaklasık 4hagtalık gıbı dedı doktorum gec dollenme olmus olmalı pko lularda rastlıyoruz dedı. Haftaya randevum var keseyı en erken kacıncı haftada goedunuz acaba

Kokusu varsa kullanamam Tavsiyeleri uygulucam her gün 1.5 saat git 1.5 saat gel kötü yapıyor

Kokusu çok hafif yani beni hiç rahatsız etmiyor kakao yağınında kokusu var bu ondan daha hafif bence. Allah yardımcın olsun bacım hamileyken çalışmak çok zor ben biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor halsizlik çok zaten insan sürekli uzanmak istiyor

Kesenin karından görünmesi için değer en az 3000 olmalı bacım

Ben de aranıza katıldım. Uzun bir bekleyişten sonra şükürler olsun ki Rabbim elimizi boş çevirmedi. Keseyi görmek için bekliyorum. İnşallah hepimiz yavrumuzu kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız.

Hayirlisi olsun ben 5+1 haftamda gordum keseyi dr um da bana 1500-den erken goremem dwmisti beta hcg degerim 1600 lardayken gordum kesemi

Hayirlisi olsun ben 5+1 haftamda gordum keseyi dr um da bana 1500-den erken goremem dwmisti beta hcg degerim 1600 lardayken gordum kesemi

Sağol canım bekliyoruz biz de haftaya görürüz insallah. Siz kalp atıslarını duyabıldınız mı keseyi gördükten sonra muayeneler nasıl ilerliyor? İlk kez hamile oluyorum o yönden pek bilgili değilim sürecle ilgili

Evet canım şahin bey ve ekibi gerçekten süper insanlar allah nasip ederse doğumu da şahin bey de düşünüyorum . Bizim bir sorunumuz yoktu ama olmadı .cok şükür tüp bebek ile ilk deneme de oldu . Bak ne güzel senin de Rabbim tekrar nasip etmiş sağlıkla kucağına al inşallah cnm zaten olması için Rabbimin ol demesi yeterli

Çok sağol canım.
Çok tıkandım dayanamadım iliadin kullandım.birazda tuzlu suyla buğu yaptım.
Çok rahatladım.günler sonra bi burnum varmış hissettim :)
Sirkeyide yarın alıcam canım.onu deneyince haber veririm

Sağol canım bize beklemeler yakışır, bebişin biraz daha büyümesini bekliyoruz ama bekledikce zaman da gecmiyo

Aynen canım zaman zor geçiyo gerçekten... önce keseyi görüyolar sonra 10 gün sonra gel kalp atışı için diyolar sabır işi ..Rabbim hepimizi umduğuna hayırlısıyla kavuşanlardan eylesin

Tamam canım haberini bekliyorum
Biraz yanma olacak ama geçiyo ya onca ağrılara dayanıyoruz ona dayanmak daha kolay:) iliadin zarar vermezmi hamilelikte kullanılıyomuki? Bi formülüm daha var aslında ama hamileyken zararı olurmu bilmiyorum yinede söyliyim kaynar suya birkaç damla okaliptus yağı damlatıp hemen havluyla kapatarak onun buharını soluyosun 2-3 dk o da çok rahatlatıyo:) okaliptus yağının kokusu çok keskindir ama ben severim bi çok şeyin içinede katarlar hatta bazen o yağı burnumun hafifçe içine sürerdim o şekilde derin nefes alırdım o şekildede iyi gelirdi:)
Ama yinede ne olur ne olmaz doktora sorup ona göre kullanmak daha doğru olur

Burnuma vick sürdüm solumadan önce ama zararı varmı bilmiyorum canım.
Nette biraz araştırma yaptım iliadin hakkında.kimisi kullanmamış.kimisi bi kaç gün kullan dedi doktorum demiş.
Ben bi kerelik yaptım çünkü çok kötü oldum.
Perş doktora gidince herşeyi sorucam.
Belki önerisi olur.
Okaliptusu biliyorum canım önceden kullanırdım ama gebelikte zararı varmı bilmiyorum.
Okaliptusu suya damlatıp uyurken baş ucuna koyanlarda varmış.
Doktor onay verirse bunlarla iyileşmeye çalışıcam.

Dun gorduk kalp atisini sesini henuz duyamadik ama embriyo ve kalp atis hareketini gorduk yani tam 6 ,hafta olunca ben iki uc gunde bir gidiyorum lekelenmem var ve dusuk riskim hergun igne de oluyorum , ikinci gebeligim iki bucuk yasinda kizim var ama insan ilkmis gibi heyecan icinde oluyor hayirlisi hepimiz icin

Rabbim şifa versin canım.... sen yinede dikkat et fazla kullanma
Okaliptus uçucu yağ olduğu için bekleyince etkisi olmaz
Hayırlısı inşaAllah sen sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…