- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.361
Iki kere cvplamisim hahahaSaol canm bende sahin beye yaptirdim cok basarili guleryuzlu bir dok dimi benim ilkinde tuttu cok mutlu olmustuk doktorun ve ekibin basariaina baglamistim bn
Bende 2013 aralikta sahin beye yaptirdim iki 5.gun a kalite embriyo koydular biri dustu digerini kucagima aldm cok sukur buda supruz oldu hic beklemedigimiz anda bizim sorunumuz buyuktu ama ALLAH buyuklugunu gisterdi cok sukurr
Canım sinüs rinse kiti bende kullanıyorum.çok rahatlatıyordu beni.sabah bide gece yatarken yaptığımda çok rahat ediyordum.
Ama şimdi her saat başı yapsam yinede tıkalı.gönderdiğim su diğer taraftan zor geliyor :)
Sirkeyi denicem ama ben evde sirke hiç yapmadım.hazır alsam güvenilir marka olmazmı? Elma mı üzümmü olması gerekiyor ?
Çok soru sordum ama sinüs rinse kitlemi yapıyosun sirkeli suyu.yakıyormu?
Kokusu varsa kullanamam Tavsiyeleri uygulucam her gün 1.5 saat git 1.5 saat gel kötü yapıyor
Selam kızlar benım cuma gunu beta 80di, pazar gunu 200 e cıkınca cok sevındım. Sat 10aralık oldugu ıcın yaklasık 6haftalık gıbı beklıyordum dun doktora gıttım ılk kez keseyı gormek ıcın cok heyecanlıydık ama 200deger olarak kesenın gozukmesını saglamıyormus. Yaklasık 4hagtalık gıbı dedı doktorum gec dollenme olmus olmalı pko lularda rastlıyoruz dedı. Haftaya randevum var keseyı en erken kacıncı haftada goedunuz acaba
Hayirlisi olsun ben 5+1 haftamda gordum keseyi dr um da bana 1500-den erken goremem dwmisti beta hcg degerim 1600 lardayken gordum kesemiSelam kızlar benım cuma gunu beta 80di, pazar gunu 200 e cıkınca cok sevındım. Sat 10aralık oldugu ıcın yaklasık 6haftalık gıbı beklıyordum dun doktora gıttım ılk kez keseyı gormek ıcın cok heyecanlıydık ama 200deger olarak kesenın gozukmesını saglamıyormus. Yaklasık 4hagtalık gıbı dedı doktorum gec dollenme olmus olmalı pko lularda rastlıyoruz dedı. Haftaya randevum var keseyı en erken kacıncı haftada goedunuz acaba
Kesenin karından görünmesi için değer en az 3000 olmalı bacım
Hayirlisi olsun ben 5+1 haftamda gordum keseyi dr um da bana 1500-den erken goremem dwmisti beta hcg degerim 1600 lardayken gordum kesemi
Normaldir cnm için rahat olsun zaten en az 2 kat diyorlar çok artmasının bir sakıncası yokDeğil cnm tüp bebek . İnşallah normaldir nerdeyse 5 kat artmış ya ..
Evet canım şahin bey ve ekibi gerçekten süper insanlar allah nasip ederse doğumu da şahin bey de düşünüyorum . Bizim bir sorunumuz yoktu ama olmadı .cok şükür tüp bebek ile ilk deneme de oldu . Bak ne güzel senin de Rabbim tekrar nasip etmiş sağlıkla kucağına al inşallah cnm zaten olması için Rabbimin ol demesi yeterliSaol canm bende sahin beye yaptirdim cok basarili guleryuzlu bir dok dimi benim ilkinde tuttu cok mutlu olmustuk doktorun ve ekibin basariaina baglamistim bn
Bende 2013 aralikta sahin beye yaptirdim iki 5.gun a kalite embriyo koydular biri dustu digerini kucagima aldm cok sukur buda supruz oldu hic beklemedigimiz anda bizim sorunumuz buyuktu ama ALLAH buyuklugunu gisterdi cok sukurr
Önemli değil canım istediğin kadar sorabilirsin:) benimde çok tıkalı olunca burun geçiş vermiyor:)
Yok canım ben normal olarak avucuma döküp o şekilde burnuma çekiyorum ama sen istersen rinse kitin şişesine döküpde yapabilirsin o şekilde dahada iyi yıkar orayı
sirke olunca haliyle biraz yakıyor ama anlık bişey dayanırsın yani sağlığımız için katlanmamız gerek... elma sirkesi bu piyasada iyi bi marka alabilirsin tabi ucuzlardan daha iyidir ama şuna dikkat etde sirkeyi alırken içindekileri oku kükürt içermesin, bazıları kükürtlü oluyor rengi turuncuysa anlarsın zaten doğal sirkenin rengi açık sarı olur bide dibinde biraz tortu olur cam şişedekiler daha iyidir organik olanı böyledir
Sağol canım bize beklemeler yakışır, bebişin biraz daha büyümesini bekliyoruz ama bekledikce zaman da gecmiyo
Çok sağol canım.
Çok tıkandım dayanamadım iliadin kullandım.birazda tuzlu suyla buğu yaptım.
Çok rahatladım.günler sonra bi burnum varmış hissettim :)
Sirkeyide yarın alıcam canım.onu deneyince haber veririm
Tamam canım haberini bekliyorum
Biraz yanma olacak ama geçiyo ya onca ağrılara dayanıyoruz ona dayanmak daha kolay:) iliadin zarar vermezmi hamilelikte kullanılıyomuki? Bi formülüm daha var aslında ama hamileyken zararı olurmu bilmiyorum yinede söyliyim kaynar suya birkaç damla okaliptus yağı damlatıp hemen havluyla kapatarak onun buharını soluyosun 2-3 dk o da çok rahatlatıyo:) okaliptus yağının kokusu çok keskindir ama ben severim bi çok şeyin içinede katarlar hatta bazen o yağı burnumun hafifçe içine sürerdim o şekilde derin nefes alırdım o şekildede iyi gelirdi:)
Ama yinede ne olur ne olmaz doktora sorup ona göre kullanmak daha doğru olur
Dun gorduk kalp atisini sesini henuz duyamadik ama embriyo ve kalp atis hareketini gorduk yani tam 6 ,hafta olunca ben iki uc gunde bir gidiyorum lekelenmem var ve dusuk riskim hergun igne de oluyorum , ikinci gebeligim iki bucuk yasinda kizim var ama insan ilkmis gibi heyecan icinde oluyor hayirlisi hepimiz icinSağol canım bekliyoruz biz de haftaya görürüz insallah. Siz kalp atıslarını duyabıldınız mı keseyi gördükten sonra muayeneler nasıl ilerliyor? İlk kez hamile oluyorum o yönden pek bilgili değilim sürecle ilgili
Kizlarr benim de bugun doktor randevum vardi cok sukur bebisi de gorduk kalp atisini da duyduk nasil rahatladim anlatamam. Allahim hepinize nasip eder ins cok guzel ve heycanli bi an o kalp atisini duymak gercekten
Burnuma vick sürdüm solumadan önce ama zararı varmı bilmiyorum canım.
Nette biraz araştırma yaptım iliadin hakkında.kimisi kullanmamış.kimisi bi kaç gün kullan dedi doktorum demiş.
Ben bi kerelik yaptım çünkü çok kötü oldum.
Perş doktora gidince herşeyi sorucam.
Belki önerisi olur.
Okaliptusu biliyorum canım önceden kullanırdım ama gebelikte zararı varmı bilmiyorum.
Okaliptusu suya damlatıp uyurken baş ucuna koyanlarda varmış.
Doktor onay verirse bunlarla iyileşmeye çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?