- 9 Temmuz 2008
- 1.876
- 2.539
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.381
İnşallah öyledir canım sağolNormaldir cnm için rahat olsun zaten en az 2 kat diyorlar çok artmasının bir sakıncası yok
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bu arada keseyi ne zaman gördün, kalp atışını kaç haftalık iken duydun?Kizlarr benim de bugun doktor randevum vardi cok sukur bebisi de gorduk kalp atisini da duyduk nasil rahatladim anlatamam. Allahim hepinize nasip eder ins cok guzel ve heycanli bi an o kalp atisini duymak gercekten
5+3 TE gördüm canım keseyi değer 3000 kusurduSelam kızlar benım cuma gunu beta 80di, pazar gunu 200 e cıkınca cok sevındım. Sat 10aralık oldugu ıcın yaklasık 6haftalık gıbı beklıyordum dun doktora gıttım ılk kez keseyı gormek ıcın cok heyecanlıydık ama 200deger olarak kesenın gozukmesını saglamıyormus. Yaklasık 4hagtalık gıbı dedı doktorum gec dollenme olmus olmalı pko lularda rastlıyoruz dedı. Haftaya randevum var keseyı en erken kacıncı haftada goedunuz acaba
Ne güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah . Darısı bizlerin başına . Ne kadar tarifsiz bir duygudurKizlarr benim de bugun doktor randevum vardi cok sukur bebisi de gorduk kalp atisini da duyduk nasil rahatladim anlatamam. Allahim hepinize nasip eder ins cok guzel ve heycanli bi an o kalp atisini duymak gercekten
Canım bende kuaföre gidiyorum doktoruma sordum gittiğin yer temizse sıkıntı olmaz ama mikrop kapma maya dikkat et dediAnneler biraz özel olucak ama özel bölge temizliğinizi me yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyordum kararsız kaldım
Olabılır Can'ım durduk yeri böyle çıkmaz çoğunlukla hadi inşallah değerin yükselirMerhabalar ben çok kötü hasta olduğum için acile gittim dön hcg baktılar ilaç yazmak için çünkü bebek düşündügümü söyledim 17 aralık son adet tarihim ve bugün tam bir ay oldu 3.3 çıktı
Ordaki doktor şüpheli dedi ve ayrıca pko hastayım yarın tekrar test istedi yükselirse hamilesin dedi sizce olabilirmi kızlar
Tamam canım çok sağol normalden daha fazla canı açıyormuş galiba insanınCanım bende kuaföre gidiyorum doktoruma sordum gittiğin yer temizse sıkıntı olmaz ama mikrop kapma maya dikkat et dedi
Evet canım normalden biraz daha fazla aciyo canın ama abartildigi kadar değilTamam canım çok sağol normalden daha fazla canı açıyormuş galiba insanın
Anneler biraz özel olucak ama özel bölge temizliğinizi me yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyordum kararsız kaldım
Selam kızlar aramızda benim gibi iğne vurulup coraspin kullanan var mı?
Başımın ağrısından bahs etmiştim size.
Bugün de peltek peltek burun kanamam oldu.
Oğlumda burnumdan kan geliyordu ama bu sefer bildiğiniz burun kanamasıydı.
Nasipse perşembe doktora gidiyoruz bakalım ne der.
Benimde öyle dün yaptırdım en son 52'den 254e çıkmış 2 günde ,adete 2 gün varken 254 fazla geldi bana ama bende endişelendim bakalımm yarın tekrar yaptıracağım .kızlar beta hcg 46 saatte 4 katı artmış. Sizce normal mi :s
Bugun doktora gittik 6+1 ilk kontroldü keseyi bebegi kalp atımını gorduk 10gun sonra yine gidicem tahlil yazdi birsuru onlari yaptirip goturcem cok sukur hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?