2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar benim de gecikme oldu adetmde iki idrar testimde pozitif yarın kan sonuçlarımı alıcam zaten az çok batmalardan anlaşılıyo ama kan sonçları bi netleşsin inşallah bende eylül annesi olucam. bi de şu var grip oldum burnumun bi tarafı tamamen tıkandı limon sıktım sıcak suya içtim ne yapabilirim başka ya ?

Kizlarr benim de bugun doktor randevum vardi cok sukur bebisi de gorduk kalp atisini da duyduk nasil rahatladim anlatamam. Allahim hepinize nasip eder ins cok guzel ve heycanli bi an o kalp atisini duymak gercekten
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bu arada keseyi ne zaman gördün, kalp atışını kaç haftalık iken duydun?

5+3 TE gördüm canım keseyi değer 3000 kusurdu

Kizlarr benim de bugun doktor randevum vardi cok sukur bebisi de gorduk kalp atisini da duyduk nasil rahatladim anlatamam. Allahim hepinize nasip eder ins cok guzel ve heycanli bi an o kalp atisini duymak gercekten
Ne güzel canım Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah . Darısı bizlerin başına . Ne kadar tarifsiz bir duygudur

Anneler biraz özel olucak ama özel bölge temizliğinizi me yapıyorsunuz ben kuaföre gidiyordum kararsız kaldım

Merhabalar ben çok kötü hasta olduğum için acile gittim dön hcg baktılar ilaç yazmak için çünkü bebek düşündügümü söyledim 17 aralık son adet tarihim ve bugün tam bir ay oldu 3.3 çıktı
Ordaki doktor şüpheli dedi ve ayrıca pko hastayım yarın tekrar test istedi yükselirse hamilesin dedi sizce olabilirmi kızlar

Olabılır Can'ım durduk yeri böyle çıkmaz çoğunlukla hadi inşallah değerin yükselir

Selam kızlar aramızda benim gibi iğne vurulup coraspin kullanan var mı?
Başımın ağrısından bahs etmiştim size.
Bugün de peltek peltek burun kanamam oldu.
Oğlumda burnumdan kan geliyordu ama bu sefer bildiğiniz burun kanamasıydı.
Nasipse perşembe doktora gidiyoruz bakalım ne der.

ben varım canım daha dün iğneye başladım yaklaşık 3 aydır coraspirin kullanıyorum ama henüz bir şikayetim yok

Bugun doktora gittik 6+1 ilk kontroldü keseyi bebegi kalp atımını gorduk 10gun sonra yine gidicem tahlil yazdi birsuru onlari yaptirip goturcem cok sukur hersey yolunda

Canım hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyutursun insallah. Doktorun istediği gebelık testlerini özel hastanede mi yaptırdınız devlette mi?istanbul avrupa yakasında Özel hastanelerde uygun fiyatlıları arastıran arkadaslar varsa yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…