2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucak
Cnim bence herkeste farkli bi süreç. Ama herkesten duydugum sanciyi sonuna kadar evde cekmemiz. Hastanede psikolojik olarak cok kasıliyomus insan. Hani devamli çatı kontrolu falan oluyomus ya oyuzden sanırım.

Bencede pek güvenilir değil özelliklede boyu tahmini söylüyorlar kilosunuda işlerine geldiği gibi söylüyor olabilirler sezeryancı dr lar fazla söylüyor göz korkutmak için
ya doktoruna çok güveneceksin ya da şüpheye düşersen başka doktora gideceksin böyle durumlarda tabii kiii

2.5-3 lt içiyorum demek ki yetmiyor canım tuvaletten çıkamaz oldum walla :))
Bende enfeksiyon vs sorun yok ama çok su içtiğim için tuvaletten çıkamıyorum.eşim de alıştı artık beni ortalıkta görmeyince banyoya geliyor
canm ya dun gece konuştm o da artk bikmjş ama söylesk küserler die bsy olmz dio sabret okullar aciliyo gideckler dio ama artk sabirda bi yere kadar
canım okullar açılınc başka birini çağıracaklar mı başına?

Masallah bebişine de sana da canım saglıklı günlerde büyütürsün bebegini umarım Darısı basımıza

valla bu sefer boşanmaya kadar giderm ben kimseyle yaşamak zorunda degilm cok istiyosa gidip ailesiyle yaşasn

Cnim bence herkeste farkli bi süreç. Ama herkesten duydugum sanciyi sonuna kadar evde cekmemiz. Hastanede psikolojik olarak cok kasıliyomus insan. Hani devamli çatı kontrolu falan oluyomus ya oyuzden sanırım.
Annem de öyle derdı ama bende doktoruma sordum bunu nezaman gelelım dıye. Zaten nısan su gelmesı kanama olunda dırekt gelıosun dedı. Dus fln bıle alma enfeksıyon kapma rıskı olabılır aksınhalde burda da alabılırsın dusunu sorun gormezsek dedı. Bır de son ana kadar evde bekleyemezsın acılmanı kontrol edıcez senı takıp edıcez sancıları olcücez oyuzden engec sancıların duzenlı oldugunda 10dk da bıre dustugunde bana gelmelısın dedı. Bazıları cok gec gelıo hıc mudahale edemıyoruz bebegın boynuna kordon dolansa annenın suyu azalsa anne anlayamaz ama bız bakıp anlıyoruz dedı. Oyuzden 10dk da bırı bende kıstas aldım bakalım o asamaya gelırsek boyle yapıcam. Ama hastanede gıttıgımde kımseye annemler dahıl haber vermeyı dusunmuyorum. Kendı basıma esımle bırlıkte doguma gelene kadar yalnız kalmak ıstıyorum o stress le kımseyle ugrasamam etrafımda aılemde olsa kalabalık ıstemıyorum. Acılmam 7cm oldugunda esım aılelere haber verıcek zaten ancak gelırler dıye dusunuyorum. Hastane en az yarım saat uzakta bana ve annemlere. Cok erken hastaneye ınsanları cagırmak bana stress verır dıye dusunuyorum

valla bu sefer boşanmaya kadar giderm ben kimseyle yaşamak zorunda degilm cok istiyosa gidip ailesiyle yaşasn
Cnim cok amq cook zor bi durum tahmin ediyorum. Ama sakin olmaya çalış az kaldı bebeginin tek hissedebildigi iletişim kurabildiği sensin senin stresinden etkilenip huy degistirmesin. Onun icin sabretmeye gormemeye çalış

Masallah canim sanada bebeginede guke gule saglikla buyut yavrunu olsun sutun olsunda varsin yara olsun lansinohun kremi iyi geliyor ondan al istersen

Evet guzel düşünmüşsün cnim çünkü kuzeninin başına geldi. Saatlerce suni sanci verdiler açılması olmadi. Oda herkesi ayaklandirdim herkes kapıda bosuna bekliyo diye epey stres yapti ve sonuc bebegin kafasi yukarı döndü onca sancidan sonra sezeryana girmek zorunda kaldi. Bnde nor.alde olsa sezeryanda olsa haber vermeyi düşünmüyorum hastaneye giderken. Ben doguma giriyim disardakilerden haberim olmasin sonra herkes gelebilir :)

Huggeas kullaniyorum cnm ben memnunum ama 3600 ye yakim dogdu bebgim 1 numara 5 gune kucuk gelemye basladi ikiye gectim ben

O gorumceden hersey beklenir valla ben yeterince rahatsiz edemedim kadina bi cinnet gecirtemedim gel sen cildirt die yada ilk iko hafta dogru duzgun ders yapilmio nede olsa die iki hafta daha gec gider o allah sabir versinnn

Kizlar kontrol vardi bugun tam 3 kilo cikti oğluşum. Nst de sanci cikti ama doktor sen hissetmiyorsan ben bu kadar sancıyı sorun etmiyorum dedi. Suyu gelisimi plesanta iyi dedi. Gitmisken raporumu da aldim cuma izin başlıyor. Boyunu bizimki de soylemiyor artik. Kilosunu da arti eksi olabilir diye belirtiyor.

Gozun aydin canim ne guzel bir dogum bebegin kilosuna ragmen. Gogsunde hemen iyilesir insallah.

Teşekkür ederim bilgiler için evet doktoruma guveniyorum. Kesinlikle çok önemli. Dediklerinizi hatırlayacağım teşekkür ederim
Bir de gerçekten kimseyi düşünmeyin Doğum anı sancı anı içgüdüsel olarak hareket edin. Sedyenin üstüne çıkıp secde pozisyonu aldığım da oldu çünkü öyle iyi hissediyordum, ne rahatsa onu yapın, damar yolu bile açtırdım ama serum bağlatmadım çünkü yere de çömeldim bacaklarımı da açtım her şeyi yaptım içimden gelen, kendinizi kasmayın :) hayırlı doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…