- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.801
Cnim bence herkeste farkli bi süreç. Ama herkesten duydugum sanciyi sonuna kadar evde cekmemiz. Hastanede psikolojik olarak cok kasıliyomus insan. Hani devamli çatı kontrolu falan oluyomus ya oyuzden sanırım.10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucak
ya doktoruna çok güveneceksin ya da şüpheye düşersen başka doktora gideceksin böyle durumlarda tabii kiiiBencede pek güvenilir değil özelliklede boyu tahmini söylüyorlar kilosunuda işlerine geldiği gibi söylüyor olabilirler sezeryancı dr lar fazla söylüyor göz korkutmak için
Bende enfeksiyon vs sorun yok ama çok su içtiğim için tuvaletten çıkamıyorum.eşim de alıştı artık beni ortalıkta görmeyince banyoya geliyor2.5-3 lt içiyorum demek ki yetmiyor canım tuvaletten çıkamaz oldum walla :))
canım okullar açılınc başka birini çağıracaklar mı başına?canm ya dun gece konuştm o da artk bikmjş ama söylesk küserler die bsy olmz dio sabret okullar aciliyo gideckler dio ama artk sabirda bi yere kadar
Masallah bebişine de sana da canım saglıklı günlerde büyütürsün bebegini umarımSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Ilk sayfada sabıt canımnerde bu tablo =?
Sadece boy cok önemli değil ama kiloya bakılıyor diye biliyorumYa kızlar bana doktor son haftalarda ölçümler doğru olmuyor o yüzden boy kilo bakmıyorum dedı acaba doğrumu sizler söylüyorsunuz doktora mı bağlı yoksa yanı başka birşey mı anlayamadım
Ultrason kagıdında ben boy göremedim ama siZinkinde tam boy yazıyormu canınDün kontrolde dr bana da kilo ve boyla ilgili hiç bişey söylemedi,sadece iri bir Bebek olacağını söyledi. Boy kilo Ultrason kağıdında yazıyor,ben ordan baktım.
Fl olarak yazıyo genelde cnim. 6.48 gibi. Onu 7 ile çarpıyoruz boyu öğreniyoruzUltrason kagıdında ben boy göremedim ama siZinkinde tam boy yazıyormu canın
valla bu sefer boşanmaya kadar giderm ben kimseyle yaşamak zorunda degilm cok istiyosa gidip ailesiyle yaşasnBende enfeksiyon vs sorun yok ama çok su içtiğim için tuvaletten çıkamıyorum.eşim de alıştı artık beni ortalıkta görmeyince banyoya geliyor
canım okullar açılınc başka birini çağıracaklar mı başına?
Annem de öyle derdı ama bende doktoruma sordum bunu nezaman gelelım dıye. Zaten nısan su gelmesı kanama olunda dırekt gelıosun dedı. Dus fln bıle alma enfeksıyon kapma rıskı olabılır aksınhalde burda da alabılırsın dusunu sorun gormezsek dedı. Bır de son ana kadar evde bekleyemezsın acılmanı kontrol edıcez senı takıp edıcez sancıları olcücez oyuzden engec sancıların duzenlı oldugunda 10dk da bıre dustugunde bana gelmelısın dedı. Bazıları cok gec gelıo hıc mudahale edemıyoruz bebegın boynuna kordon dolansa annenın suyu azalsa anne anlayamaz ama bız bakıp anlıyoruz dedı. Oyuzden 10dk da bırı bende kıstas aldım bakalım o asamaya gelırsek boyle yapıcam. Ama hastanede gıttıgımde kımseye annemler dahıl haber vermeyı dusunmuyorum. Kendı basıma esımle bırlıkte doguma gelene kadar yalnız kalmak ıstıyorum o stress le kımseyle ugrasamam etrafımda aılemde olsa kalabalık ıstemıyorum. Acılmam 7cm oldugunda esım aılelere haber verıcek zaten ancak gelırler dıye dusunuyorum. Hastane en az yarım saat uzakta bana ve annemlere. Cok erken hastaneye ınsanları cagırmak bana stress verır dıye dusunuyorumCnim bence herkeste farkli bi süreç. Ama herkesten duydugum sanciyi sonuna kadar evde cekmemiz. Hastanede psikolojik olarak cok kasıliyomus insan. Hani devamli çatı kontrolu falan oluyomus ya oyuzden sanırım.
Cnim cok amq cook zor bi durum tahmin ediyorum. Ama sakin olmaya çalış az kaldı bebeginin tek hissedebildigi iletişim kurabildiği sensin senin stresinden etkilenip huy degistirmesin. Onun icin sabretmeye gormemeye çalışvalla bu sefer boşanmaya kadar giderm ben kimseyle yaşamak zorunda degilm cok istiyosa gidip ailesiyle yaşasn
Slm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Evet guzel düşünmüşsün cnim çünkü kuzeninin başına geldi. Saatlerce suni sanci verdiler açılması olmadi. Oda herkesi ayaklandirdim herkes kapıda bosuna bekliyo diye epey stres yapti ve sonuc bebegin kafasi yukarı döndü onca sancidan sonra sezeryana girmek zorunda kaldi. Bnde nor.alde olsa sezeryanda olsa haber vermeyi düşünmüyorum hastaneye giderken. Ben doguma giriyim disardakilerden haberim olmasin sonra herkes gelebilir :)Annem de öyle derdı ama bende doktoruma sordum bunu nezaman gelelım dıye. Zaten nısan su gelmesı kanama olunda dırekt gelıosun dedı. Dus fln bıle alma enfeksıyon kapma rıskı olabılır aksınhalde burda da alabılırsın dusunu sorun gormezsek dedı. Bır de son ana kadar evde bekleyemezsın acılmanı kontrol edıcez senı takıp edıcez sancıları olcücez oyuzden engec sancıların duzenlı oldugunda 10dk da bıre dustugunde bana gelmelısın dedı. Bazıları cok gec gelıo hıc mudahale edemıyoruz bebegın boynuna kordon dolansa annenın suyu azalsa anne anlayamaz ama bız bakıp anlıyoruz dedı. Oyuzden 10dk da bırı bende kıstas aldım bakalım o asamaya gelırsek boyle yapıcam. Ama hastanede gıttıgımde kımseye annemler dahıl haber vermeyı dusunmuyorum. Kendı basıma esımle bırlıkte doguma gelene kadar yalnız kalmak ıstıyorum o stress le kımseyle ugrasamam etrafımda aılemde olsa kalabalık ıstemıyorum. Acılmam 7cm oldugunda esım aılelere haber verıcek zaten ancak gelırler dıye dusunuyorum. Hastane en az yarım saat uzakta bana ve annemlere. Cok erken hastaneye ınsanları cagırmak bana stress verır dıye dusunuyorum
Hanımlar bebek bezi araştırıyorum hem uygun hem kaliteli olsun diyorum sizler ne marka kullanıyorsunuz doğum yapanlar yapacaklara tavsiye verirmisiniz emiciligi nasıl iyi mi Prima düşünüyordum ama en pahalı bez malûm
Boy yazmıyor ama fl değeri uyluk kemiği demek,o değer 7ile çarpınca bebeğin boyu çıkıyor.Ultrason kagıdında ben boy göremedim ama siZinkinde tam boy yazıyormu canın
Bende enfeksiyon vs sorun yok ama çok su içtiğim için tuvaletten çıkamıyorum.eşim de alıştı artık beni ortalıkta görmeyince banyoya geliyor
canım okullar açılınc başka birini çağıracaklar mı başına?
Slm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Bir de gerçekten kimseyi düşünmeyin Doğum anı sancı anı içgüdüsel olarak hareket edin. Sedyenin üstüne çıkıp secde pozisyonu aldığım da oldu çünkü öyle iyi hissediyordum, ne rahatsa onu yapın, damar yolu bile açtırdım ama serum bağlatmadım çünkü yere de çömeldim bacaklarımı da açtım her şeyi yaptım içimden gelen, kendinizi kasmayın :) hayırlı doğumlar inşallahTeşekkür ederim bilgiler için evet doktoruma guveniyorum. Kesinlikle çok önemli. Dediklerinizi hatırlayacağım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?