2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :) sancı cekmişsin ama gecmiş gitmiş ne güzel :) biraz toparladıgında detayları beklıyoruz nasıl olsu bebiş kac kilo geldi merak ediyoruz

Gozum aydın güzel haberlerle geldin :)

valla bu sefer boşanmaya kadar giderm ben kimseyle yaşamak zorunda degilm cok istiyosa gidip ailesiyle yaşasn
Onlar yokmus gibi davran bence sakın misafirlermiş gibi dusunup ev sahıbı gibi fır dönme etraflarında. Bebegınle odanda kal, görümcen gelince de al bebegınj baska odaya gec canım ne sevdim diyebilsin ne yardım ettim diyebilsin ne tatil yaptım bana iyi baktılar diyebilsin. Anlasın ki varlıgının bi önemi yok tez vakitte geldiği yere geri dönsün hepimizi cıldırttı burada görümcen gercekten

Bakalım ben de gidicem Cumartesi anestezi görecek hem de ne diyecek doktor ben de başından beri kritik seviyedeyim o kadar su içiyorum yok yok hayırlısı ile Allah kurtarsın hepimizi

Düşüncesiz insanlar canım Allaha havale et dün aklıma geldin neden yazmıyor diye dogum falan yaptın sandım nelerle uğraşmışsın neyseki gitmişler

Ay maşallah manken kızına canım :))

Aynen canım senin gibi düşünüyorum zaten olay şöyle oluyor bebek yatak odamda beşiğinde komşular geliyor öyle göz ucuyla bebişe bakıyor salonda bi çay yada meyve suyu ikram veriyoruz onlarsa tatlıyla geliyor zaten annem görmcm ws kim varsa sohbet edip kısa sürede kalkıyor buda hoşuma gidiyor kimse gelmese üzülürüm tabi yatılı ve saatlerce değil..cocugu kimse kucagına alıp öpmüyor zaten başlarda

canım kasılma dıısnda ki sancı nasıl ? böyle ahhh dedirtecek kadar keskın mı ?
benı sımdı sancılar yokladı 4-5 kere üst üste aaahh dıye bagırttı . kalın bir şey sokuyorlar gıbı batma gıbı ne bıleyım ama cok keskın

Aynen cnim bnimmm. Arada malesef duyarsizlar cikar elbet ama genelde yaslilar oluyo hoş görcez artik

bencede ailelrın baskısı kötü sonucta doktorları germek ıyı degıl elındne gelenı yapıyrlar ıcerıde çay ıcmıyorar ki elbette elaşlılar ama her şeyın normal oldugu dogumlarda da bıraz serbest bırakmak laızm beklenılecek mecbur yanı

ben de annemden başka kımseyı cagırmayacagım

Farkindaysan yatılı misafiri parantez icersinde belirttim. Ki bahsi gecen arkadasin durumun zor oldugunu msjlarda belirtiyorum. Mevzu eve bebek gormeye gelenleri kabul etmemek gibi ayıp bi durumda. Sen kov ozaman. Ama ihtiyacin oldugunda bi bakmissin etrafinda kimse kalmamis. Dunyaya gelen bi senin bebegin degil oyuncak gibi cirkin benzetmelerde bulunmanda ayrica bi kabalik.

Gozun aydin cnim. Rabbim hayirli ömürler nasip etsin insallah cumlemizin yavrularina. Ha oldu ha olcak derken sende kucagina aldin masallah. Darısı biz bekleyenlerin başına

herkes böyle olsa ahh tabı böyle mısafıre gıt denmez ama gecen gun arkadasım anlatıyor kaynanasının eve geldıgı kaldıgı yetmez gıbı komsuları basına toplamıs bebegıde almıslar aralarına çıkarmıslar beşikten kaynanası herkesı eve cagırmıs bır o kucaklıya bır o öyle şey mı olur. 2 gunluk bebek ya

çok haklısın ve bence dogru bir karar . ben kasılma 10 dk değil 20 dk düzenli düşerse giderım cunku yolda zaten zaman gececek hastanem 40 dk uzaklıkta cunku.olda kocalar panık yapmasın agır agır gıtsın diye

Gözün aydın canım benim güle güle büyütbebeğini inşallah

Maşallah gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini

Aynen cnim bnimmm. Arada malesef duyarsizlar cikar elbet ama genelde yaslilar oluyo hoş görcez artik
Bizim çevrede duyarsız kimse olmadı canım ondan belki böyle düşünmem çok şükür herkes anlaşıylı kv yok kayınpederm bir üst katta oturmasına ragmen hergün değil gün aşırı evime 2 dk girip torununa bakıp hemen çıktı hiç oturmadı bile

Buna
Tabi kii buna karşı gelirim ya biraz kısmet nasip mi bilmiyorum Allah görgüsüz cahil insanlardan uzak tutsun biz bile kıyıp elimize alamıyoruz kücücük yavruyu eşim sigara içiyor ondan sakınırım yavrumu nefesinde kalır kokusu diş fırçalasada geçmiyor illet şey. . Kızıma öğrettim öksürürken hapşururken şimdi karnıma dönükken diyor ki oraya dogru dönmeyeyim anne dio 3 .5 yasında akıllı yavrum kadar olamıyorlar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…