2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah canım

Kizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
yok artık bu ne anlayışsızlık ya. allah sabır versin görmemeye çalış canım. bebişine odaklan

bazı doktorlarda hiç yırtmadan kesmeden esneterek cıkarıyorlarmıs bebegi

bazı doktorlarda hiç yırtmadan kesmeden esneterek cıkarıyorlarmıs bebegi
canım o biraz risk almak işte çünkü açıklık 10 cm olunca doğumun hemen olması gerekiyor bebeğin kanaldan hemen çıkarılmasını istiyorşar bebeğin sağlığı için şöyle olabilir 6 cm açıklıkla falan alırlar perine masajla 10 cn e kadar beklerler öyle olabilir. tabi onda da doktorun vakit harcaması gerekir. öyle yapan doktorları takdir ederim ama genelde hemen olsun bitsin mantığında olduklarından beklemiyorlar malesef

Bugün sna yazdiktan sonra sağlık ocağına gittim idrar tahlili yapildi ve enfeksiyon varmis çok fazla dedi doktor devlet hastanesine sevk yaptı smdi bn ne yapsam bilemedim doktor daha iyi bilir dedi . Bu enfeksiyon erken doğum riski yaratabilir dedi . Hos artk çokta erken değil 35+4deyim . Benm kasılmalari ve sancıları enfeksiyon tetikliyo olabilir ama sonuçta buda bi doğum riski yaratıyor muş hayırlısı bakalm bide doktora gideym bakalm ne olacak. :/ Bnm kasılmalarda karnim çok fena oluyor taş kesiliyor bazen bi bak 3 dk arayla bazn 10 dk arayla oluyo 2 gündur hep böyle bakalm ne olacak. Haberleselm :)

Yaa dımı bence de en guzelı sakın olması odada esınden baska kımse olmaması. Doktorlar bıle dısarıds bekleyen aıle bıreylerının her dk gelıp nekadar kaldı? Nedenhala bebek gelmedı? Gıbı sorularından gına geldıgınden bahsedıyor vıdeolarında. Ortalama bı normal dogum 8saat suruyormus ama tabı yakınlarımız bunu bılmedıı ıcın kapıda bekleyıp hemen dogum yapcaz sanıyorlar. O telasta kımse de oturuo aıle yakınlarına dogumun tahmını zamanı ve evrelerını ıceren bır brıfıng veremez :) yanı bız sag onlar selamet

Evet :) boşuna demiyolar anne 1 yakınları 9 doğuruyo diye :) bnce onlarada kendimizede bunu yapmamaliyiz :) ve o an yanimda gormek isticegim tek kişi eşim olur diye dusunuyorum.

Kızlar tek tek okuyamadım, alıntılayamadım. 16.30da doğm yaptım. Çok sancı çektim ama suniye gerek kalmadı. İnşalah sizin doğumlarınız kolay olsun. Kızımı 2 oldu emzirdim çok zor uyandırdım hiç ağlamıyor korktm. Kv korktgum gibi olmadı, ben sancı çektikçe o ağladı . Hala inanamıyorum minik yavrum yanımda..

herkeste önemseyip gelmiyor mesela arkadasın bırı yazmıs bıraz önce görumcesı gelmıs eve o da kuzenını cagırmıs kuzenı ogluyla gelmıs gelınce arkadasını cagırmıslar hepsıde yatılı . mumkuns ebakmasınlar suratıma zaten. yuh denır buna ve gayette kovarım . buna da önemsemek falan denmez . 3 gunluk bebek evdeyken en işleri var anlamadım. ben kıbarca söylerım demedım ki kovarım dedim zaten.
mesela dün kocama komsu demıstı ne zaman dogum hangı gun hemen gelıcem bebegı gormeye. ya samımı bıle deglım ne ısı var benım bebegımı dogar dogmaz görecek ya , ne kendını bilmezlik belkı eve gelıp uyuyacagım ben ona bebegımı nıye gösterecekmısım anlamadım. hanı gecse 20 gun neyse o olur ama hastane gununu beklıyrmus daha beraber 1 bardak cay içmediğim insan yanı insnalara hareet lazım

ben bızı seven deger veren ınsandan bahsetmedım seven ınsnalarda zaten hassaıyetı bılır gelır ılk 3 gun gelmez zaten. ilk gunler ya ennemız gelır ya kardesımız o da normal

gözün aydın canım. güle güle büyüt yavrunu

Ayyy oldu olacak erken gelecek derken masallah prensesine. Gule gule buyut canim gozun aydin

Canım ben de de enfeksiyon çıktı 3 + çıktı sağlık ocağında Bende 37+5 teyim toz ilaç verir doktorun dedi bana doğarlarsada doğsunlar artık bana bahsetmedi erken Doğumdan falan kasılmalarım var ama sancım Yok Cumartesi gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım tam zamanında geldi çok şükür kuzucun :)

M Melyonca canım dogum kasılmalarını ilk başlamasını anlatır mısın ? nasıl anlayacagız ?
Ozellikle belden basliyan sanki kaka yapacakmisinizda yapamayip larniniza dogru vuran bi agri top gibi oluyorsunuz ve semsert sıkı yor sizi o andada bi saga bi sola sallanma anlamsizca kipir kipir kivranma var o anlarda sakin olun dedigim gibi nefes alin derin ve nefesi verorkem kasilan rahminizi gevsetmeye calisin ozellikle banu coftcinin videosu var ic bolum bu konu ile ilgili kesinlikle cok faydali

Hayırlı olsun :) gözün aydın güle güle büyüt kızını :)

Bnm ki fazla sanırm 500 cikmis çok fazla dedi tek şase verirm yeterli olmaz dedi ki olmuyoda 29.haftada sanciyla hastaneye gittim hep enfeksiyondanmis doktorum önemsemedi şase verdi sadece geçmiyor su iciyorum bol bol ama surekli tekrarlıyor bnde bi turlu geçmedi yöne sancı ve bel ağrısı yapiyo. Kasılmalar cabası.

Canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün.mina Bebek hoşgeldi

Aynen bende martta yaptım dogum çok güzeldi son güne kadar hoplayıp zıpladm resmen 3 sene ara verdm ama insan ağırlaşıyor yazın sıcak bende yatakta zor dönüyorum son zamanlar baya ağırlaştım gün sayıyorum resmen yine çok şükür yatmadan her işimi yaptım az kaldı inşallah sağsağlim kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…