- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.761
Söyleyin gitsinler. Gerçekten bu ne düşüncesizlik. Biz artık bebek görmeye gelenleri bile kabul etmiyoruz. Küsen küser. Eşin ne diyor peki? Konuşsan bu konuyuKizlar en zor lohusalk donemini ben geçiriyom galiba gormcem ve kizi hala evde annem ve kardesimde dogum içn gelmislerdi şimdide eşimn kuzeni bide cocugu gelms bi haftaligina evimz kücük cok zor geciyo ya
benimde son kontrolde saçma sapan bişey oldu 6 günde 60 gr almış..Günde 30-40 gr alan bebek 10 gr almış oluyor..bence de güvenilir değil artık..Aynen bebek buyudukce olcumler sapıtıyor bence de benim bebek 10 gunde 800 gr almıstı diğer hafta ise 7 gunde 80 gr bir tutarsızlık olduğu belli :) İnş hayırlısıyla gelirler, Enfeksiyon için azsa eğer 3 4 lt su iç
Ayy maşallah abla kardes hamilesiniz ne güzel annen telaslanmistir hangisine ne yapayım diye. Muayenelere ne kadar ödüyor ablan biliyo musun canım sen hangi dr a gidiyorsun memnun musunÇocuğu olmuyordu tüp bebek yaptırdı cnm memnun baya ilgili doktoru daha doğum yapmadı 20 haftalık hamile bende ayrıntılı için Mehmet tayyara gittim baya inceledi kendi Dr o kadar ilgilenmiyor açıkçası parası fazla olabilir ama degiyor bence
Oncelikle kizlar kasilmalariniz geldiginde acilmaniz 10 cm e gelene kadar derin nefes alip kasilan rahminizi nefes vererek actirmaya calusin ve acilmaniz 10 cm oldugunda artik ikinma asamasi geliyor ve bu asamada kesinlikle ikinmam burda bitti dediginiz yerde bi tik daha fazla ikininn bu cok onemli ve kesinlikle sonuca odaklanin icinizden surekli bu guzel biseye degicek deyin :)Ayy ne guzel allah bize de nasip etsin. Önerebileceğin kızlar sunu yapın diyecegın birsey varmı
Annem pek birşey yapmıyor yaşı var bizde istemiyoruz beşik yorgan dışında birşey yapmayacak :) 250 idi en son ama sanırım 300 olmuş şimdi öyle diyordu benim doktorum Tekden de Ahmet Acer diğer ablamın Dr diye tercih ettim ama ilgili olduğu söylenemez az şura kaldığı için değiştirmek istemiyorum artıkAyy maşallah abla kardes hamilesiniz ne güzel annen telaslanmistir hangisine ne yapayım diye. Muayenelere ne kadar ödüyor ablan biliyo musun canım sen hangi dr a gidiyorsun memnun musun
evet ama gunumuz doldu ya o yüzden sordumHaftada 1 çağırıyor canım beni daha belirtim yok çünkü çok fazla
Hahaha geçen ben aynısını yaptım. Misafir geldi çoluk çocuk. Tam 6 saat oturdular. Eşim de eşleriyle dışarı çıktı. Cinnet geçirdim resmen. Tabii akşam olunca bol isyan bol gözyaşıBence buyuk caplı bi sinir kriZi de gecirebilirsin canım zaten hormonlar tavan soyle gozyası da kattın mı tamamdır :) @Eccoomm
Bebek gormeye gelenleri neden kabul etmiyosunuz??Söyleyin gitsinler. Gerçekten bu ne düşüncesizlik. Biz artık bebek görmeye gelenleri bile kabul etmiyoruz. Küsen küser. Eşin ne diyor peki? Konuşsan bu konuyu
Tatlım gözün aydın. Rabbim sizlere bagislasin. Benim oğlumda 4 veya üstü olucak nasipse dikis olmamasi cok guzel olmus neye bagli acaba o. Cunku kuzeniminde 4 ustuydu makatina kadar dikiş olmus ben oyuzden cok korktumSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Humana still tea, bol su ve olumlu düşünce diyorum süt için. Çabuk ayağa kalkmak için de bol bol yürü hastanede. Sağlıkla inşallahKızlar bugün benimde kontrolüm vardı 3000 gram olmuş kızım cuma günü sezaryen olucam doktorum fakültede hoca öyle olunca bende fakültede doğum yapmak istedim
Ben çok tecrübesizim çevremde yakın zamanda doğum yapan olmadı ben spinal yada epidural istiyorum cuma sabah dr la konuşacakmişiz o zaman karar verilecekmis.
Sizin sezaryen için öncesinde sonrasında tavsiye edeceğiniz birseyler var mı neler yapsam daha çabuk ayağa kalkarim daha çabuk sütüm gelir tavsiyelerinizi bekliyorum
Ay misafir olayını mümkün olabildiğinde ertele.ben hastanede de evdede misafirden çok bunaldım.bide bayrama denk geldik.anneme bir sürü misafir geldi gitti.üçüncü günü evime kaçtım şimdi çok rahatım :)Yok canım üzülmüyorum ben gelince beni daha çok sinir ediyor zaten. Eşim laf söylemiş iyiki işe gitmedim kız evde yalnız aramadın bile demiş kv işte yanına gitcektim falan demiş eşimde gerek yok artık ben rapor aldım evdeyim yarında zaten kuzenı gelicek demiş. Lohusaykende çok ilgili gibi çıkıp gelicek ve Eminim boş değil misafirle gelicek o zamanda ben misafir getirmemesini söylücem
ohh tertemiz bir doğum daha :) güzel haberler alıyoruz maşallah size canımSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
21 aylık kızıma sleepy kullanıyorum çok da memnunum daha önce birçok markayı denedım hıc begenmedıgım huggıes oldu benım çok kalındı bide molfix de çok kokuyordu bundan çok memnunum yenı doğacak icin de sleepy aldım göbek bağı oyuntulu fiyatı da gayet iyi birde yenı doğan bebekler çok sık yapıyorlar bez sık sık degısiyor ona göre tercıhını yp benceHanımlar bebek bezi araştırıyorum hem uygun hem kaliteli olsun diyorum sizler ne marka kullanıyorsunuz doğum yapanlar yapacaklara tavsiye verirmisiniz emiciligi nasıl iyi mi Prima düşünüyordum ama en pahalı bez malûm
maşallah canım,kilosu boyu harika..allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin işallahSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Maşallah darısı basımıza ınsallah canım Rabbım sağlıkla sevgıyle bıyutmeyı nasıp etsinSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Bende sleepy düşünüyorum kendi sitesinde çok daha uygun ama eşim internet den mi getircez deyip duruyor ilk paketi marketten alayım ona göre internet den sipariş ederim artıkBen
21 aylık kızıma sleepy kullanıyorum çok da memnunum daha önce birçok markayı denedım hıc begenmedıgım huggıes oldu benım çok kalındı bide molfix de çok kokuyordu bundan çok memnunum yenı doğacak icin de sleepy aldım göbek bağı oyuntulu fiyatı da gayet iyi birde yenı doğan bebekler çok sık yapıyorlar bez sık sık degısiyor ona göre tercıhını yp bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?