2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
EVET canım, ben ertesi gün doktoruma gittim.

sabaha karşı uyuyakalmışım kalktıgımda rahatlamıştım ama sabaha kadar devam etti öğlen oldugunda kasılmalar azalmıştı . nst de sancı çıkmadı. ben sancı aralığını yazdıgım için doktor baktı evet çok sık dedi alttan açılma var mı baktı açılma da yoktu. ultrasonla da baktı rahim hala çok kalın görunuyordu ama belli olmaz bir baktın incelir dedi. benım suyum fazla oldugu için bebek daha kafasını yerine tam yerleştirmemiş dogum pozısyonuna dönmüş ama kafa aşşagı tam ınemmiş ama son dakıka su gelince bile iner dedi .

doğumu canım doktor tam tahmın edemıyor. belli olmaz ama 1 haftanda olabilir dedi. bazıları var 41-42 de buluyor dedi. tahmın eedemıyorlar canım. ancak acılma görecekler, nişan gelecek, su gelecek ki ortalama bir şey diyecekler. 38. haftadan sonra her an beklemek lazım işte. burada bazı kızlar var hiç bir belirtileri olmadan birden bire suları gelen oldu . su gelmeden sırf sancıyla gıdıp acılmayla doguma giren oldu bilemiyoz ki

ama bir gelişme olursa birbirimize yazarız olur mu

2.5-3 lt içiyorum demek ki yetmiyor canım tuvaletten çıkamaz oldum walla :))

benimde son kontrolde saçma sapan bişey oldu 6 günde 60 gr almış..Günde 30-40 gr alan bebek 10 gr almış oluyor..bence de güvenilir değil artık..
Bencede pek güvenilir değil özelliklede boyu tahmini söylüyorlar kilosunuda işlerine geldiği gibi söylüyor olabilirler sezeryancı dr lar fazla söylüyor göz korkutmak için

kızz maşallah sana 4080 gr ve dikişsiz doğum yapmışsın ne güzel ya. göğüslerin de düzelir inş bir an önce

Humana still tea, bol su ve olumlu düşünce diyorum süt için. Çabuk ayağa kalkmak için de bol bol yürü hastanede. Sağlıkla inşallah
İnşallah canim cok Sağol bende humana alacaktim eczacı mamsel diye bi çay önerdi içerikleri aynı dedi ondan aldık yarın baslayacam inşallah içmeye

Tatlım gözün aydın. Rabbim sizlere bagislasin. Benim oğlumda 4 veya üstü olucak nasipse dikis olmamasi cok guzel olmus neye bagli acaba o. Cunku kuzeniminde 4 ustuydu makatina kadar dikiş olmus ben oyuzden cok korktum
canım ilk doğum mu yada ilki kaç kg doğdu bunlar hep etkiliyo dikiş olayını. bi de doktor faktörü etkili kimisi yırtılmayı göze alıyor kimisi konteollü kesiyor. bir de yapı meselesi tabi kimi daha yatkın oluyor

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah Allahım sağ Şelim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de çok heyecanlıyım korkuyorum benim ilk :)

Hmmmm. Ben daha cati muayenesi olmadim gerci direk sezeryan dediler.

Maşallah maşallah maşallah hem sana hem kızına inşallah goguslerinde hemen düzelir canım Allah analı babalı büyütsün

Oy maşallah kuzıcuğuna demek ki iri bebekler de normal Doğumla doğabiliyormuş.bunu duyduğuma çok sevindim
Gözünüz aydın,hayırlı bir evlat olur inşallah.

Söyleyin gitsinler. Gerçekten bu ne düşüncesizlik. Biz artık bebek görmeye gelenleri bile kabul etmiyoruz. Küsen küser. Eşin ne diyor peki? Konuşsan bu konuyu
canm ya dun gece konuştm o da artk bikmjş ama söylesk küserler die bsy olmz dio sabret okullar aciliyo gideckler dio ama artk sabirda bi yere kadar

Bebek gormeye gelenleri neden kabul etmiyosunuz??
ben de etmem ki , bebegin bağışıklığı bile güçlenmemiş boşuna mı kırkının çıkması deniliyor ancak 40 günde bağışıklıgı tamamlanıyor. en ufak bir uçuk virüsü bile bebekte ciddi sorunlara neden olabilir anne baba bıle elını dezenfete etmeden alamsın yenıdogan bebegı dıyor doktorlar. konu komşu akrabanın ne işi var anlamıyorum ki ben . oyuncak mı bu merak edenın merakını gıdermek için bebeği birden cok ınsnaın içine cıkarmam ben hiç mi bebek görmemişler 1 ay sonra gelsinler

izle bak

kaynanalarınıza görümcelerinize patavatsız komşularınıza izletin gerçi onların cevabı hazırda kendileri aslan gibi dogurup buyutmusler hiç bir şey de olmamış ya maasallah çok saglıklı toplumuz ! öyle sanıyrlar oysa herkes hasta

Son düzenleme:
Hahaha geçen ben aynısını yaptım. Misafir geldi çoluk çocuk. Tam 6 saat oturdular. Eşim de eşleriyle dışarı çıktı. Cinnet geçirdim resmen. Tabii akşam olunca bol isyan bol gözyaşı
İyi yapmışsın canım 6 saat görüşmüşsünüz daha ne dışarı çıkmasıymış bi de 6saat nedir yahu,biz mi fazla ince düşünüyoruz insanlar mı fazla rahat anlamadım gitti.

Bence cok yanlis bi dusunce. Abarttiginizi dusunuyorum tabiki kendi dusunceniz ama insanlarda sizlere yavrulariniza deger verip onemseyip geliyolar. Kapının calinmamasida bence cok acı bi durum olurdu. Gelen misafiri reddetmek cok ayıp nekadar kibar soylensede.( yatiya gelenler haric. Ve tabi bebegin ekstra saglik durumunda sorun yoksa) bence tek dikkat edilmesi gereken konu misafir gelmemesi degil bebekle temas kurmamalarina dikkat etmek. 40 gün diyosunuz ama hastaneye kontrole onca mikrobun arasina sokuyoruz ilk gunlerde eve gelen insanlardan nekadar zarar gelebilir. Sahsen ben bebek gormeye gittigimde sizin gibi yaklassalar asla ve asla birdaha suratlarina bakmazdim

Bence cok yanlis bi dusunce. Abarttiginizi dusunuyorum tabiki kendi dusunceniz ama insanlarda sizlere yavrulariniza deger verip onemseyip geliyolar. Kapının calinmamasida bence cok acı bi durum olurdu. Gelen misafiri reddetmek cok ayıp nekadar kibar soylensede.( yatiya gelenler haric. Ve tabi bebegin ekstra saglik durumunda sorun yoksa) bence tek dikkat edilmesi gereken konu misafir gelmemesi degil bebekle temas kurmamalarina dikkat etmek. 40 gün diyosunuz ama hastaneye kontrole onca mikrobun arasina sokuyoruz ilk gunlerde eve gelen insanlardan nekadar zarar gelebilir. Sahsen ben bebek gormeye gittigimde sizin gibi yaklassalar asla ve asla birdaha suratlarina bakmazdim

10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…