- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.781
EVET canım, ben ertesi gün doktoruma gittim.İyi günler :) canm araştırırken sna denk geldm bnmde aynı böyle sık sık kasılmam oluyo ve kasıkta ağrı da oluyo gittim hastaneye ne sancı ne açıklık var. Doktor arttk olur doğuma hazırlanıyor rahim diyo . Sn sordnmu doktoruna yakında olacak dogumami işaret bu?
2.5-3 lt içiyorum demek ki yetmiyor canım tuvaletten çıkamaz oldum walla :))Aynen bebek buyudukce olcumler sapıtıyor bence de benim bebek 10 gunde 800 gr almıstı diğer hafta ise 7 gunde 80 gr bir tutarsızlık olduğu belli :) İnş hayırlısıyla gelirler, Enfeksiyon için azsa eğer 3 4 lt su iç
Bencede pek güvenilir değil özelliklede boyu tahmini söylüyorlar kilosunuda işlerine geldiği gibi söylüyor olabilirler sezeryancı dr lar fazla söylüyor göz korkutmak içinbenimde son kontrolde saçma sapan bişey oldu 6 günde 60 gr almış..Günde 30-40 gr alan bebek 10 gr almış oluyor..bence de güvenilir değil artık..
kızz maşallah sana 4080 gr ve dikişsiz doğum yapmışsın ne güzel ya. göğüslerin de düzelir inş bir an önceSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
İnşallah canim cok Sağol bende humana alacaktim eczacı mamsel diye bi çay önerdi içerikleri aynı dedi ondan aldık yarın baslayacam inşallah içmeyeHumana still tea, bol su ve olumlu düşünce diyorum süt için. Çabuk ayağa kalkmak için de bol bol yürü hastanede. Sağlıkla inşallah
canım ilk doğum mu yada ilki kaç kg doğdu bunlar hep etkiliyo dikiş olayını. bi de doktor faktörü etkili kimisi yırtılmayı göze alıyor kimisi konteollü kesiyor. bir de yapı meselesi tabi kimi daha yatkın oluyorTatlım gözün aydın. Rabbim sizlere bagislasin. Benim oğlumda 4 veya üstü olucak nasipse dikis olmamasi cok guzel olmus neye bagli acaba o. Cunku kuzeniminde 4 ustuydu makatina kadar dikiş olmus ben oyuzden cok korktum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah Allahım sağ Şelim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de çok heyecanlıyım korkuyorum benim ilk :)
Hmmmm. Ben daha cati muayenesi olmadim gerci direk sezeryan dediler.canım ilk doğum mu yada ilki kaç kg doğdu bunlar hep etkiliyo dikiş olayını. bi de doktor faktörü etkili kimisi yırtılmayı göze alıyor kimisi konteollü kesiyor. bir de yapı meselesi tabi kimi daha yatkın oluyor
Maşallah maşallah maşallah hem sana hem kızına inşallah goguslerinde hemen düzelir canım Allah analı babalı büyütsünSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
Oy maşallah kuzıcuğuna demek ki iri bebekler de normal Doğumla doğabiliyormuş.bunu duyduğuma çok sevindimSlm kızlar biz geldik..dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün..kizlar bende sabah 10 doğru hastaneye gittik açılmam 6 cm olmuştu..acilmam hızlanmaya başladı 11 bes geçe doğum yaptım ..normal doğum yaptım..masallahkızım 4080gr boyu 56 cm doğdu..bizim ultrosyon doğru çıktı..cok şükür dikisim olmadi..suan ikimizde iyiyiz..gogusum yara olmuşlar emzirirken canım çok yanıyor.bizde şimdilik bukadar..darisi başınıza rahat bi doğum.olur
canm ya dun gece konuştm o da artk bikmjş ama söylesk küserler die bsy olmz dio sabret okullar aciliyo gideckler dio ama artk sabirda bi yere kadarSöyleyin gitsinler. Gerçekten bu ne düşüncesizlik. Biz artık bebek görmeye gelenleri bile kabul etmiyoruz. Küsen küser. Eşin ne diyor peki? Konuşsan bu konuyu
ben de etmem ki , bebegin bağışıklığı bile güçlenmemiş boşuna mı kırkının çıkması deniliyor ancak 40 günde bağışıklıgı tamamlanıyor. en ufak bir uçuk virüsü bile bebekte ciddi sorunlara neden olabilir anne baba bıle elını dezenfete etmeden alamsın yenıdogan bebegı dıyor doktorlar. konu komşu akrabanın ne işi var anlamıyorum ki ben . oyuncak mı bu merak edenın merakını gıdermek için bebeği birden cok ınsnaın içine cıkarmam ben hiç mi bebek görmemişler 1 ay sonra gelsinlerBebek gormeye gelenleri neden kabul etmiyosunuz??
İyi yapmışsın canım 6 saat görüşmüşsünüz daha ne dışarı çıkmasıymışHahaha geçen ben aynısını yaptım. Misafir geldi çoluk çocuk. Tam 6 saat oturdular. Eşim de eşleriyle dışarı çıktı. Cinnet geçirdim resmen. Tabii akşam olunca bol isyan bol gözyaşı
Ay evet beni de normal Doğumdan o dikişler korkutuyorTatlım gözün aydın. Rabbim sizlere bagislasin. Benim oğlumda 4 veya üstü olucak nasipse dikis olmamasi cok guzel olmus neye bagli acaba o. Cunku kuzeniminde 4 ustuydu makatina kadar dikiş olmus ben oyuzden cok korktum
canım benim 8. günüm acısı geçti ama dikişler düşmedi halaKizlar normal dogumdan sonra dikisler kac gunde iyilesiyor benimki kenfiliginden eriyen dikislerdenmis
hiç korkma canım o kadar sıkıntı veren bişey değil merak etmeAy evet beni de normal Doğumdan o dikişler korkutuyor
Bence cok yanlis bi dusunce. Abarttiginizi dusunuyorum tabiki kendi dusunceniz ama insanlarda sizlere yavrulariniza deger verip onemseyip geliyolar. Kapının calinmamasida bence cok acı bi durum olurdu. Gelen misafiri reddetmek cok ayıp nekadar kibar soylensede.( yatiya gelenler haric. Ve tabi bebegin ekstra saglik durumunda sorun yoksa) bence tek dikkat edilmesi gereken konu misafir gelmemesi degil bebekle temas kurmamalarina dikkat etmek. 40 gün diyosunuz ama hastaneye kontrole onca mikrobun arasina sokuyoruz ilk gunlerde eve gelen insanlardan nekadar zarar gelebilir. Sahsen ben bebek gormeye gittigimde sizin gibi yaklassalar asla ve asla birdaha suratlarina bakmazdimben de etmem ki , bebegin bağışıklığı bile güçlenmemiş boşuna mı kırkının çıkması deniliyor ancak 40 günde bağışıklıgı tamamlanıyor. en ufak bir uçuk virüsü bile bebekte ciddi sorunlara neden olabilir anne baba bıle elını dezenfete etmeden alamsın yenıdogan bebegı dıyor doktorlar. konu komşu akrabanın ne işi var anlamıyorum ki ben . oyuncak mı bu merak edenın merakını gıdermek için bebeği birden cok ınsnaın içine cıkarmam ben hiç mi bebek görmemişler 1 ay sonra gelsinler
izle bak
kaynanalarınıza görümcelerinize patavatsız komşularınıza izletin gerçi onların cevabı hazırda kendileri aslan gibi dogurup buyutmusler hiç bir şey de olmamış ya maasallah çok saglıklı toplumuz ! öyle sanıyrlar oysa herkes hasta
Bence cok yanlis bi dusunce. Abarttiginizi dusunuyorum tabiki kendi dusunceniz ama insanlarda sizlere yavrulariniza deger verip onemseyip geliyolar. Kapının calinmamasida bence cok acı bi durum olurdu. Gelen misafiri reddetmek cok ayıp nekadar kibar soylensede.( yatiya gelenler haric. Ve tabi bebegin ekstra saglik durumunda sorun yoksa) bence tek dikkat edilmesi gereken konu misafir gelmemesi degil bebekle temas kurmamalarina dikkat etmek. 40 gün diyosunuz ama hastaneye kontrole onca mikrobun arasina sokuyoruz ilk gunlerde eve gelen insanlardan nekadar zarar gelebilir. Sahsen ben bebek gormeye gittigimde sizin gibi yaklassalar asla ve asla birdaha suratlarina bakmazdimben de etmem ki , bebegin bağışıklığı bile güçlenmemiş boşuna mı kırkının çıkması deniliyor ancak 40 günde bağışıklıgı tamamlanıyor. en ufak bir uçuk virüsü bile bebekte ciddi sorunlara neden olabilir anne baba bıle elını dezenfete etmeden alamsın yenıdogan bebegı dıyor doktorlar. konu komşu akrabanın ne işi var anlamıyorum ki ben . oyuncak mı bu merak edenın merakını gıdermek için bebeği birden cok ınsnaın içine cıkarmam ben hiç mi bebek görmemişler 1 ay sonra gelsinler
izle bak
kaynanalarınıza görümcelerinize patavatsız komşularınıza izletin gerçi onların cevabı hazırda kendileri aslan gibi dogurup buyutmusler hiç bir şey de olmamış ya maasallah çok saglıklı toplumuz ! öyle sanıyrlar oysa herkes hasta
10 cm e kac saatte ulastım canım nekadarlıkken gittin hastaneye? Sanırım o acılmanın 10 cm e yaklasana kadarkı süre bizim için zorlu olucakOncelikle kizlar kasilmalariniz geldiginde acilmaniz 10 cm e gelene kadar derin nefes alip kasilan rahminizi nefes vererek actirmaya calusin ve acilmaniz 10 cm oldugunda artik ikinma asamasi geliyor ve bu asamada kesinlikle ikinmam burda bitti dediginiz yerde bi tik daha fazla ikininn bu cok onemli ve kesinlikle sonuca odaklanin icinizden surekli bu guzel biseye degicek deyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?