2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebek gormeye gelenleri neden kabul etmiyosunuz??
Başta kabul ettik. Ama ilk zamanlar öyle yoğun geçiyor ki. Zayıf doğdu bebeğim 2350 gram . Sarılık oldu. Sık sık emzir, süt sağ, mama takviyesi... Kucağına almak isteyenler, beşiğe tırmanan, parmağını bebeğe uzatan çocuklar. Gelen misafirler de sağolsunlar 6 saat oturunca ne ben dinlenebildim ne bebeğimle ilgilenecek enerjim kaldı. Sonrasında da hastanede yattı bebeğim. O günden sonra kabul etmemeye çalışıyoruz

Tatlim senin ekstra durumlarin olmus sonucta. Ama hic bi sebep yokken kabul etmemek ayıp bisey bence

Oyyy maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini

Bakalım ben de gidicem Cumartesi anestezi görecek hem de ne diyecek doktor ben de başından beri kritik seviyedeyim o kadar su içiyorum yok yok hayırlısı ile Allah kurtarsın hepimizi
Amin. Canm bi kurtulabilsem. Dogumu tetiklicek diye korkuyorum bebeğime bulaşır diyede korkuyorum artk hayırlısı :)

Canim gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun boll bol sutun olsun insallah

Canım gözün aydın olsun. Bol bol kokla miniğine. Çok güzel kokuyorlar. Sağlıkla büyütün inşallah

Ben ilk önce 30 lu paket prima premium çare yenidoğan aldım. Paketi açtığım gibi burnuma deterjan kokuları geldi, hiç hoşlanmadım. Bezler resmen kokuyor ama dokusu yumuşaklığı iyi. Sonra huggies aldım bir paket hiç koku yoktu ve dokusu prima dan bir tık daha yumuşak gibi geldi bana. Sonra da gittim büyük boy huggies aldım. Tabii kullanmadan bilemem, belki de prima market rafında ya da deposunda deterjanlara yakın bir yerde duruyordu ve koku sinmiş olabilir.
Huggies fiyat olarak da primadan uygun. Özellikle indirimleri takip edersen çok iyi fiyatlara alabilirsin.

Canım hiç sorma yaa Yen'i doğan bebeğin başına 20 kişi toplanıyor millet. Hiç düşünce yok.
Bu sabah da ben dudağımda bir uçuk ile uyandım bir an önce geçer inşallah bebişim doğmadan. Yoksa nolacak bilmiyorum :/

Cnim bence herkeste farkli bi süreç. Ama herkesten duydugum sanciyi sonuna kadar evde cekmemiz. Hastanede psikolojik olarak cok kasıliyomus insan. Hani devamli çatı kontrolu falan oluyomus ya oyuzden sanırım.
Bir de hastaneye girer girmez hemen bir kan alıyorlar damar yolu açıyorlar alttan muayeneler ve nst derken insan stres olur zaten. İnsan kendini hasta hisseder ve sancıları daha yoğun hissedebilir. Bence de olabildiğince evde vakit geçirmek çok daha iyi olur. Tabii acil bir durum olmadığı müddetçe..

Canım ben de senin gibi düşünüyorum. Hastanede sadece eşimle birlikte olmak istiyorum. Annem de olsa ben rahat edemezmişim gibi geliyor, ama o anki psikolojiyle fikrim değişirse hemen çağırıveririz annemi diye plan yaptık.
Bu arada dr bana nişan gelince hastaneye gitmene gerek yok dedi. Doğum nişandan 1-2 gün sonra bile başlayabilirmiş boş yere gidip geri dönersin eve dedi. Ama yoğun kanama olursa, suyum gelirse, ya da sancıların aralığı 10 dk da bire inerse hastaneye gidersin dedi.

Merhaba kızlar bende 35+6 hamileyim mide yanması şikayetim olanlara elmayı öneriyorum ve iki yudum süt çok iyi geliyor
Canım merhaba :) midem yanmaya başladı mı ne elma fayda ediyor ne de süt. Ama Allahtan her gün reflü şikayetim olmuyor ara ara geliyor ve perişan ediyor.

bazı doktorlarda hiç yırtmadan kesmeden esneterek cıkarıyorlarmıs bebegi
Benim doktor bebeğin çıkışını kolaylaştırmak için yağ sürüyormuş ama yırtılmaya başladığını görürse kendisi kesi yapıyormuş. Bazı perineler eskimiş tülbent gibi yırtılmaya başlıyor ben onu görümce kesiyorum, kesmezsem kontrolsüzce büyük bir yırtık olabilir ve ileride sorun yaşayabilirsin dedi. Hem estetik olarak hem de cinsel hayatında sorun olabiliyormuş.

gözün aydın canım. güle güle büyüt yavrunu

Ayyy oldu olacak erken gelecek derken masallah prensesine. Gule gule buyut canim gozun aydin

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın canım tam zamanında geldi çok şükür kuzucun :)

Hayırlı olsun :) gözün aydın güle güle büyüt kızını :)

Canım gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün.mina Bebek hoşgeldi

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :) sancı cekmişsin ama gecmiş gitmiş ne güzel :) biraz toparladıgında detayları beklıyoruz nasıl olsu bebiş kac kilo geldi merak ediyoruz

Gozun aydin cnim. Rabbim hayirli ömürler nasip etsin insallah cumlemizin yavrularina. Ha oldu ha olcak derken sende kucagina aldin masallah. Darısı biz bekleyenlerin başına
Gözün aydın canım benim güle güle büyütbebeğini inşallah

minikhikayem Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun inşallah

Canim gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun boll bol sutun olsun insallah

Canım gözün aydın olsun. Bol bol kokla miniğine. Çok güzel kokuyorlar. Sağlıkla büyütün inşallah

Hepinize tek tek teşekkür ederim. 2.650 gr ve 45 cm doğdu. Minikiz biraz. Dün kontrole geldiğimde 3.160, 49 cm demsti doktor. Çok yorgun emmek dışında uyuyor sadece. Doğumu hiç anlatmayayım çünkü çok zordu. Kendi sancılarımla doğurdum sadece ıkınırken suni verdiler. Bel iğnesi yaptırmadım. Suyum gelmedi doktor patlattı.

Ölçümler ne kadar yanıltıcı olabiliyor. Yen'i Doğanlar emip uyumaktan başka bir şey yapmıyor ki zaten :)
Allah bağışlasın, hayırlı ömürler versin minik kuzuya.

Doktor keseyi patlattıktan sonra sancılarında Herhangi bir değişiklik oldu mu? Ben kesenin patlatılmasından çok korkuyorum, sanki Doğum birden hızlanacak sancılar çoğalacakmış gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…