- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.401
Ben daha yaptirmadim ama gecenki gebeligimde acibadem de yaptirmistim cook fena kaziklanmistim. Saglik ocaginda yapilmiyo mu bu testler devlette yaptiririm olmadı. Altı üstü kan vercem sadeceCanım hayırlı ugurlu olsun saglıkla buyutursun insallah. Doktorun istediği gebelık testlerini özel hastanede mi yaptırdınız devlette mi?istanbul avrupa yakasında Özel hastanelerde uygun fiyatlıları arastıran arkadaslar varsa yardım bekliyorum
Ben daha yaptirmadim ama gecenki gebeligimde acibadem de yaptirmistim cook fena kaziklanmistim. Saglik ocaginda yapilmiyo mu bu testler devlette yaptiririm olmadı. Altı üstü kan vercem sadece
Bence hamilesin hayırlı olsunEvet kızlar dön hcg değerim 3.3 tü doktor supeli dedi bugün 11 olmuş hamilemiyim şimdi
Selam kızlar aramızda benim gibi iğne vurulup coraspin kullanan var mı?
Başımın ağrısından bahs etmiştim size.
Bugün de peltek peltek burun kanamam oldu.
Oğlumda burnumdan kan geliyordu ama bu sefer bildiğiniz burun kanamasıydı.
Nasipse perşembe doktora gidiyoruz bakalım ne der.
2 günde 2 katına çıkarsa hamile olunuyor büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsunEvet kızlar dön hcg değerim 3.3 tü doktor supeli dedi bugün 11 olmuş hamilemiyim şimdi
Insallah canım ben daha keseyi görmey bekliyorumkalp atisini duyan arkadaslari tebrik ediyorum..gozunuz aydin kizlar.insallah sag salim kucaginiza alirsiniz..bende yarin doktora gidicem..insallah kalp atisini duyariz.
canim insalllah gorursun..dusun ben daha keseyide gormemis..yarin hep keseyi hemde kalp atisini duyacaz insllah..Insallah canım ben daha keseyi görmey bekliyorum
aynen benim bu hamilelik daha zor geçiyor maalesf ve hap içemiyoruGünaydın hamişler nasılsınız benim mide bulantım var yiyemiyorum da siz de durumlar nasıl
slm kizlar..bizde bugun kalp atisini duyduk..ama bebegim 5+6 haftalikmis..son adet gunume gore 6+6 haftalik olmam gerekiyordu..bi hafta sonra gelmemi istedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?