2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben daha yaptirmadim ama gecenki gebeligimde acibadem de yaptirmistim cook fena kaziklanmistim. Saglik ocaginda yapilmiyo mu bu testler devlette yaptiririm olmadı. Altı üstü kan vercem sadece

Eylül anneleri rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bende bugün 7+3 deyim. Cumartesi kontrolümüz var bakalım, isteyen herkese nasip olsun

Ben daha yaptirmadim ama gecenki gebeligimde acibadem de yaptirmistim cook fena kaziklanmistim. Saglik ocaginda yapilmiyo mu bu testler devlette yaptiririm olmadı. Altı üstü kan vercem sadece

Ya aynen bende acıbademe gidiyorum ama testler için cok pahalı oldugunu tahmın ediyorum. Arastıralım bence de saglık ocagında fln yaptıralım zaten sonuclar cıkınca bıdaha muayeneye de para bayılıcaz

Ben de kullanıyorum canım clexane iğne 0,4 ml. Pıhtılaşma mı çıkmıştı sende? Burun kanaması normal. Çünkü vücuttaki kan hacmi artıyormuş hamilelikte.

slm kizlar..bizde bugun kalp atisini duyduk..ama bebegim 5+6 haftalikmis..son adet gunume gore 6+6 haftalik olmam gerekiyordu..bi hafta sonra gelmemi istedir..

slm kizlar..bizde bugun kalp atisini duyduk..ama bebegim 5+6 haftalikmis..son adet gunume gore 6+6 haftalik olmam gerekiyordu..bi hafta sonra gelmemi istedir..

Canım hayırlı olsun darısı basımıza cok tatlı heyecanlar. Benım de midem bulanıyo oyuzden cok zor yemek yiyorum sadece peynır ekmek yogurt ve elma yıyebılıyorum. Tatlıyı normalde cok severm ama midem bulandıgı için onu ble istemiyorum sizde durumlar nedir

[QUOTE ="Zeynep5654, post: 49778124, member: 750104"]Canım hayırlı olsun darısı basımıza cok tatlı heyecanlar. Benım de midem bulanıyo oyuzden cok zor yemek yiyorum sadece peynır ekmek yogurt ve elma yıyebılıyorum. Tatlıyı normalde cok severm ama midem bulandıgı için onu ble istemiyorum sizde durumlar nedir[/QUOTE]
tskler canim darisi basina..benimde bulantilarim basladi..hic istahim yok..

Merhaba kızlar,
pazar günü hacamat yaptırdım ( bel bölgesi hamileler yapılmıyor) bulantım anında kesildi. iki üç gündür de iyiyim. Arada hafif oluyor, doktorum bulantın olunca ayva ısır ağzında suyunu cek iyice posasını da ister yut ister at dedi. Deniyorum hakikaten sak diye kesiyor bulantımı. Denemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…