- Konu Sahibi angel5angel
-
- #23.941
amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar
Bende birleştirme yapmayı düşünüyorum..iş yoğunluğundan araştırma fırsatım olmadı..Bakınca sanada haber ederim canımSelam calısan anneler dogum ıznıne ayrılıp sut ıznını bırlestırecek olan var mı? Eger bırlestırıp kullanacaksanız kac gune tekabul edıyor yada nasıl hesaplanıyor ,bılgı verır mısınız?
Bu arada ayın sonunda doğum yapmakda kötü bişeymiş....Herkes doğuracak en son bizler doğuracağız...Neyse o kadar aylar haftalar geçirdik..Son 3 haftada geçer inşallah..Rabbim sağlık sıhhat versinde bekleyelim..Yarın kontrolümüz var bizimde bakalım nasıl haberlerle geleceğiz
Bu arada ayın sonunda doğum yapmakda kötü bişeymiş....Herkes doğuracak en son bizler doğuracağız...Neyse o kadar aylar haftalar geçirdik..Son 3 haftada geçer inşallah..Rabbim sağlık sıhhat versinde bekleyelim..Yarın kontrolümüz var bizimde bakalım nasıl haberlerle geleceğiz
Bende birleştirme yapmayı düşünüyorum..iş yoğunluğundan araştırma fırsatım olmadı..Bakınca sanada haber ederim canım
Amin inşallah..senin tahmnini doğum ne zamanEvet canım ya hem korku hemde heyecan bastı bakalım bız nezaman dogurucaz ,en sona kalıcaz sanırım :) Hayırlısıyla kolay bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns:)
Ya sen nekadar tatlı biseysin ya masallah sana :) enerji doldum msjini okurken :)Herkese huzurlu geceler arkadaşlar, habersiz bıraktım kusura bakmayın özellikle etiketleyen canlar
Salı günü kan kültürü sonucumuz negatif çıktı ve leblebimizi teslim aldık
Hayatımız çok değişti, şükürler olsun Rabbime.. Nasıl sabah oluyor, nasıl gece oluyor anlamıyorum :) 30saniye popomu yere koyamıyorum..
Emzirme çalışmaları, süt sağmalar, alt değiştir, hoopp malzemeleri temizle, bi türlü uyanmayan leblebiyi uyandır, hop bidaha emzirme çalışmaları, süt sağmalar.......... Hep aynı şeyler dönüp dönüp tekrarlanıyor ve nasıl vakit geçiyor anlamak imkansızdikişlerim acıyor artık wcye gidememekten :)
Büyük kız bi taraftan iyice bunalımlarda, aman Allah'ımm.. Makul sınırlar içinde eşite yakın şartlarda ilgi alaka gösterme çabalarım var, "psikolojim bozoldooo" diyip duruyor zira kendisi :)
İnanılmaz yorgun, inanılmaz uykusuz, inanılmaz açım leblebi geldiğinden beri..
Ve hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum, hiç olmadığım kadar güçlüyümdüz duvara tırmanabilirim şuan, aaaa ama bi dakka emzirme saati geliyo gene dimi? Sahi uyumak diye bişey de vardı dimi :)
Anlayacağınız benim balatalar yandı, çipim kaydı canım arkadaşlarım.. Kızımın yoğun bakımdaki günleri geldikçe aklıma, gram şikayetçi değilim bu halimden.. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi
Ve dualarım sizinle, laf olsun diye demiyorum, gerçekten ediyorum..
Doğum yapanların tekrar gözü aydın, hala bekleyen arkadaşlar, sağlıkla kavuşun yavrularınıza innnnnşaAllaaahhh
Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi
Ay cok guzel bi yazı olmus gozlerim dolu dolu oldu hemen. Ay sonlara dogru hormonlar tavan yapti bende :)Kizlar hala dogum yapmamis ve esleri doguma girecek olanlar icin guzel bir yazi var :) paylasiyorum kesinlikle esiniz okusun
http://doulannesra.com/2016/09/02/babalar-dogumda-ne-yapar/
amin canım inşallah böyle durumlarda moral de çok önemli tabiÇok çok gecmıs olsun canım ılac gıbı gelır merak etme torun sevgısının onune hıc bısey gecemez bak nasıl toparlıcak kısa surede goreceksınız:)
Kesinlikle ayirt edersin cnm bmm , ozellikle en bariz fark yatsanda uzansanda ne yaparsan yao gevmiyor o buyuk tuvaletin varda cikamama gissi ve karnina dogru vuran ovsikinti hissi gecmiyor sanci gidince oda gecip biraz rahatliyorsunDogum sancılarını duzenlı hale gelmesını ayırt etmek kolay oluyormu yanı oncekı yalancı kasıkmalardan farklı oldugunu artık dogumun geldıgını hıssedıyor musun? Bı de sancı geldıgınde ne yapmak rahatlattı, dus alın sıcak suya oturun gıbı seyler soylenıyor onları yapmak ıstedın mı? Muhtemelen ıcgudusel davranacagız hıcbırsey planlayamıyorum suandane guzel kı sen bu kısmı atlattın bebegın yanında hersey yolunda cok sukur kocaman bi masallah
Evet canımDün ayrıldım canım... :) sende ayrıldın galiba..
Amin inşallah..senin tahmnini doğum ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?