2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Selam calısan anneler dogum ıznıne ayrılıp sut ıznını bırlestırecek olan var mı? Eger bırlestırıp kullanacaksanız kac gune tekabul edıyor yada nasıl hesaplanıyor ,bılgı verır mısınız?

amin canım. Annem hala tam iyileşemedi toparlamaya çalışıyor inşallah miniğim anneannesine moral olur da daha çabuk toparlar

Çok çok gecmıs olsun canım ılac gıbı gelır merak etme torun sevgısının onune hıc bısey gecemez bak nasıl toparlıcak kısa surede goreceksınız:)

Bu arada ayın sonunda doğum yapmakda kötü bişeymiş....Herkes doğuracak en son bizler doğuracağız...Neyse o kadar aylar haftalar geçirdik..Son 3 haftada geçer inşallah..Rabbim sağlık sıhhat versinde bekleyelim..Yarın kontrolümüz var bizimde bakalım nasıl haberlerle geleceğiz

Bende birleştirme yapmayı düşünüyorum..iş yoğunluğundan araştırma fırsatım olmadı..Bakınca sanada haber ederim canım

Evet canım ya hem korku hemde heyecan bastı bakalım bız nezaman dogurucaz ,en sona kalıcaz sanırım :) Hayırlısıyla kolay bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns:)

Evet canım ya hem korku hemde heyecan bastı bakalım bız nezaman dogurucaz ,en sona kalıcaz sanırım :) Hayırlısıyla kolay bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ıns:)

0 07mawish07 canım cok cok gecmıs olsun ınsallah saglıkla kolay bır sekılde kucagına alırsın bebısını guzel haberlerını alırız ınsallah ıkınızde.Allah yardımcınız olsun :)

Ya sen nekadar tatlı biseysin ya masallah sana :) enerji doldum msjini okurken :)

Arkadaslar benim gibi sirt ustu yatinca fenalasip, normal dogum yapabilen var mi? Bu durum engel mi olacak

Kesinlikle ayirt edersin cnm bmm , ozellikle en bariz fark yatsanda uzansanda ne yaparsan yao gevmiyor o buyuk tuvaletin varda cikamama gissi ve karnina dogru vuran ovsikinti hissi gecmiyor sanci gidince oda gecip biraz rahatliyorsun

D Deromm brnşm şirketim haftanın bir gününe toplamamıza iZin veriyor.bebek bir yaşına gelene kadar günlük 1,5saat süt iznimiz var. Eski işyerim süt izinlerini birleştirip toplu kullanmamıza izin veriyordu.o da 20 küsür güne denk geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…