- 9 Ocak 2017
- 276
- 528
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.421
Hurmanin rahimi kastigini dusuge sebep oldugunu.dogumu yaklasan kadinlara hurma yedirildigini biliyormusunfolik asit içemeyenler için hurma öneririm hurma folik asit kaynağı. Hemde yapay değil doğal folik asit almış olursunuz. ben hurma yiyorum folik asit almıyorum.
bu arada koyu kahverengi akıntısı olan var mı? nadirde olsa akıntım koyu renk geliyor. İnternette okuduğum kadarıyla dinlenmeyi tavsiye ediyorlar. Yinede doktora görünmekte fayda var. Yarın doktor randevum var fakat daha önce yasamadığım belki de dikkat etmediğim için merak ettim.
Bence burada bu tip paylaşımlarla insanları yanlış yönlendirmemelisin. Hurmada folik asit var mı bilmiyorum ama hamileliğin ilk döneminde nöral tüpün normal şekilde kapanabilmesi için yeterli folik asitin besinlerle karşılanamadığını biliyorum. Bu yüzden ilaçla takviye ediliyor.Evet cnm iki doğum yaptım ben. Cocukta sorun varsa düşük her halukarda olur, hurmanın doğum için dediğin kasılmaları 3. trimesterde yapabilir. Şüphe duyunlar almayabilir sonucta tavsiyeydi benimki. Yapay folik asidin ne gibi zararları var onları biliyormusun?
çok az günde belki bir iki damla fakat sadece tuvalette geliyor. İç çamasırı temiz oluyor. Yarın doktora da söyleyeceğim bakalım ne diyecek. İş yerinden de haftaya izin alacağım biraz dinleneyim istiyorum. aslında nette 8. haftada kahverengi lekelenmede endişelenecek bir şey olmadığı yazıyor. google a 8. hafta ve kahverengi akıntı diye aratınca çıkıyor, bakabilirsinBenımde zaman zaman oluyor canım doktor kanama alanın yok dedı nerden gelıyor bılmıyorum ama ınsanı endıselendırıyor Cok degıl ama az senın nasıl
canim ne tahlili istedi doktor.benden hiv tahlil istemedi.Cumartesi tahliller için randevu aldım Bi haftaya çıkarsa sonuçlar Bi daha cumartesi kalp atışı için gidicez
Bi sürü bişiler istedi canım benimde ilk gittiğimde istemedi kese gözükünce istedi.canim ne tahlili istedi doktor.benden hiv tahlil istemedi.
canim bende bugun kalp atisini duyduk..ama kan tahlili istemedi..bi hafta sonra gelmemi istediBi sürü bişiler istedi canım benimde ilk gittiğimde istemedi kese gözükünce istedi.
Belki tahlıl için çağırmıştır o zamen canımcanim bende bugun kalp atisini duyduk..ama kan tahlili istemedi..bi hafta sonra gelmemi istedi
Ayyy maşallah canim belki gitsem benimde duyulur nasıldı doktorun sen memnun kaldın mı haftaya cumartesi gidicez bizde tahlilleri yaptırıpKızlar bugün kalp atışını duyduk :)
Haftama göre uyumluymuş.tam 6+3 çıktı ultrasonda.
1 ay sonra çağırdı kontrole.
Ayyy maşallah canim belki gitsem benimde duyulur nasıldı doktorun sen memnun kaldın mı haftaya cumartesi gidicez bizde tahlilleri yaptırıp
Anladım canım bende SELMA hanıma mı Cansu hanımamı gitsem bilemedim Medical parktaki doktora çok iyi diyorlar ama dogum pahalıMedipole gitmedim canım.eski bi doktorum vardı.hamile kalmak istediğimde ona gidiyordum.gittiğimde çok sevindi.
Benden de tahliller istedi.1 ay sonra gel dedi.
Kızlar bugün kalp atışını duyduk :)
Haftama göre uyumluymuş.tam 6+3 çıktı ultrasonda.
1 ay sonra çağırdı kontrole.[/QUO
canim birşey sorcam tam 6+3 te duydun galiba kalp atışını beni de doktor 6+3 te çağırdı karından ultrasonla mı duydun onu merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?