- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.441
Midem çok bulanıyor. Hiç bu kadar bulanmamıştı.
Anladım canım bende SELMA hanıma mı Cansu hanımamı gitsem bilemedim Medical parktaki doktora çok iyi diyorlar ama dogum pahalı
Benim de 5+3 te vajinal göründü 6+3 te çağırdı doktor tekrar inşallah karından duyarım bende :))Evet canım karından duyuldu :) 5 + 3 te karından kese görünmüştü.hiç vajinal baktırmadım.
Benim de 5+3 te vajinal göründü 6+3 te çağırdı doktor tekrar inşallah karından duyarım bende :))
Ay inşallah canım ya umarım görürüm heyecanim gider :))İnşaallah canım ben duyamam daha erken sanıyodum.ama pıt pıt kalbinin attığını bile gördüm maşallah kuzuma :)
İnşaallah sende görürsün ama göremezsende üzülme haftaya görürsün.
sonuçta herkesin hamile kalma zamanı farklı.kimisi daha erken hamile kalıyor kimisi geç dölleniyor.
İnşaallah sende hemen duyarsın.insan kalp atışını duymadan anlamıyor hamile olduğunu :) ben daha yeni ikna oldum hamile olduğuma :)
Merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum benim ilk hamileligim bende eylul annesiyim
kızlar ben de eylül annesiyim inş 18 eylül
Kaçıncı haftadasın canımcanim insalllah gorursun..dusun ben daha keseyide gormemis..yarin hep keseyi hemde kalp atisini duyacaz insllah..
Maşallah cnm Rabbim daim etsin inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bende yarın kese için gidicem nasipse çok heyecanlıyım kalp atışında hele kalbim yerinden çıkacak gibi olur herhalde :)Kızlar bugün kalp atışını duyduk :)
Haftama göre uyumluymuş.tam 6+3 çıktı ultrasonda.
1 ay sonra çağırdı kontrole.
Benimde 3 kimyasal gebelik bir tane de 6 haftalık kürtajım vardı öncesinde o yuzden seni çok iyi anlıyorum .Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım sanada hepimize de.bende kalp atışını duyabilirim inşallahBende bugün duydum kalp atışlarını daha önce iki düşüğüm vardı hiç duymamıştık kalp atışı o kadar güzel bişey ki ağlamamak için zor tuttum kendimi 7+0 bugün. Tahlilleri istedi. Bende de var açık kahve akıntı kırmızı ve pembe olmadığı müddetçe tehlikeli değil dedi dr.
Bunun için doktorun bir ilaç vermedi mi cnm ? Benim kuzenimin de öyleydi bak çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliği doktor kontrolü altında tabi . Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen 7 haftalik hamileyim :)) sadece tek korkum tsh degerim yuksek cikti buda bebege zarar verirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?