2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Evet canım karından duyuldu :) 5 + 3 te karından kese görünmüştü.hiç vajinal baktırmadım.

Anladım canım bende SELMA hanıma mı Cansu hanımamı gitsem bilemedim Medical parktaki doktora çok iyi diyorlar ama dogum pahalı

En iyi hangisiyle oraya git canım içine sinsin.doktor çok önemli
Doğum ücretinide çok fark yoksa düşünme.snuçta 1 kere doğuruyosun :)
Ben avrasya hastanesi gamze hanıma gidiyorum.ücret olarakta iyi.ama doktorum şahane.aile doktoru gibi oldu.akrabalarımız tanıdıklarımız hep ona gidiyor.
Hamile olduğuma çok sevindi çok tatlı dilli bi doktor.

Benim de 5+3 te vajinal göründü 6+3 te çağırdı doktor tekrar inşallah karından duyarım bende :))

İnşaallah canım ben duyamam daha erken sanıyodum.ama pıt pıt kalbinin attığını bile gördüm maşallah kuzuma :)
İnşaallah sende görürsün ama göremezsende üzülme haftaya görürsün.

sonuçta herkesin hamile kalma zamanı farklı.kimisi daha erken hamile kalıyor kimisi geç dölleniyor.
İnşaallah sende hemen duyarsın.insan kalp atışını duymadan anlamıyor hamile olduğunu :) ben daha yeni ikna oldum hamile olduğuma :)

Ay inşallah canım ya umarım görürüm heyecanim gider :))

Ben 7 haftalik hamileyim :)) sadece tek korkum tsh degerim yuksek cikti buda bebege zarar verirmis

Kızlar bugün kalp atışını duyduk :)
Haftama göre uyumluymuş.tam 6+3 çıktı ultrasonda.
1 ay sonra çağırdı kontrole.
Maşallah cnm Rabbim daim etsin inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bende yarın kese için gidicem nasipse çok heyecanlıyım kalp atışında hele kalbim yerinden çıkacak gibi olur herhalde :)

Benimde 3 kimyasal gebelik bir tane de 6 haftalık kürtajım vardı öncesinde o yuzden seni çok iyi anlıyorum .Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım sanada hepimize de.bende kalp atışını duyabilirim inşallah

Ben 7 haftalik hamileyim :)) sadece tek korkum tsh degerim yuksek cikti buda bebege zarar verirmis
Bunun için doktorun bir ilaç vermedi mi cnm ? Benim kuzenimin de öyleydi bak çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliği doktor kontrolü altında tabi . Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet şuan ilaç kullaniyom ablaminda öyleydi çok şükür o da atlatti saglikli bi şekilde ama yine de cok korkuyom inşallah rabbim hepimzn dualarini kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…