2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben uçuğun bulaşıcı olduğunu hiç duymadım. Doktor mu söyledş bulaşır diye?
Bizde sıcak tahta kaşıkla uçuğa bastırılır. İyide gelir. Çabuk iyileşir.bilmem denemek ister misin?

Canım maşallah hayırlı evlat olsun. Sağlıcakla büyüsün inş. e. Süt ve süt ürünlerş gaz yapıyor diye bşliyorum a a emin değilim tecrübeli arkadaşlar söylesin.

Bu korku daha buğün oldu aslında. Evde yalnız kalma korkusu var off sağlıkla Doğar oğlum inşalalh
Canım hiç korkma inş bir şey olmaz. Geçen bir doktoru dinliyorum eşiniz doğuma yetişemez diye korkmayın öyle çığlık çığlığa bir anda doğum başlamaz :) doğar annesi birbirimizd destek olalım ınş

Canım iiz burada özetledim benim olayı:)

İyiyiz. Her şey yolunda. Bir telaş hazırlıklarımı temizliğimi bitir eye çalışıyorum. Ara ara yalancı kasılmalar oluyor ama düzensiz.
Sen nasılsın? Her şey yolundadır inşallah?

Kizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun

Cok sevindim canim tekrar gecmis olsun iki gun daha sabret hepten duser degeriniz yuzunden hemen anlarsin gozlerden biraz gec geciyor gozdrnde gectimi rahat nefes alirsin

Gazin var die agri hissediyosun cnm bende gazimin tamami cikana kadar oyle hissettim uc gun surdu butun hepsino cikarmam ben cok zor cikariorm ilkinden tecrubeli oldugum icin basta lagman yaptim mecbur ilk buyuk gazimi oyle atabildim sadece corba ictim yemek olarak bol kayisi hosafi ve bolll su uc gune tamamiyla gazim bitmisti bide hic yatmadim ben surekli hareket halindeydim oda cok etkili oldu

Canım maşallah baya bir konuda anlaşmışssımnız. Bunada şükür. Her vücut farklı bazısı 25. Haftadan başlıyor yalancı kasışöaları hissetmeye bazısı doğum yağacağı gün bazısı bir kaç hafta kala. Bu bir ölçek değil. Bebeğib geleceği zamanı biliyor. Seninki doğum zamanı başlayacak demektşr.

İnşallah zarların doktorunun açmasına gerek kalmadan hastaneye bile varmadan açılır:) ben her gün içimden öyle geçiriyorum.. inşallahta öyle olur. Birde perine masajı yapıyor musun? Ben başladım. Baya faydalıymış. Hatta ina may gasgin son evrede vajina girişini yağlıyormuş daha rahat olsun diye. Hastane çantama bir şişede koyacağım ebe sorun çıkarmazsa kendim o anda bile sürmeyi hayal ediyorum ama ne olacak bilmiyorum:)

Damar yolu meselesi burada da var galiba yaa bu perşembe doğum yapacağım hastaneye kayıta gideceğim. Ne olur bilmiyorum. Ama sanki çok zor bir şeymiş gibi diretmeleri çok anlamsız.ama hayırlısı olsun. Kasılmaları evde karşılayabilirsek gerek kalmaz belki.

Canım şöyle yapmayı düşündün mü?
1) Doktorunu bahane edebilirsin. Katı bir kuralı olduğunu ve son ana kadar bir refakatçi dışında kimseyş hastaneye kabul etmediğini pnunda en iyi eş olacağını söylesen?
2) ya da doğum için haataneye gitme vakti geldiğinde muayene için gittiğini, doğum başladığında onlara haber vereceğini söylesen? Boşuna yorulmayına getirirsin .
İnşallah güzel bir çözüm bulursun. Ama son tahlilde doğumda bir tane bile istenmeyen birisi bir his içte kalan bir şey doğumu etkileyebiliyor.

Bu konuda eşimi sakinleştiremiyorum sıkıntı etme yetişirsin suyum gelirse ben taksiyle geçerim diyorum ama aklı bende yarın bi ay aradan sonda işe gidicek şimdiden stres yapıyor. Kendide eğitimlerden biliyor aslınre doğumun hemen olmadığını

Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar kasılmam yok ama belim karnım ve bacağım ağrıyor aynı adet olcam gibi. Adet olurken bacağım da ağrırdı benim bu arada. Doğum yaklaşma belirtisi mi bu sizce.

Son düzenleme:
Sağlıkla kucağına alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…