2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Anladım canım dogum sancısı öyle bıcak saplanır gibi olmasın ya cok korktum ben

Kizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Çok güzel maşallah. Ben de sarılığı düşsün diye deli gibi beslemiştim. O kadar ki çocuğu uyutmamışımYalnız Dr dedi ki bırakta 2 saat uyusun bebek. Emmek için güç toplasın. Aklında bulunsun seninde.

Yapmaz Allahin izniyle Canim. Sen kafandan o ihtimali cikar. Isler olacagina varir. Bu kakasini yapma korkusu bile kasilmalarinin baslamasina Engel oluyor olabilir . Zihnini bosaltmaya calis.insallah daha bekletmez. Saglicakla gelsinler ins
Bu korku daha buğün oldu aslında. Evde yalnız kalma korkusu var off sağlıkla Doğar oğlum inşalalh

Canım hayırlı olsun ınsallah kısa surede toparlanırsın gaz ıcın kayısı kompostosu ıcılmelı dıye bılıyorum bır ogleden once bır ogleden sonra ara ogun olarak. Hem sut de yapıyormus

Gözün aydın canım. Ben hamileyken de kullandığım dulcosoft dan içmiştim.

Canım su geldiğinde de bebeğin kafası kanala giriyormuş su ile beraber. yani şimdiden bunun için endişelenme derim

Hayirli olsun cnm. Anali babali büyüsün. Kayisi kompostosu. Bol su ic ve gezmeye calis. Ayakta gezdikce bagirsaklar calisiyor. Agri kesici verilmistir. Onlarda rahatlatir.

Cevabın için Sağol canım o kremden kullanayım o zaman bende

CANIm benim son 2 haftadır hiç kasılmam yok. Yalancı kasılmalar bile yok oldu.
Doktorumla doğumu konuştum mümkün olduğunca müdahalesiz bir Doğum istiyorum dedim, Allahtan doktorum da benden çok farklı düşünmüyor. İçime sinmeyen iki şey oldu birisi hastaneye gelince damar yolu açarım her ihtimale karşı dedi diğeri de su kesesi eğer 4-5cm lik açılmaya kadar açılmazsa ben açarım dedi. Baya bi konuştum siz keseyi açarsanız sancılarım sıklaşır bu kez de perine de yırtılma ihtimali artar falan dedim ama bu konu öyle iki kitap okumakla verilecek bir karar değil bana güven dedi.
Doğumda istersen yeme-içmeye devam edebilirsin,
Açıklık muayeneni sadece ben yapacağım, nst ye olabildiğince az bağlanacaksın hareketli olacaksın vs dedi. Epidural ve suni oksitosin almanı istemiyorum ama illa ki epidural istiyorum dersen veririm dedi.
Büyük ölçüde hemfikiriz Doğum konusunda. İçim rahat. Sadece beni strese sokan annemle babam. Doğum yakın diye bize geldiler ve Doğum başlayınca hep birlikte hastaneye gideceğimizi düşünüyorlar ama ben istemiyorum. Önce eşimle birlikte hastaneye gitmek, doğumhane ye girdiğimde annemlerin gelmesini istiyorum. Bakalım nasıl söyleyeceğim kalplerini kırmadan.

Güle güle büyüt canım bebeğini

Yazarm cnm inş bnm gün içinde ara ara oluyo hala.kız bebeğin ne zmn gelceği belli olmzmış daa erkn ama kendi kendme doğum moduna grdim.

Canım gözün aydın, sağlıklı uzuun ömürler nasip etsin inşaAllah Rabbim :)
2gün geçtiğine göre eve çıkmış olmalısınız, armut, yürüyüş ve merdiven öneriyorum ben..
Komposto yazmıyorum çünkü o olmazsa olmazlardan bence..

Hemen toparlanırsın inşaAllah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…