- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.401
Anladım canım dogum sancısı öyle bıcak saplanır gibi olmasın ya cok korktum benCanım bende de bir haftadır yalancı kasılmalar oluyor. Birde dğn ilk kez hissettim gece oldu böyle rahmimde bir basınç vardı. Hatta zannettim rahmim aşağı çekiliyor. Adet ağrısı gibi. Derşn derin baya nefes aldım da ancak rahat ettim. Doktorum bana bunların hepsinin olabileceğini ve olmasınında yararlı olduğunu bir nevi doğuma hazırlık provası olduğunu söyledi. Değişik varyasyonları varmış. Gerçek doğum kasılmalarına hazırlık yapıyormuş rahim.
Çok güzel maşallah. Ben de sarılığı düşsün diye deli gibi beslemiştim. O kadar ki çocuğu uyutmamışımKizlar cok sagolun bugun acile gittik osmaniyeye dun deger 15 ti bugun 12 ye dusmus cok sukur dun gece hic uyumadan besledik ve ise yaramis masallah. Bir an once gecer insallah hepinizden Allah razi olsun
Bu korku daha buğün oldu aslında. Evde yalnız kalma korkusu var off sağlıkla Doğar oğlum inşalalhYapmaz Allahin izniyle Canim. Sen kafandan o ihtimali cikar. Isler olacagina varir. Bu kakasini yapma korkusu bile kasilmalarinin baslamasina Engel oluyor olabilir . Zihnini bosaltmaya calis.insallah daha bekletmez. Saglicakla gelsinler ins
Canım hayırlı olsun ınsallah kısa surede toparlanırsın gaz ıcın kayısı kompostosu ıcılmelı dıye bılıyorum bır ogleden once bır ogleden sonra ara ogun olarak. Hem sut de yapıyormusKızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Gözün aydın canım. Ben hamileyken de kullandığım dulcosoft dan içmiştim.Kızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
canım yoksun uzun zamandır naılsın ?Yaa tabloya baktım baya doğum yapanımız varmış. Maşşalh:) akılda tutup etiketlemek baya zor .
Hepinizi tebrşk ediyorum arkadaşlar .dilerşm bebeklerinizle her şey yolundadır:) darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
senın 2 gunun benım 3 gunum kalmıs sankı dogurmayacak gıbıım valla korkmaya basladımYani geçen hafta bu konuda bişi demedi. Daha önceki kontrollerde sormuştum son anda bile girebilir sorun yok demişti.
Ya kakesını yaparsa diye korkuyorum canım Allah var doktor hiç Sezeryan kelimesini kullanmadı beklicez herşey yolunda giderse dedi. Ben sürekli konuşuyorum babası da her sabah konuşuyor oğluyla ama bizimkinin keyfi yerinde
Hayirli olsun cnm. Anali babali büyüsün. Kayisi kompostosu. Bol su ic ve gezmeye calis. Ayakta gezdikce bagirsaklar calisiyor. Agri kesici verilmistir. Onlarda rahatlatir.Kızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Hosgeldin cnm.Canım baya ayrı kaldım sende son durumlar neydi? Neden salı belli olacak?içini ferah tutöana yardımcı ise son dakşka değiştirmençn hiç önemi yok. Ben doğum yapacağım doktoru /ebeyş bile bilmiyorum:)
Cevabın için Sağol canım o kremden kullanayım o zaman bendeEvet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.
İyiyiz inşallah güzel bir doğumla bu iyilik halini taçlandırırız:)
Yaaa o imkan almanyada da yok:) ama genede bizim yapabileceğimiz şeyler var. Elimizden ne kadarı gelirse artık. En azımdam düşüncelerimiz elimizde. En basitinden derin derin nefes alma ne kadar önemli ama cidden pratik istşyor. Benim bir haftadır yalancı kasılmalarım (sancı kelimesini dilimden çıkarmak bile ne kadar zamanımı aldı) var . Bazen gün içinde 10-15 kez oluyor ama düzensiz. Oturur hiç bir şey yapmazsam cidden ağrıyı hissediypruö. Kalktığımda hareket ettiğimde derşn derşn yavaş yavaş nefes aldığımda ağrı hissetmiyorum. Ama inat edersem o ağrı benimle kalıyor kasılma bitene kadar. Ne kadar ilginç değil mi?
Birde kitabın başındaki hikayeler çok güzel:) hypnobirthingde eksik olan buymuş demek ki:)
Bugünde koyamadım valizeaklıma konserve yapmak düştü...
Hazırlıklar konusunda 9 çocuklu bir tanıdığımın bir lafı var der ki ": genelde sen kendini hazır hissetmezsen, hazırlıkşarın bitmezse bebek gelmez:) hem zihinsel hem fiziksel. Biraz ona güveniyorum sanırım.
Sen nasılsın? Her şey yolunda inşallah. ? Kasılmaların var mı?
Güle güle büyüt canım bebeğiniKızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Yazarm cnm inş bnm gün içinde ara ara oluyo hala.kız bebeğin ne zmn gelceği belli olmzmış daa erkn ama kendi kendme doğum moduna grdim.Canım sabah konustugumuz konu bu hafta bizlerde de oldu sanki bebegın kafasının oldugu yerde bıcak saplanmıs gibi bi agrı geldi cok kısaydı ama cok gucluydu sonra hareketsız sabıt duruncr cok sukır gecti. Soguk ter de bosandı o an bir de. Doktoruna sorunca bıze de yazarmısın normal miymiş bu sancılanma
Kızlar ben bebeğime kavuştum çok şükür darısı tüm hamilelere olsun çok ağrılarım var sezeryan yeri ve kasiklarim çok ağrıyor 2 gün oldu hala toparlanamadim acayip çok gaz sıkıntım var neler yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben salıya randevu almıştım ama dayanamicam sabah gidicem. Hayirlisiyla doğum olsun bekleyen herkesinsenın 2 gunun benım 3 gunum kalmıs sankı dogurmayacak gıbıım valla korkmaya basladım
Benimki kahverengi ve evet yarik yarik bi his oluyor dokununca
Valla bncedeHalt etmiş doktorun canım
2 kilo bitirdimHurma yiyormusum? Doktorum son haftalarda bebek gelsin istersek hurma yeriz demişti canım
Geciken bebeklerin cinsiyeti ne acaba merak ettim benimki kızBen salıya randevu almıştım ama dayanamicam sabah gidicem. Hayirlisiyla doğum olsun bekleyen herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?