- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.441
Canım olabılır yalancı dogum sancları karnın alt kısmından baslarken gerce dogum sancıları bel sırt bolgesınden baslayıp karnın alt kısmına dogru yayılır dıye okumustuk ama tabı hereete aynı etkıyı gostermıyor buradan gordugumuz kadarıyla. Kasılmaları beklerız artıkKızlar kasılmam yok ama belim karnım ve bacağım ağrıyor aynı adet olcam gibi. Adet olurken bacağım da ağrırdı benim bu arada. Doğum yaklaşma belirtisi mi bu sizce.
Guzel haberlerini beklıyoruz canım allah yardımcınız olsunKızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...
Canım ne durumdasınız? Müsait oldugunda güzel haberlerini bekliyoruz insallah hersey yolundadırSağolun kızlar amin inşallah . Benim bebekle ilgili sıkıntılarım vardı o yüzden erken alacak inşallah bakalım sağlıkla doğar, sağlıkla çıkarız yarın .
Neyin ne ağrısı olduğunu gerçekten anlayamıyorumCanım olabılır yalancı dogum sancları karnın alt kısmından baslarken gerce dogum sancıları bel sırt bolgesınden baslayıp karnın alt kısmına dogru yayılır dıye okumustuk ama tabı hereete aynı etkıyı gostermıyor buradan gordugumuz kadarıyla. Kasılmaları beklerız artık
Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruz canım Allahım yardımcın olsun inşallahKızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...
Bir takvimim bile kalmadıGunaydin bugün de dogurmadim psikolojim bozuldu artık.
Ay haklısın valla son zamanlarda iyice koptuk. Biraz belim agrısa acaba mı dıyorum fln ama artık sakin olup gevememiz lazım. Gercek dogum kasılmaları sanırım acaba mı? Dedirtmeyecek bi kesinlikle gelecektir. O kendini hissettirene kadar rahat olmaya calısalımNeyin ne ağrısı olduğunu gerçekten anlayamıyorum
allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyoruz..Kızlar bu gece dualarınıza benide eklermısınız yarın sezeryan a giriyorum Rabbım hepımıze sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı şimdiden Allah razı olsun hepınızden herkese sağlıklı geceler ...
Haklısın canım acabalarla doğurmayız bencede. Anlarız illa. Ayyyy bi sağlıkla doğsalardıAy haklısın valla son zamanlarda iyice koptuk. Biraz belim agrısa acaba mı dıyorum fln ama artık sakin olup gevememiz lazım. Gercek dogum kasılmaları sanırım acaba mı? Dedirtmeyecek bi kesinlikle gelecektir. O kendini hissettirene kadar rahat olmaya calısalım
benım de oyle galıba iyice agırlaştımGunaydin bugün de dogurmadim psikolojim bozuldu artık.
günümüz aynıymışGunaydin bugün de dogurmadim psikolojim bozuldu artık.
benımde bugun saat 3 te randevum varBen salıya randevu almıştım ama dayanamicam sabah gidicem. Hayirlisiyla doğum olsun bekleyen herkesin
doktor kesin bilirsin dediğine göre hatta bana zaten duramazsın ki yerin de dedi... ayy ne güzel moral olduAy haklısın valla son zamanlarda iyice koptuk. Biraz belim agrısa acaba mı dıyorum fln ama artık sakin olup gevememiz lazım. Gercek dogum kasılmaları sanırım acaba mı? Dedirtmeyecek bi kesinlikle gelecektir. O kendini hissettirene kadar rahat olmaya calısalım
benım de uçuk değil ama bır an da tüm dudagım yara oldu anında olduEvet benim de 2 gün önce uçuk çıktı dudağımda doktora sordum zovirax merhem kullanabilirsin dedi. Şimdi enfeksiyonlu kısmı geçti kırmızı yara şeklinde devam ediyor. Ben de uçuk geçmeden Doğum yapacağım diye korkuyorum.
korksak ne olacak bilmemiz lazım ki hazır olalım öyle ya da böyle hiç olmazsa bilelim hazırlıklı olmak gücü arttırır heraldeAnladım canım dogum sancısı öyle bıcak saplanır gibi olmasın ya cok korktum ben
doktor bana dogum sırasında da girer dediCanım su geldiğinde de bebeğin kafası kanala giriyormuş su ile beraber. yani şimdiden bunun için endişelenme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?