- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.461
benim erkekGeciken bebeklerin cinsiyeti ne acaba merak ettim benimki kız
tabıı caım bulaşıcıdır uçuk virüsü zaten bir vucuda girdin mi bir daha da cıkmaz sadece bagısıklık guclenınce kaybolur düşünce ortaya cıkar hemen hemen herkeste illa vardır heraldeCanım ben uçuğun bulaşıcı olduğunu hiç duymadım. Doktor mu söyledş bulaşır diye?
Bizde sıcak tahta kaşıkla uçuğa bastırılır. İyide gelir. Çabuk iyileşir.bilmem denemek ister misin?
iyi olduğuna sevindim epey de yolCanımiiz burada özetledim benim olayı:)
İyiyiz. Her şey yolunda. Bir telaş hazırlıklarımı temizliğimi bitir eye çalışıyorum. Ara ara yalancı kasılmalar oluyor ama düzensiz.
Sen nasılsın? Her şey yolundadır inşallah?
Benimkids kız. henüz bi belirti yok :)
Canım ishal de Doğum belirtilerinden diye biliyorum. Salgın da olabilir tabi telaş yapma ama gözlemle kendini. Muz ve bol sıvı tüket. İnşaAllah atlatırsın biran evvelGuzeller annelere mutlu haftalar dılıyorum:) Kızlar benm sıkıntım var dunden berı fecı ıshallık durumum var ne yapabılırım sızce bır sıkıntı olur mu ? sanırım salgın varmıs . 37 haftam bıtıcek ,ne yapabılırım tavsıyenızı alabılır mıyım?
Ben gittim geldim hala ne açıklık ne sancı ne bişi 3 gün sonra tekrar gel dedi. Dedim artık kessek benibenımde bugun saat 3 te randevum var
cok saol canım ama dun doktora gıttım ve hıc bebegın gelecekmıs gıbı gorunmuyor dedı 40.haftaya kadar beklersın sen daha dedı ,oyuzden salgın dıye dusundum :)Canım ishal de Doğum belirtilerinden diye biliyorum. Salgın da olabilir tabi telaş yapma ama gözlemle kendini. Muz ve bol sıvı tüket. İnşaAllah atlatırsın biran evvel
Dr bana bir hafta boyunca gunde bes cislik bez olmasi lazim dedi. Kaka haric. Anne sutu aliyorsa hergun yapmayabilir.ilk siyah yesil siyahli . Onlar anne karninda biriken mekonyumlar. Sonra sariya donuyor. Yesilse gazli sancili kakadir.Kızlar günde kaç kez çişli-kakalı bez değiştiriyosunuz? Sütümün yettiğini nasıl anlarım ..
Okuyunca gülümsedim..Senin oğluş ağı abi olacak galiba..Bir takvimim bile kalmadı
Canım gecmıs olsun muz yemek iyi gelebilirGuzeller annelere mutlu haftalar dılıyorum:) Kızlar benm sıkıntım var dunden berı fecı ıshallık durumum var ne yapabılırım sızce bır sıkıntı olur mu ? sanırım salgın varmıs . 37 haftam bıtıcek ,ne yapabılırım tavsıyenızı alabılır mıyım?
Dr bana bir hafta boyunca gunde bes cislik bez olmasi lazim dedi. Kaka haric. Anne sutu aliyorsa hergun yapmayabilir.ilk siyah yesil siyahli . Onlar anne karninda biriken mekonyumlar. Sonra sariya donuyor. Yesilse gazli sancili kakadir.
Masallah canım ne guzel işte normal gozukuyor hersey son 3gun yazmıssın ama 42. Haftaya kadar gerekirse beklenmiyor mu? Sonucta bebek 40dan biraz vakit sonra gelmek isterse ona olanak tanınır herhalde hersey normalse plasentada eskime yıpranma yoksa suyun iyiyse diye dusunuyorum. Doktorun boyle birsey soyledı mı?Ben gittim geldim hala ne açıklık ne sancı ne bişi 3 gün sonra tekrar gel dedi. Dedim artık kessek beninormal doğum için çok uygunsun dedi yaa
Herseyim iyi yerinde suyum da plasenta da . Ya tabi ki normal istiyorum ama beklemek fena. Oğluma kavuşmak istiyorum artik.Masallah canım ne guzel işte normal gozukuyor hersey son 3gun yazmıssın ama 42. Haftaya kadar gerekirse beklenmiyor mu? Sonucta bebek 40dan biraz vakit sonra gelmek isterse ona olanak tanınır herhalde hersey normalse plasentada eskime yıpranma yoksa suyun iyiyse diye dusunuyorum. Doktorun boyle birsey soyledı mı?
Haklısın canım anlıyorum seni insallah sag salim kavusuruz minnakçıklarımızaHerseyim iyi yerinde suyum da plasenta da . Ya tabi ki normal istiyorum ama beklemek fena. Oğluma kavuşmak istiyorum artik.
Yorucu gidiyor. 20 aylik oglumda var. İki bebek bakiyor gibi. Annem yardim ediyor. Bugun kontrol vardi. Sariligi geriledi. Bu haftada mama takviyeli gidecek. Zaten bir haftalik cok cis yapmaz dolu dolu. Midesi buyudukce cis miktarida artar. Bizim 7 saat boyunca hic yapmiyordu. Turunculuk geldi idrarinda urik asit birikmis . Yeterli sivi almamis. Susuz kalmis. Bezine dikkat et sende. Artik hep cis kaka kontrolu yapicaz annelik gorevlerinden. Renginden anlasilir yuzu gozleri sarariyor zaten. Kontroldede bakiyorlarortalamamız 3 çişlş 2 kakalı bez. Çiş öyle aman aman dolu değil ama ıslatmış oluyo altını. 2 kere de dolu dolu kaka. Mekonyumu bitti khvrengi açılıyor rengi. Bu arada sne nasıl oldn cnm bebeg nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?