2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet şuan ilaç kullaniyom ablaminda öyleydi çok şükür o da atlatti saglikli bi şekilde ama yine de cok korkuyom inşallah rabbim hepimzn dualarini kabul eder
Hiç korkma cnm şükret bak sağlıklı bir evlat nasip etmiş Rabbim hem dualarımızı ederiz hem doktorun kontrolünde devam edersin hiç bir sıkıntı olmaz inşallah

Maşallah cnm Rabbim daim etsin inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bende yarın kese için gidicem nasipse çok heyecanlıyım kalp atışında hele kalbim yerinden çıkacak gibi olur herhalde :)

Amin canım sağol.inşaallah sende duyarsın.o an ben şoktaydım duyabiliceğimi tahmin etmiyordum.o an neler konuşuldu hiç hatırlamıyorum :)

Amin canım sağol.inşaallah sende duyarsın.o an ben şoktaydım duyabiliceğimi tahmin etmiyordum.o an neler konuşuldu hiç hatırlamıyorum :)
Ay doğrudur cnm ya gerçekten şimdi böyle duygular hissediyorsak kimbilir kucağımıza alınca nasıl tarifsiz duygular yaşarız :)

Kızlar merhaba bende yeni giriyorum eylül annesi olacagim insAllah birşey sormak istiyorum sizlere kan tahlillerimde toxoplasma İGM negatif (0.042) toxoplasma İGG pozitif çıktı 50 den az olması gerekiyormuş benim 50.963 çıktı muhtemelen gebelikten önce gecirmissindir ama yinede bı tahlil daha isticem dedi değerleri bunun gibi çıkan varmı aranızda cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Reactions: iiz
kızlar b-hcg 11 ocakta 137'ydi. bugun yani 9 gün sonra 13000 olmuş sizce de anormal bir artış değil mi? bilen birisi aydınlatabilir mi beni? doktora pazartesi gideceğim ama endişelendim biraz.

İgg yada igm den bir tanesi geçmişte geçirdiğin anlamına geliyor cnm bir tanesi şimdi vücudunda aktif mi onu gösteriyor . Hamilelikte geçirilen tehlikeli olurken .geçmişte geçirilen toksoplazma tehlikeli olmuyor bebeğe geçmiyor yani . Doktorun da telaş etmediyse eğer sanırsam geçmişte geçirdiğin bir durum . Sağlıkla kucağına al inş cnm gebeliğin hayırlı olsun

kızlar b-hcg 11 ocakta 137'ydi. bugun yani 9 gün sonra 13000 olmuş sizce de anormal bir artış değil mi? bilen birisi aydınlatabilir mi beni? doktora pazartesi gideceğim ama endişelendim biraz.
Çoğul gebelik olma ihtimali var mı? Belki ondan hızlı artmıştır

QUOTE= Heyecanlikiz, post: 49797964, member: 810807"]Tube SAT ne zamandi peki??
Gözün aydin bu arada[/QUOTE]
tsklercanim ..sat 2 araliktir.

Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi

aslindan ilk aylarda ayda bir gidilir..yani bi sorun olmasa canim..bende dun duydum kalp atisini 5+6 haftalikti bebegim..satima gore 7 haftalik olmama gerekiyordu..doktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi.

aslindan ilk aylarda ayda bir gidilir..yani bi sorun olmasa canim..bende dun duydum kalp atisini 5+6 haftalikti bebegim..satima gore 7 haftalik olmama gerekiyordu..doktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi.
İste sikintisiz bi gebelik olsa yine bi derece ama boyle bi durumda 6 hafta cok sacma geldi. En iyisi bikac hafta sonra ben tekrar arayayim randevu istiyeyim

Kizlar 18nde hcg degerim 201 çıktı. 20sinde bugun 297 artis 1.5 kati normalmi sizce?

Reactions: iiz
Kanaman için ilaç vermek dışında doktorun yapabileceği bir şey yok canım. Sen evde bol bol dinlen, bol su iç, ilaçlarını kullan. Merak edersen bu süreçte bir doktora daha gidebilirsin.

Canım bence çok uzun bir süre ya randevu al ya da başka bir doktora daha git

Kızlar benim de göğüs ağrım geçti sizinde öyle mi? Çok korkuyorum adet olucam diye

Merhaba arkadaşlar ben de eylül sonu annesi adayıyım Ama benim ilk tahlil sonucum bana pek iç açıcı gelmesi. Ben gününde tahlil yaptırdım eşimle birlikte olduktan 17 gün sonra ve sonuç 47 çıktı. ilk çocuğumda sonuç 170 di arada çok fark var. bu beni çok korkutuyor. aramızda benim gibi değerler düşük olup yine de gebeliği sağlıklı devam eden var mi? pazartesi yani 4 gün arayla tekrar yaptıracam. oradan insallah güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…