- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.461
Hiç korkma cnm şükret bak sağlıklı bir evlat nasip etmiş Rabbim hem dualarımızı ederiz hem doktorun kontrolünde devam edersin hiç bir sıkıntı olmaz inşallahEvet şuan ilaç kullaniyom ablaminda öyleydi çok şükür o da atlatti saglikli bi şekilde ama yine de cok korkuyom inşallah rabbim hepimzn dualarini kabul eder
Maşallah cnm Rabbim daim etsin inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bende yarın kese için gidicem nasipse çok heyecanlıyım kalp atışında hele kalbim yerinden çıkacak gibi olur herhalde :)
Hiç korkma cnm şükret bak sağlıklı bir evlat nasip etmiş Rabbim hem dualarımızı ederiz hem doktorun kontrolünde devam edersin hiç bir sıkıntı olmaz inşallah
Ay doğrudur cnm ya gerçekten şimdi böyle duygular hissediyorsak kimbilir kucağımıza alınca nasıl tarifsiz duygular yaşarız :)Amin canım sağol.inşaallah sende duyarsın.o an ben şoktaydım duyabiliceğimi tahmin etmiyordum.o an neler konuşuldu hiç hatırlamıyorum :)
canim dun doktorum 5+6 hafta oldugumu soyledi..dun kalp atisini duyduk.Kaçıncı haftadasın canım
İgg yada igm den bir tanesi geçmişte geçirdiğin anlamına geliyor cnm bir tanesi şimdi vücudunda aktif mi onu gösteriyor . Hamilelikte geçirilen tehlikeli olurken .geçmişte geçirilen toksoplazma tehlikeli olmuyor bebeğe geçmiyor yani . Doktorun da telaş etmediyse eğer sanırsam geçmişte geçirdiğin bir durum . Sağlıkla kucağına al inş cnm gebeliğin hayırlı olsunKızlar merhaba bende yeni giriyorum eylül annesi olacagim insAllah birşey sormak istiyorum sizlere kan tahlillerimde toxoplasma İGM negatif (0.042) toxoplasma İGG pozitif çıktı 50 den az olması gerekiyormuş benim 50.963 çıktı muhtemelen gebelikten önce gecirmissindir ama yinede bı tahlil daha isticem dedi değerleri bunun gibi çıkan varmı aranızda cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Tube SAT ne zamandi peki??canim dun doktorum 5+6 hafta oldugumu soyledi..dun kalp atisini duyduk.
Çoğul gebelik olma ihtimali var mı? Belki ondan hızlı artmıştırkızlar b-hcg 11 ocakta 137'ydi. bugun yani 9 gün sonra 13000 olmuş sizce de anormal bir artış değil mi? bilen birisi aydınlatabilir mi beni? doktora pazartesi gideceğim ama endişelendim biraz.
aslindan ilk aylarda ayda bir gidilir..yani bi sorun olmasa canim..bende dun duydum kalp atisini 5+6 haftalikti bebegim..satima gore 7 haftalik olmama gerekiyordu..doktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi.Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi
İste sikintisiz bi gebelik olsa yine bi derece ama boyle bi durumda 6 hafta cok sacma geldi. En iyisi bikac hafta sonra ben tekrar arayayim randevu istiyeyimaslindan ilk aylarda ayda bir gidilir..yani bi sorun olmasa canim..bende dun duydum kalp atisini 5+6 haftalikti bebegim..satima gore 7 haftalik olmama gerekiyordu..doktorum bi hafta sonra gelmemi soyledi.
Canım kan verdiğin saat bile fark ettirebilir. Gün içinde 2 katına çıkmıştır. Bide daha çok yeni.Kizlar 18nde hcg degerim 201 çıktı. 20sinde bugun 297 artis 1.5 kati normalmi sizce?
Kanaman için ilaç vermek dışında doktorun yapabileceği bir şey yok canım. Sen evde bol bol dinlen, bol su iç, ilaçlarını kullan. Merak edersen bu süreçte bir doktora daha gidebilirsin.Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi
Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?