- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.481
DEğerin haftatya uyumlu benim bat günü 11 çıktı 2 gün sonra 44 tü doktor normal dediMerhaba arkadaşlar ben de eylül sonu annesi adayıyım Ama benim ilk tahlil sonucum bana pek iç açıcı gelmesi. Ben gününde tahlil yaptırdım eşimle birlikte olduktan 17 gün sonra ve sonuç 47 çıktı. ilk çocuğumda sonuç 170 di arada çok fark var. bu beni çok korkutuyor. aramızda benim gibi değerler düşük olup yine de gebeliği sağlıklı devam eden var mi? pazartesi yani 4 gün arayla tekrar yaptıracam. oradan insallah güzel sonuçlar alırım
ne güzel söyledin öyle insallah ikimizde bebeklerimizi sağ-salim kucağımıza alırız. Ben henüz doktoruma gitmedim. 2. tahlili yaptırıp salı günü doktoruma göstermeyi düşünüyorum.DEğerin haftatya uyumlu benim bat günü 11 çıktı 2 gün sonra 44 tü doktor normal dedi
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Bugün bende senin mesaj yazmanı bekledim resmen. Darısı başımaEki Görüntüle 1942739 kızlar çok mutluyum çok... ikizlerim geliyor .bugün 5 haftalığım 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Çok sağol canım benim darısı tez zamanda başına inşallah bütün dualarım seninle . Muayeneye ne zaman gidiyorsun ?
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Bugün bende senin mesaj yazmanı bekledim resmen. Darısı başıma
İnşallah canım hep gönlümden geçen ikizdi şimdilik Rabbim nasip etti inşallah ta daim eder hepimiz bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız inşAyyy ikizler cok tatli olur ya :)
İnşallah canım hep gönlümden geçen ikizdi şimdilik Rabbim nasip etti inşallah ta daim eder hepimiz bebeklerimizi saglikla kucağımıza alırız inşAyyy ikizler cok tatli olur ya :)
Teşekkürler 30 Ocak'ta benim muayene daha var yani. Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin de hiç farketmez.Çok sağol canım benim darısı tez zamanda başına inşallah bütün dualarım seninle . Muayeneye ne zaman gidiyorsun ?
Benimde 31 inde canım nasipse ard arda sevinç yaşarız inşTeşekkürler 30 Ocak'ta benim muayene daha var yani. Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin de hiç farketmez.
masallah canim tebrikler..ikiz bebekte guzel.Benimde 31 inde canım nasipse ard arda sevinç yaşarız inş
bende aynı durumdayım dün özelde serum yedım cunku devlet yapmadı serum azıcık toparladı ama cok azBende bende aynı durumdayım çok fena
bu testlerı yapmadılar bana ama kalp atışları duyuldu. ne zaman yapıyorlar 6+3 deyımKızlar merhaba bende yeni giriyorum eylül annesi olacagim insAllah birşey sormak istiyorum sizlere kan tahlillerimde toxoplasma İGM negatif (0.042) toxoplasma İGG pozitif çıktı 50 den az olması gerekiyormuş benim 50.963 çıktı muhtemelen gebelikten önce gecirmissindir ama yinede bı tahlil daha isticem dedi değerleri bunun gibi çıkan varmı aranızda cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
merhaba eylül 2017 annesi naberKizlar 18nde hcg degerim 201 çıktı. 20sinde bugun 297 artis 1.5 kati normalmi sizce?
peki sonra artış nasıl oldu ?DEğerin haftatya uyumlu benim bat günü 11 çıktı 2 gün sonra 44 tü doktor normal dedi
kaynamıs patatesi tuzla ye iyi geliyor ilaç bile kesmıyor patates kadarBende bende aynı durumdayım çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?