2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
DEğerin haftatya uyumlu benim bat günü 11 çıktı 2 gün sonra 44 tü doktor normal dedi

DEğerin haftatya uyumlu benim bat günü 11 çıktı 2 gün sonra 44 tü doktor normal dedi
ne güzel söyledin öyle insallah ikimizde bebeklerimizi sağ-salim kucağımıza alırız. Ben henüz doktoruma gitmedim. 2. tahlili yaptırıp salı günü doktoruma göstermeyi düşünüyorum.

Kızlar kbb doktoruna gittim.
Doktor daha erken gelseydin keşke sinüzit olmuşsun dedi
Antibiotik verdi zinnat 500 mg.
Sabah akşam kullan dedi.
Gebeliğe zararı olmaz dedi.
Kadın doğum doktorumu aradım.oda kullan bişey olmaz dedi
Ama içim rahat değil bişey olursa bebeğe kendimi hiç affetmem.
Acaba günde 1 kere kullansammı diye düşünüyorum.belki sabah akşam ağır gelir

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Bugün bende senin mesaj yazmanı bekledim resmen. Darısı başıma

Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim. Bugün bende senin mesaj yazmanı bekledim resmen. Darısı başıma
Çok sağol canım benim darısı tez zamanda başına inşallah bütün dualarım seninle . Muayeneye ne zaman gidiyorsun ?

[Q UOTE=" Tea her_261990, post: 49799831, member: 798821"]Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi[/QUOTE]
bu arada 13
Benimde 31 inde canım nasipse ard arda sevinç yaşarız inş
masallah canim tebrikler..ikiz bebekte guzel.

bu testlerı yapmadılar bana ama kalp atışları duyuldu. ne zaman yapıyorlar 6+3 deyım

İyi akşamlar Allah nasip ederse bende eylül annesi olcam 7 haftalığız teyzeleri. Allah hepimizin çocuklarını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…