2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))

Insallah ısıne yarar canım ya gercekten dusunuyorum gogus ucu olayı yara olması kotu bır durum. Ama sanırım her halukarda yasıcaz gıbı.Bıde ayca cekırdegını cok az suyla karıstır bıraz bekle jel olacagı zaman sur dıyorlar benım sadece aklımda kalan bu umarım sana gerek kalmaz canım...

Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanı

Tesekkur ederım canım evet umarım yanılır doctor,gercı dunden berı asagıdaya baskı var onu hıssedıyorum bugun bayagı ıslak akıntım gelmıs.Bıde usutursun ya cok sancın olur o sekılde sancım vardı,bılmıyorum belırtımı ama bu sekılde :)

Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanı

Tesekkur ederım canım evet umarım yanılır doctor,gercı dunden berı asagıdaya baskı var onu hıssedıyorum bugun bayagı ıslak akıntım gelmıs.Bıde usutursun ya cok sancın olur o sekılde sancım vardı,bılmıyorum belırtımı ama bu sekılde :)

gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün

Kızlar ya benim kafam çok karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu nişan dediğimiz şey illa kanlı olmak zorunda mı? Dün baya sümüksü, sarı, yoğun bişey gördüm iç çamaşırım da. Bugün de beyaz yine aynı şekilde baya sümüksü. Yataktan kalktım birden aktı hissettim de. Bir arkadaş yazmıştı biraz önce google görseldekiyle aynı benden gelen nişan diye. Bende baktım sarı kansız olanda var dün kendinde gördüğüm. Şimdi nişanım geldi mi gelmedi mi. İyice kafam karıştı

Kavuşmuşsun canım ne güzel gerisi hikaye. Sağlıcakla büyüsün inş.maşallag

Kansız da var gorsellerde canım evet. Bilemiyorum ki benimkinde kan da vardi herkeste farklı da olabilir.

Oy maşallah gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…