- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.001
Nişan geldi az önce lilililili
Hadi hayırlısı darısı başımıza:)Nişan geldi az önce lilililili
Sağol canım inşallah. Sumuksu bişi hafif kanlı. Googleda görsellerdekinin aynısı canimhadi inşallah arkası da güzelce gelir sağlıkla kolaylıkla doğurursun nasıldı nişanın yapısı rengi canım
Amin canım tuvalette peçete ye birden hafif kanlı yapış yapış bişi geldi ordan anladım.Hadi hayırlısı darısı başımıza:)
Nişan olduğundan nasıl emin oldun?
sakin sakin derin derin nefeslerle bekle bakalım. İnşalalh kasılmalarında düzenlice başlar.
D Deromm cnm ben gumus kapak aldim. Ozon yagi sarilantoron ve zeytinyagi krem falan suruyorum sma bebegim bazen sık emmek istiyor ostediginde veriyorum. Uykuya memede geciyor. Emzige alismadi hala. Kremi cikar tekrar sur cok eziyetli. Bugun ucuncu gun. Nispeten daha iyi. İlk sefer bir aci oluyor sadece. Kabuk baglamisti yaralar. İlerleyen gunlerde yazarim ise yarayip yaramadigini.
Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanı
Belli olmaz Can'ım doktor bence biraz erken konuşmuş hadi gözünaydın şimdi evdi bekleme zamanı
gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsünBende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
Nişan geldi az önce lilililili
Sanci yok henüz ama agrilarim cok zaten karnim taş gibi. Başlar bugün umarım sancilar daHadı bakalım ılk adım atıldı ,baksa bısey yok mu sancı falan ,en kısa surede darısı basımıza:)
Kavuşmuşsun canım ne güzel gerisi hikaye. Sağlıcakla büyüsün inş.maşallagBende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
Kaçıncı haftandasın canımSanci yok henüz ama agrilarim cok zaten karnim taş gibi. Başlar bugün umarım sancilar da
Kansız da var gorsellerde canım evet. Bilemiyorum ki benimkinde kan da vardi herkeste farklı da olabilir.Kızlar ya benim kafam çok karıştı. Yardımınıza ihtiyacım var. Bu nişan dediğimiz şey illa kanlı olmak zorunda mı? Dün baya sümüksü, sarı, yoğun bişey gördüm iç çamaşırım da. Bugün de beyaz yine aynı şekilde baya sümüksü. Yataktan kalktım birden aktı hissettim de. Bir arkadaş yazmıştı biraz önce google görseldekiyle aynı benden gelen nişan diye. Bende baktım sarı kansız olanda var dün kendinde gördüğüm. Şimdi nişanım geldi mi gelmedi mi. İyice kafam karıştı
40 hafta 2 gunlukKaçıncı haftandasın canım
Allaahhh :)Nişan geldi az önce lilililili
Oy maşallah gözün aydınBende akşam 20:20 de oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Akşam 8 e kadar sancı çektim normal doğum için ama son anda sıpa pisliğini yapmis doktor apar topar sezeryana aldı. Spinal anestezi ile oldu doğum. 3.550 Gr. 52 cm. Doğdu ultrasonla çok fark yoktu kızlar. Emmede de çok büyük sıkıntı yaşamadık şimdilik güzel kavrıyor. Bizden böyle haberler :))
Darisi basima inşallah bebegin kanala girmişmiydi?Nişan geldi az önce lilililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?