2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar benim göğüslerimde dolgunluk var ama hiç ağrı acı yok. Sizinde öyle mi yoksa bende mi anormallik var

Merhaba kızlar Allah nasip ederse inşallah bende eylül annesi olacağım 18 ocakta beta 700.8 çıkmıştı 20 ocakta 2839.92 çıktı biraz endişelendim doktrum korkulacak birşey yok gözün aydın olsun dedi ama ister istemez endişeleniyorum çarşamba günü çağırdı doktorum.

Mrb kızlar Rabbim nasip ederse bnde 26 Eylül annesi olacam adetten 3 gün önce kan tahsilinde ögrendim bu salı randevum var son adet tarihim 20 Aralık bu ikinci gebeliğim daha önce bi tane kaybım var
inşallah hepimiz meleklerimizi kucagımıza sag salim alırız

Reactions: NGY

Gozunaydin cnm gorumcemde sahinbeye yaptrdi bebislerini onunda donmuslarda ikizi var cok gzel sorunsuz dunyaya geldilr biri kiz biri erkek icini ferah tut allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Mrb hanımlar bende 2017 annesi olacağım inşallah Rabbim kısmet ederse..Bir tane kızım var 2008 eylül doğumlu.. COK uzunn zamandır beklenen bir bebek.. Rabbim bize bağışlasın inşallah.. geçen yıl 6 haftalık bir düşük yasadim.. bu ay hic bekklemiyordum..hiçbir belirtide vermedi..iki defa test yaptım pozitif çıktı carsambaya randevu aldım..Rabbim hepimizin kulaklarına hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah

Ben mide bulantısı yasamayanlardanim.kızımda da yaşamadım bunda da olmuyor..bende kızımda bulamayınca çok korkmuştum ama çok şükür sağlıklı bir bebek olarak doğdu

Zeytinburnu'ndaki mi canım bende gopta var Avrasya Oray'ı düşündüm aklımda hala var medicalde doktor iyi ama niyeyse hastanenin geneline ön yargım var araba alabilirsem medipol mega

Zeytinburnu'ndaki mi canım bende gopta var Avrasya Oray'ı düşündüm aklımda hala var medicalde doktor iyi ama niyeyse hastanenin geneline ön yargım var araba alabilirsem medipol mega

Evet zeytinburnundaki canım.
Büyük ihtimal oraya devam edicem.doktor benim için çok önemli.hastaneyi çok sevmesemde doktorum için gidicem.
Sen kalp atışını duydun mu?

Gozunaydin cnm gorumcemde sahinbeye yaptrdi bebislerini onunda donmuslarda ikizi var cok gzel sorunsuz dunyaya geldilr biri kiz biri erkek icini ferah tut allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
Çok sağol canım allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah .zaten doğuma da şahin beye devam edicem nasipse

bu arada 13

masallah canim tebrikler..ikiz bebekte guzel.[/QUOTE]
Çok sağol canım zaten hep eşim de bende ikiz bebeklere bayılırdık daha çocuk düşünmez ken bile hep bizim sanki ikizimiz olucak gibi hissederdik Rabbim nasip etti daim de eder inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…