- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.501
Insallah canim allah nasip eder de devam ederimmerhaba eylül 2017 annesi nabereylülü kaçırmadan yetiştin bana
Doktor normal diyince 3. Testi yaptırmadım canımpeki sonra artış nasıl oldu ?
canim bende hic agri olmadi..Kızlar benim göğüslerimde dolgunluk var ama hiç ağrı acı yok. Sizinde öyle mi yoksa bende mi anormallik var
Korktum vallahi kan testini tekrarlatsam mı diye düşünüyordum. Cevabın biraz rahatlattı teşekkür ederim :)canim bende hic agri olmadi..
Canım benimde goguslerimde cok dolgunluk ve hasasiyet var ama oyle kötü bi agrisi yokKızlar benim göğüslerimde dolgunluk var ama hiç ağrı acı yok. Sizinde öyle mi yoksa bende mi anormallik var
Eki Görüntüle 1942739 kızlar çok mutluyum çok... ikizlerim geliyor .bugün 5 haftalığım 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Mide bulantıniz var mı benim daha çok sabahları oluyor bazı arkadaşlarım sabah akşam oluyor dedi de
Bende hiç yokk buda biraz tedirgin ediyorr..kizimdaa 9 ay boyuncaa sudan bile icim bulaniyordu..kasik agrim vardi oda gecti gibi .. sali gunu doktora gidecegim kalp atislari icinMide bulantıniz var mı benim daha çok sabahları oluyor bazı arkadaşlarım sabah akşam oluyor dedi de
Zeytinburnu'ndaki mi canım bende gopta var Avrasya Oray'ı düşündüm aklımda hala var medicalde doktor iyi ama niyeyse hastanenin geneline ön yargım var araba alabilirsem medipol megaEn iyi hangisiyle oraya git canım içine sinsin.doktor çok önemli
Doğum ücretinide çok fark yoksa düşünme.snuçta 1 kere doğuruyosun :)
Ben avrasya hastanesi gamze hanıma gidiyorum.ücret olarakta iyi.ama doktorum şahane.aile doktoru gibi oldu.akrabalarımız tanıdıklarımız hep ona gidiyor.
Hamile olduğuma çok sevindi çok tatlı dilli bi doktor.
Zeytinburnu'ndaki mi canım bende gopta var Avrasya Oray'ı düşündüm aklımda hala var medicalde doktor iyi ama niyeyse hastanenin geneline ön yargım var araba alabilirsem medipol mega
Çok sağol canım allah razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah .zaten doğuma da şahin beye devam edicem nasipseGozunaydin cnm gorumcemde sahinbeye yaptrdi bebislerini onunda donmuslarda ikizi var cok gzel sorunsuz dunyaya geldilr biri kiz biri erkek icini ferah tut allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
bu arada 13[Q UOTE=" Tea her_261990, post: 49799831, member: 798821"]Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi
Evet cnm hakkımızda hayırlısıTeşekkürler 30 Ocak'ta benim muayene daha var yani. Hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin de hiç farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?