2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet zeytinburnundaki canım.
Büyük ihtimal oraya devam edicem.doktor benim için çok önemli.hastaneyi çok sevmesemde doktorum için gidicem.
Sen kalp atışını duydun mu?
Doktor en önemli faktör Gamze hanımı bende çok duydum inşallah sağlıklı bi şekilde onda devam edersiniz. Cumartesi gidicem doktora tahlıl sonuçlarımı alıp o gün duyarız inşallah. Benim Demirim hep düşük olurdu iğne serum verirlerdi ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde düşük çıkmıştı bu seferki tahlilde yükselmişti çok sevindim

kızlar aile sağlığı merkezine gittim ilk tahlilim 1 gün gecikmeye 47 düşük çıkmıştı malum. 4 gün sonra ikinci tahlille aradaki farkı görelim diye tekrar tahlil istedim. daha cümlem ağzımda kaldı. 47 sonuç hamile demekmiş. sağlıksız gebelikse zaten ölürmüş. çok gereksiz şeyler bunlar. böyle nasıl cocuk büyüyeceksin falan dedi. yine de tahlil yaptırdım ama adama şaşırdım bir de doktor olacak. Allahtan kendi doktorum degil yarın da sonuçlara o adam bakmak isterse kendi doktorumda israr edicem.

Merhabalar, aranıza katılmak güzel bir duygu tüm morfoloji bozukluğu olan anne adaylarına umut olayım. Doğal gebelik oldu. Haftasonu ultrasonda keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacam inş :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Ya uykunuz var mı acaba, iste zor duruyorum
Benim cok uykum yok ama hafif bulanti var. Bu arada sizin son adet tarihi nedir? Benim sat 23 aralik takvime gore 30 eylul dogum gosteriyor. Ben de ctesi gittim kese yoktu doktor acele etme dedi. Beklemedeyim suan.

Benim cok uykum yok ama hafif bulanti var. Bu arada sizin son adet tarihi nedir? Benim sat 23 aralik takvime gore 30 eylul dogum gosteriyor. Ben de ctesi gittim kese yoktu doktor acele etme dedi. Beklemedeyim suan.
Mrb kaç günde bir adet oluyosun ve kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı

Son adetim 20 Aralık ctesi göbeğimden kese göründü perşembe sabahı kan testi 911 idi. Bulantım yok benim de dengeli beslenme için yemiş vs aldım

Son adetim 20 Aralık ctesi göbeğimden kese göründü perşembe sabahı kan testi 911 idi. Bulantım yok benim de dengeli beslenme için yemiş vs aldım
Bnm de 20 Aralık :)
Bnde adete 3 gün kala idar testi yaptım çıktı snra kan testi. Yaptrdm 85 çıktı öğrendiğimde hemen doktora gitmedim küçük Die yarın gidecem inşallah

5 ocakta ovulasyon oldu. Doktor takibindeydim. Carsamba 201 cuma ise 397ydi sonra bir daha yaptirmadim kan testi

Bnm de 20 Aralık :)
Bnde adete 3 gün kala idar testi yaptım çıktı snra kan testi. Yaptrdm 85 çıktı öğrendiğimde hemen doktora gitmedim küçük Die yarın gidecem inşallah

inş canım benden bi ton tahlil istediler özel pahalı diye devletten randevu aldım carsamba yaptırtcam

Evet cnm hakkımızda hayırlısı
Sezennnnn askimmmmm mm canimmmmmm bitanemmmmdilek ben kiz hamilesin coksukur anlat hemen nasıl oldubnde ikinci tup bebeği yaptırdım ve büyük ihtimal ikiz diyorlareski nick imin şifresini hatırlayamadım yeni açtım. Canım arkadaşım çok mutlu oldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…