- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.521
Eki Görüntüle 1942739 kızlar çok mutluyum çok... ikizlerim geliyor .bugün 5 haftalığım 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Doktor en önemli faktör Gamze hanımı bende çok duydum inşallah sağlıklı bi şekilde onda devam edersiniz. Cumartesi gidicem doktora tahlıl sonuçlarımı alıp o gün duyarız inşallah. Benim Demirim hep düşük olurdu iğne serum verirlerdi ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde düşük çıkmıştı bu seferki tahlilde yükselmişti çok sevindimEvet zeytinburnundaki canım.
Büyük ihtimal oraya devam edicem.doktor benim için çok önemli.hastaneyi çok sevmesemde doktorum için gidicem.
Sen kalp atışını duydun mu?
Kizlar 4+6 haftalığım. 5 saatlik otobüs yolculuğu yapsam bir sakıncası olur mu?
Insallah canim allah nasip eder de devam ederim
Kızlar benim göğüslerimde dolgunluk var ama hiç ağrı acı yok. Sizinde öyle mi yoksa bende mi anormallik var
Benim cok uykum yok ama hafif bulanti var. Bu arada sizin son adet tarihi nedir? Benim sat 23 aralik takvime gore 30 eylul dogum gosteriyor. Ben de ctesi gittim kese yoktu doktor acele etme dedi. Beklemedeyim suan.Ya uykunuz var mı acaba, iste zor duruyorum
Mrb kaç günde bir adet oluyosun ve kan tahlili sonucun kaç çıkmıştıBenim cok uykum yok ama hafif bulanti var. Bu arada sizin son adet tarihi nedir? Benim sat 23 aralik takvime gore 30 eylul dogum gosteriyor. Ben de ctesi gittim kese yoktu doktor acele etme dedi. Beklemedeyim suan.
Benim cok uykum yok ama hafif bulanti var. Bu arada sizin son adet tarihi nedir? Benim sat 23 aralik takvime gore 30 eylul dogum gosteriyor. Ben de ctesi gittim kese yoktu doktor acele etme dedi. Beklemedeyim suan.
Bnm de 20 Aralık :)Son adetim 20 Aralık ctesi göbeğimden kese göründü perşembe sabahı kan testi 911 idi. Bulantım yok benim de dengeli beslenme için yemiş vs aldım
Gayet iyi artmş degerin5 ocakta ovulasyon oldu. Doktor takibindeydim. Carsamba 201 cuma ise 397ydi sonra bir daha yaptirmadim kan testi
Bnm de 20 Aralık :)
Bnde adete 3 gün kala idar testi yaptım çıktı snra kan testi. Yaptrdm 85 çıktı öğrendiğimde hemen doktora gitmedim küçük Die yarın gidecem inşallah
Deger iyi artti ama biz degeri yanlis anlayip cumartesi baska bir hastaneye gittik orda da 267 cikti. Gerci hastaneden hastaneye fark ediyor diyorlar ama bakalim suan akisina biraktimGayet iyi artmş degerin
Bnde 5.haftann içindeyim çok uykum var muhakkak gündüzleri iki üç saat uyuyrm
Saglık ocagın da da yapıyorlar Die blyrm bnm ebem öle demişti istersen. Sn de bi sor saglık ocagınainş canım benden bi ton tahlil istediler özel pahalı diye devletten randevu aldım carsamba yaptırtcam
Sezennnnn askimmmmm mm canimmmmmm bitanemmmmdilek ben kiz hamilesin coksukur anlat hemen nasıl oldubnde ikinci tup bebeği yaptırdım ve büyük ihtimal ikiz diyorlareski nick imin şifresini hatırlayamadım yeni açtım. Canım arkadaşım çok mutlu oldum yaaEvet cnm hakkımızda hayırlısı
Sende eve gelince dinlenrsn cnm çok zor hamile olup çlşmak Rabbim sabr vrsnya ben çalışıyorum kafam düşüyor resmen ayaklarım tutmuyor gibi uykusuzluktan :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?