2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Valla benım taraf cok kalabalık ve biZde malesef kimse 40 ın cıkmasını beklemeden ilk gunden itibaren bebek görmeye geliniyor. Sadece teyze dayı kuzenler derken bi 60 kısıyı gecıyoruz ve dogumu takıp eden ilk gunlerde evde devamlı bi misafir telası hem bebegımı hem benı cok yıpratacak. Buyüzden biz yarı kırkında mevlüt yapmayı dusunuyoruz ki gelecek olanlarında direkt mevlüte davet edicez. Sadece bayanlara özel bebegım 20 gunlukken fln bir mevlüt yapmayı dusunuyoruz aslında okadar kucukken kalabalıga bebegımı sokmayı hiç istemiyorum ama evde aynı kalabalıgı parca parca agırlamaktansa hepsini birgünde dısarıda bir mekanda agırlamak daha mantıklı geldi bana. Mevlütün sonunda bebegı bi cıkartıp ortada cok kısa gezdirip eve götürmeyi planlıyorum umarım hersey planladıgımız gibi olur

iiz canım benim dr nişanım geldiğinde mutlaka dr aramamı istedi. bana soru soracakmış ona göre evde bekleyecekmişim veya hastaneye gidecekmişim. su, 10dk bir kasılma, kanama her türlü durumda mutlaka onu aramamı söylüyor.

kızlar doğum bekleyen çok az kişi kalmışız. çok heyecanlı bakalım haftasonu kimler doğum yapacak
Canım bana geceleri bi his gelio sancılarım baslıo catı kemıklerım agrıyo son ıkı uc aksamdır hergece acaba mı dıye gecırıyorum ama bı bakıyorum yine sabah olmus. Heyecan dorukta gercekten :) hepımız için hayırlısı

Oğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
Canım acılma nekadar olmus? Agrıların basladı mı cıkıp yürüyebiliyormusun hastanede konforlu hissediyormusun? İnsallah gÜzel haberlerini bekliyoruz

Bende yalanci kasilma bile gun icinde en fazla 3_4 kez oluyor. Heralde 40'i bitirip biraz daha bekleyecegim :)

Canım bende senin gibiydim doğumdan 4 gün önce geceleri sancılarım oluyordu kesin doğum yaparım diyordum..ama bakıyordum sabah olmuş..ama 4 gün sonra sancılarım sıklaştı sabah hastaneye gittim..

Evet canım tabi maddi olarak değişiklik gösterir hediye dagıtmadım ama koyun kestirdik kayınpederim pilav ve kavurmasını yaptı biraz masraflı bizimde baya kalabalıktı komşular falan yine aynı düşünüyorum ama nasip tabi her bebeğin kendine göre kısmeti oluyor . Bizde çok zengin sayılmayız ama bebeklerin şansına doğuma yakın eşimin işleri çok yoğunlaşıyor istemese bile mesai ye kalıyor buda işimize yarıyor tabi :)

2 gecedir bende de var farklilik. Dönerken falan agri var gibi. Siddetlj degil allahtan. Yavas yavas hazirlaniyorlar sanirim canim.

Havalar güzel oldugu için bende 40 ı beklemeye bilirim canım evet ayrı ayrı ağırlamak çok zor hem sürekli biri gelicek telaşı hemde hazırlık zor bikere büyük bi Mevlüt herkesi çıkarıyor insan kafa olarak rahat ediyor

Kızlar ya normalde 25 eylül pzrtesi 39+1 sezeryan böyle konuşmuştuk ama ben artık çok ağırlaştım hareket etmeden duramıyorum yatamıyorum bu sefer vucudumu çok yoruyorum psikolojik olarak sürekli düşünüyorum en son gittiğimde doktor iri bebek oldugunu tekrarladı 21 eyll perşembede alabiliriz dedi tabi süpriz yapıp daha erken gelmezse yani 38+4 olmuş oluyorum 3 gün çok anlam ifade eder mi kafamda çok kurmaya başladım bu yüzden sizinle paylaşıyorum kafam karışık (

Ya ben de geceleri lavaboya bile kenardan tutanarak gidiyorum çatım çok ağrıyor. Geceleri adet sancısı gibi kasık ağrım da var 2 gündür ama sabah uyanınca hepsi gidiyor. Korkuyorum da artık biraz. Yarın kontrolum var carsamba gunu hiç açılma yoktu ve kanala girmemişti bakalım yarın ne diyecek dr

Cnim bnimde 37+3 te 3750 kilosuydu 54 cm boyu dedi. Ve nst de sancılarım çıkmıştı doktor yarın alalım seni dedi bnde pzt istedim yani 38+2 de olmus olucak. Ama keşke kabul etseydim 9 ayda bukadar yorgun hissetmemistim. Son 2 3 gündür garip bi mutsuzluk huzursuzluk gerginlik var. Ruhsal ve fiziksel olarak Cok yorgun hissediyorum

Canm en iyisini doktorun bilir.ama 37 den sonrası bebek icin normal dogum zamanı zaten.yakinm 3 dogumunu 37 ve 38 de yaptı hep.benim doktorum da 38 i görmek yeterli diyo her zaman.ben farklı bir durum var 37 .38 arası sezaryan olucam nasipse.

Ay canım benim o kadar büyük değil ama haftasına göre 1 hafta önden gitti hep bende kızımda böyle değildim şimdi çok skldm gerçekten hem fizik hem ruhsal bende yorgun mutsuz oluyorum sürekli düşünmekten de korkuyorum çok stres logusa da piskolojiyi etkiler Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…