- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.221
evet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyrcanım benim ilkinde suyun gelmesi ilk oldu 1 saat sonra nişan geldi nişan gelir gelmez 1 saat içinde doğum oldu. yani bence her şekilde riske atmayın ne olur ne olmaz
Kızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)
Allah yardimcin olsun haberdar et mutlaka2 cm açıklık var önce suni verilecek dua edin bana
Canim dini programda dinledim. Bebegin 40 i diye birsey yok. Annenin 40 i o. Ama okunmasinda sakinca yok. Ben ilk oglumda bir yasina geliyordu mevlidini oyle verdirdim. Sunnet olmustu. Sunneti yeni yasi hepsi icinde okutturup dua ettirdimBide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Gözünaydın canım..Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsinKızlar selam :)
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)
canım bizim oral yolla verilen etki etmedi mesrla göbeği kanıyodu hala bugün enjeksiyon yaptırdık tekrar. K vitamininin zararı olduğunu düşünmüyorum benBenim fikrim 10.000 bir olan bir seymis. Son 10 yildir var max bu uygulama. Tahlil yapildiktan sonra gerek gorulurse oral yolla verilmesi tercihim
Canım kızımdayken bende hemen alınmadı zaten..DR.umuz 1 hafta sonra kontrole çağırdı.. Ozaman doğduğu hastanede alınmıştı..Sonuç gelince arayıp haber vermişlerdi..canım fenilketonürinin kanda belirlenmesi için yani doğru sonuç vermesi için en az 5 gün anne sütü alması lazım. hastanede alınana aslında biraz gerwksiz gibi bişey oluyo
Benide sağlık ocağından aradılar..Hangi hastaneye gittiğimi sordular..Bende söyleyince o hastane alıyor zaten topuk kanını bizim almamıza gerek yok dediler..Her yerde uygulama farklı demekkiBugün beni sağlık ocağından aradılar. Bayaa konuştuk birsürü şey sordu. Doğumdan sonra topuk kanı için sizi arayacağım dedi hemşire. Hastanede yapılıyor zaten dedim. O başka ,bizim de yapmamız lazım dedi.
valla canım kişiden kişiye değişiyor işte. benim ağrılarım şiddetli olmadı hiç süre kısa olunca gittim nst de hiiiç sancı çıkmadı max 20 lerdeydi ilkinde 16 ya çıkmıştı maximum ama 1 saat içinde doğdular.evet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyr
Cnimmm gozun aydın. Darisi basimiza insallah. Humanayı nezaman icmeye baslamaliyiz? Ve en cok merak ettigim eşin neden bayıldı ameliyat esnasını goruluyomu cunku bnim esimide kan tutuyo ama paravanın arkasinda kalcak diye girsin istitorum dogumaKızlar selam :)
2 cm açıklık var önce suni verilecek dua edin bana
Cnim daha dogum yapmadim ama ben 40 ını beklemeyi düşünmüyorum. 25 günlükken falan yapicam nasipse.Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
canım bizim oral yolla verilen etki etmedi mesrla göbeği kanıyodu hala bugün enjeksiyon yaptırdık tekrar. K vitamininin zararı olduğunu düşünmüyorum ben
Gözünaydın canım.. Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn..Hayırlı evlat olsun anne babasına..Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
Canım insallah açılmam hızlı bi şekilde açılır..rahat bi doğumun olur..guzel haberlerini bekliyoruz.2 cm açıklık var önce suni verilecek dua edin bana
nasip olursa ben yapmayı düşünüyorum canım tabi o zaman durumum nasıl olur bilmiyorumBide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?