2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım benim ilkinde suyun gelmesi ilk oldu 1 saat sonra nişan geldi nişan gelir gelmez 1 saat içinde doğum oldu. yani bence her şekilde riske atmayın ne olur ne olmaz
evet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyr

oy oy maşallah canım. gözünüz ayrın. allah analı babalı büyütsün. kuzunla bir ömür su gibi olsun inşallah.
kurtuldun canım ya darısı başımıza diken üstünde bekliyorum ben . minicik gerginim rahat olmaya çalışıyrum ama bugün 40+2 oldu bebek daha başını dayamamış su bol olduğu için kafa hala yukardaymış. açılmam yok. sadece rahimde hafif bir yumuşama varmış. doktorum haftasonuna doğurursun dedi ama belirti yok şimdilik

Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Canim dini programda dinledim. Bebegin 40 i diye birsey yok. Annenin 40 i o. Ama okunmasinda sakinca yok. Ben ilk oglumda bir yasina geliyordu mevlidini oyle verdirdim. Sunnet olmustu. Sunneti yeni yasi hepsi icinde okutturup dua ettirdim

Gözünaydın canım..Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Benim fikrim 10.000 bir olan bir seymis. Son 10 yildir var max bu uygulama. Tahlil yapildiktan sonra gerek gorulurse oral yolla verilmesi tercihim
canım bizim oral yolla verilen etki etmedi mesrla göbeği kanıyodu hala bugün enjeksiyon yaptırdık tekrar. K vitamininin zararı olduğunu düşünmüyorum ben

canım fenilketonürinin kanda belirlenmesi için yani doğru sonuç vermesi için en az 5 gün anne sütü alması lazım. hastanede alınana aslında biraz gerwksiz gibi bişey oluyo
Canım kızımdayken bende hemen alınmadı zaten..DR.umuz 1 hafta sonra kontrole çağırdı.. Ozaman doğduğu hastanede alınmıştı..Sonuç gelince arayıp haber vermişlerdi..

Benide sağlık ocağından aradılar..Hangi hastaneye gittiğimi sordular..Bende söyleyince o hastane alıyor zaten topuk kanını bizim almamıza gerek yok dediler..Her yerde uygulama farklı demekki

evet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyr
valla canım kişiden kişiye değişiyor işte. benim ağrılarım şiddetli olmadı hiç süre kısa olunca gittim nst de hiiiç sancı çıkmadı max 20 lerdeydi ilkinde 16 ya çıkmıştı maximum ama 1 saat içinde doğdular.

Cnimmm gozun aydın. Darisi basimiza insallah. Humanayı nezaman icmeye baslamaliyiz? Ve en cok merak ettigim eşin neden bayıldı ameliyat esnasını goruluyomu cunku bnim esimide kan tutuyo ama paravanın arkasinda kalcak diye girsin istitorum doguma

Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Cnim daha dogum yapmadim ama ben 40 ını beklemeyi düşünmüyorum. 25 günlükken falan yapicam nasipse.

canım bizim oral yolla verilen etki etmedi mesrla göbeği kanıyodu hala bugün enjeksiyon yaptırdık tekrar. K vitamininin zararı olduğunu düşünmüyorum ben

Gerekli ise yapilsin zaten ben her seyin ezberden yapilmasina karsiyim. Seninki gibi bi kanama durumu olursa yok kanasin yapmayin demeyecem zaten hangi anne diyebilir.

nasip olursa ben yapmayı düşünüyorum canım tabi o zaman durumum nasıl olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…