- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.301
Canım benim gözün aydın.allah analı babalı buyutsun.masallahh oglusuna14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Gelir canım çok az kaldı ...son aylar zor geciyor.Bende ıkı gundur boyle catı agrısı bi tuhaflık var ıkı gecedir farkediyorum canım gelecekse gelsin artık dıyorum :)
14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Evet canım tabi maddi olarak değişiklik gösterir hediye dagıtmadım ama koyun kestirdik kayınpederim pilav ve kavurmasını yaptı biraz masraflı bizimde baya kalabalıktı komşular falan yine aynı düşünüyorum ama nasip tabi her bebeğin kendine göre kısmeti oluyor . Bizde çok zengin sayılmayız ama bebeklerin şansına doğuma yakın eşimin işleri çok yoğunlaşıyor istemese bile mesai ye kalıyor buda işimize yarıyor tabi :)
Aynı canim simdi yuruyuse cikacam ben de yarim saat tempolu yuruyorum 7 kat merdiven inecem bi de bugun bakalimAkşam yemeğinden sonra yalancı kasılmalar başlıyor.Geceleri uykudan çok zor kalkıyorum tuvalete zor yürüyorum eşim kaldırıyor yataktan.ama sabahları kalkınca kuş gibi oluyorum,enerjik oluyorum.sağlıcakla şu süreci bi sonlandıralım da..
Canim benim kizimin adi Miray olacak ins kulagina Ayse Miray okunacak Allah nasip ederse. Ayse validemizin ismi ve her zaman sempatik bulmusumdurKızlar bebegınızın kulagına okutmak ıcın gobek adına karar verdınız mı? Kurandan olsun ıslamda yerı olsun dıyorlar ama ben o ısımlerden kızıma bır ısım begenemedım. Kız ısımlerınden gobek adı olarak hosunuza gıden ısım varmı
Ay biz mi çok aceleciyiz bilmiyorum ki yürüyüşler,çömelmeler,hurmalar her duyduğumu yapar oldumAynı canim simdi yuruyuse cikacam ben de yarim saat tempolu yuruyorum 7 kat merdiven inecem bi de bugun bakalim
Kuran'dan olması şart değil canım. Sahabe hanımların isimlerinden koyabilirsin istersen. Ayşe, fatıma, amine, Safiyye, Hafsa, Zehra, Zeynep, Sare, ....Kızlar bebegınızın kulagına okutmak ıcın gobek adına karar verdınız mı? Kurandan olsun ıslamda yerı olsun dıyorlar ama ben o ısımlerden kızıma bır ısım begenemedım. Kız ısımlerınden gobek adı olarak hosunuza gıden ısım varmı
Her emmek istediğinde emziriyorsun değil mi?Gunesulas cnm benmkide memede uykuya dalmak istiyo, yalnız değilsin...
Ay biz mi çok aceleciyiz bilmiyorum ki yürüyüşler,çömelmeler,hurmalar her duyduğumu yapar oldum
3 gun sonra cnm ama hic ekmek yemiyerek kati birsey yemiyerek hep corba ictim sivi tukettim o sekildeKızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
canm ben sezeryan oldgm gunn gecesi bana hemsireler suya karistirilan bi toz verdiler sonra sabaha karşi cikabildmKızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
Bi de emmek isteyip meme verince eşimle ters düşüyoruz. Dr 2 saatten önce besleme dedi sen niye böyle yapıyorsun diyor. Ben de dün o zaman uyut hadi dedim baya uğraştı yapamadı tabii.Gunesulas canm sanki benim bebgimi anlatmssn iki memeyide iyice veriyorm sonra gazi cikardktan sonra uyur diyom ama yok aglama basliyo meme verdgmde agzina aliyo duruyo uyuyo cikardgm gibi yine agliyo ve bunu geceleri yapinca cok kotu oluyom
Aaa kızmış demek ki. Sağlıkla güle güle büyütün.Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?