2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Masallah canim bebeklerinin sansina kismetine ne gzel allah daha cok.artirsin insallah hep oyle kismetli olsnlar

Kızlar bebegınızın kulagına okutmak ıcın gobek adına karar verdınız mı? Kurandan olsun ıslamda yerı olsun dıyorlar ama ben o ısımlerden kızıma bır ısım begenemedım. Kız ısımlerınden gobek adı olarak hosunuza gıden ısım varmı

Aynı canim simdi yuruyuse cikacam ben de yarim saat tempolu yuruyorum 7 kat merdiven inecem bi de bugun bakalim

Canim benim kizimin adi Miray olacak ins kulagina Ayse Miray okunacak Allah nasip ederse. Ayse validemizin ismi ve her zaman sempatik bulmusumdur

Kızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba

Kuran'dan olması şart değil canım. Sahabe hanımların isimlerinden koyabilirsin istersen. Ayşe, fatıma, amine, Safiyye, Hafsa, Zehra, Zeynep, Sare, ....
bunlar sahabe hanımlar

Ay biz mi çok aceleciyiz bilmiyorum ki yürüyüşler,çömelmeler,hurmalar her duyduğumu yapar oldum

Yürüdüm ama surekli yalanci sanci girdi top gibi gerildim. Yarin sabah kontrolum var acilma yoksa bu kadar yormayacam kendimi dus almak iyiymis ona devam ederim. Cinsel iliskiymis bi de su an düşüneceğim en son sey o. Uzak olsun

Bi de emmek isteyip meme verince eşimle ters düşüyoruz. Dr 2 saatten önce besleme dedi sen niye böyle yapıyorsun diyor. Ben de dün o zaman uyut hadi dedim baya uğraştı yapamadı tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…