- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.241
Senin dr.un ne diyor canım.. Günün geçmiş..Benim daha var ama gününü geçecek gibi bir his var içimde..Çünkü kızımda 40 .haftayı doldurmuştu.. Erkek daha geç geliyor diyor herkes..Risk olarak görüyor mu gün geçince onu merak ettimbenim muayenem pazartesi 40+4 olmuş oluyorum
Yaa yok bi kere geldi. Doktora gittik muayene etti açıklık 1 parmakmış bugün yarin gelir eli kulağında dedi sancim çok az. Suni de vermedi galiba açıklığı yeterli bulmadinişan gelmeye devam ediyor mu ? son durumun ne canım? ağrı başladı mı ?
Ben sancimin çoğunu hastanede çektim canım çok daha rahat oldu benim için öyle çok fazla muayene de etmediler bende sıkıntı olmadıevet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyr
Biz 7 si çıkınca ben de rahatlatinca çok geç olmadan yapmayı düşünüyoruz canımBide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
allah yardımcın olsun canım, hayırlı haberleri bekliyoruzOğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
canım sağlıkla doğsun sezeryan normal hiç farketmezOğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
2 cm açıklık var önce suni verilecek dua edin bana
Güzel haberlerini bekliyoruz canım erken müdahale etmişler neyse kiOğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Canım kızımın 40 ı dolmuştu 1 hafta daha beklemiştim havalar ısınsın diye yapmıştım. Bunda da havalar sıcakken hemen yapmayı düşünüyorum tabi önce Allahın izniyle doğsun 40 ı cıkar cıkmaz yapmak istiyorum bence annen ordayken yap hem insan çok rahatlıyor kuran okunuyor üstünden koca bi yük kalkıyorBide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Canım sağlıklı bi şekilde inşallah yavruna kavuşmussundurOğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
İKİNCİYE neden okutulmazz canım çok Merk ettmSizde nasil bilmiyorum ama bizde kayinvalidemlerdede 20 si ciktiktan sonra okutabiliyor cnm genelde ikincilere okutulmaz ama bn bu bebegimede okutucam allah nasip ederse
AA canım gözün aydın sürpriz oldun:))Canlar Merhaba. 00.13 te bebegimi normal doguma kucagima aldim. Hamdolsun. Müsait zamanda daha ayrintili yazacagim. O bir kizmis :) 2640, 50 cm. Görüsmek üzere. Selamlar
canım gözünüz aydın, eşinin bayılması size komik bir anı olmuş. allah analı babalı büyütsün, inşallah en kısa zamanda toparlarsın:)Kızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
@iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)
benim istanbulda evim çok ufak, yakın akrabalarım da farklı şehirlerde. o yüzden kendi memleketimde ayrı yapacağım. kv özeniyorsa eşimin memleketinde de ayrıca yaparız diye düşünüyorum.Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
İKİNCİYE neden okutulmazz canım çok Merk ettm
Gözün aydın canım tebrik ederim :) saglıklı olmanız cok guzel. Benim merak ettiğim sey senın dogum planında yazdıklarını hastane zaten uygulamıyormu? Yanı senın ıstegıne oZel olarak degıstırdıklerı bir uygulama varmı?Kızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
@iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)
Kızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben@missdincer canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Kettle benim de çok işime yaramıştı. Bir de humana çay çok iyi olmuştu bana. İnşallah bol sütün olur kuzucuğunu rahat rahat emzirirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?