2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim muayenem pazartesi 40+4 olmuş oluyorum
Senin dr.un ne diyor canım.. Günün geçmiş..Benim daha var ama gününü geçecek gibi bir his var içimde..Çünkü kızımda 40 .haftayı doldurmuştu.. Erkek daha geç geliyor diyor herkes..Risk olarak görüyor mu gün geçince onu merak ettim

Oğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz

evet ama herkes başka diyor ne yapacağız bilmiyorum ki evde çekin sancıyı yoksa hastanede zorlanırsınız da denılıyr
Ben sancimin çoğunu hastanede çektim canım çok daha rahat oldu benim için öyle çok fazla muayene de etmediler bende sıkıntı olmadı

Oğluşum suni sancıysa 5 dk bile dayanamadı kalp atışları 50 ye düştü hemen serumu durdular doktor geldi riske atamayız bu kadar anı düşmesi iyi değil dedı sondam takıldı şimdi bekiliyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım erken müdahale etmişler neyse ki

Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz

Sizde nasil bilmiyorum ama bizde kayinvalidemlerdede 20 si ciktiktan sonra okutabiliyor cnm genelde ikincilere okutulmaz ama bn bu bebegimede okutucam allah nasip ederse

Bide hepinz görüslerini cok merak ediyom bebeginzn mevlidini verck msnz benm 40 i 12 gun sonra doluyo ve annem de o zamn gideck gitmedn yapmak istiyom sizler yapack msnz yda yapmayi dusunuyo msnz
Canım kızımın 40 ı dolmuştu 1 hafta daha beklemiştim havalar ısınsın diye yapmıştım. Bunda da havalar sıcakken hemen yapmayı düşünüyorum tabi önce Allahın izniyle doğsun 40 ı cıkar cıkmaz yapmak istiyorum bence annen ordayken yap hem insan çok rahatlıyor kuran okunuyor üstünden koca bi yük kalkıyor

Sizde nasil bilmiyorum ama bizde kayinvalidemlerdede 20 si ciktiktan sonra okutabiliyor cnm genelde ikincilere okutulmaz ama bn bu bebegimede okutucam allah nasip ederse
İKİNCİYE neden okutulmazz canım çok Merk ettm

canım gözünüz aydın, eşinin bayılması size komik bir anı olmuş. allah analı babalı büyütsün, inşallah en kısa zamanda toparlarsın:)

benim istanbulda evim çok ufak, yakın akrabalarım da farklı şehirlerde. o yüzden kendi memleketimde ayrı yapacağım. kv özeniyorsa eşimin memleketinde de ayrıca yaparız diye düşünüyorum.
iki üç aylıkken de yapsak olur yani.

İKİNCİYE neden okutulmazz canım çok Merk ettm

Maddi acidan cnm hediyelikler yiyecek hoca falan masraf oluyorya birde ikinciye ilki kadar gelen olmuyor gereksiz goruyorlar benim tarafimda o sekilde deil her bebege okutulir ama buyuk ama kucuk ilkinde 80 misafirim.vardi bunda 30 kisiye indiricem kucuk yapicam ama yapicam. Cunku dedigin gibi mevlutunde 40 banyosununda insani kus gibi hafiflettigini dusunuyorum hem evimede bebegimede dua edilsin

Gözün aydın canım tebrik ederim :) saglıklı olmanız cok guzel. Benim merak ettiğim sey senın dogum planında yazdıklarını hastane zaten uygulamıyormu? Yanı senın ıstegıne oZel olarak degıstırdıklerı bir uygulama varmı?

Kızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…