- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.281
Hadi hayırlı haberlerle gelSuyum geldi kızlar gidiyozz.
Evet pzrtesi danışcam ama sabır kalmadı bende neden böyle oldum anlamadım erken bi tarih değil bende öyle düşünüyorum . Senin durumun ne canımCanm en iyisini doktorun bilir.ama 37 den sonrası bebek icin normal dogum zamanı zaten.yakinm 3 dogumunu 37 ve 38 de yaptı hep.benim doktorum da 38 i görmek yeterli diyo her zaman.ben farklı bir durum var 37 .38 arası sezaryan olucam nasipse.
Neden sezeryandı cnmMerhaba kızlar dra gıttım bugun,artık ultrasonla bakmıyo alttan elle bakıyo. Bebek kafasını dayamıs rahım agzına zaten yuruyemıyorum ayagımı bıle kaldıramıyorum,rahım agzıda yumusamıs. 22 eylulde sezeryan olcam ınsallah o zamana kadar durur :)
Seni cok ama cok iyi anlıyorum. Dayanılmaz hissediyo insanAy canım benim o kadar büyük değil ama haftasına göre 1 hafta önden gitti hep bende kızımda böyle değildim şimdi çok skldm gerçekten hem fizik hem ruhsal bende yorgun mutsuz oluyorum sürekli düşünmekten de korkuyorum çok stres logusa da piskolojiyi etkiler Allah korusun
Akşam yemeğinden sonra yalancı kasılmalar başlıyor.Geceleri uykudan çok zor kalkıyorum tuvalete zor yürüyorum eşim kaldırıyor yataktan.ama sabahları kalkınca kuş gibi oluyorum,enerjik oluyorum.sağlıcakla şu süreci bi sonlandıralım da..Ya ben de geceleri lavaboya bile kenardan tutanarak gidiyorum çatım çok ağrıyor. Geceleri adet sancısı gibi kasık ağrım da var 2 gündür ama sabah uyanınca hepsi gidiyor. Korkuyorum da artık biraz. Yarın kontrolum var carsamba gunu hiç açılma yoktu ve kanala girmemişti bakalım yarın ne diyecek dr
Canım hayırlısı neyse o olsun.inşallah sağlıkla şu süreci sonlandıralım.iri bebekse gelişimi de önden gidiyordur.için rahat olsun.benim dr her an gelebilir,bundan sonra herşey bebeğinin kararı demişti:)Kızlar ya normalde 25 eylül pzrtesi 39+1 sezeryan böyle konuşmuştuk ama ben artık çok ağırlaştım hareket etmeden duramıyorum yatamıyorum bu sefer vucudumu çok yoruyorum psikolojik olarak sürekli düşünüyorum en son gittiğimde doktor iri bebek oldugunu tekrarladı 21 eyll perşembede alabiliriz dedi tabi süpriz yapıp daha erken gelmezse yani 38+4 olmuş oluyorum 3 gün çok anlam ifade eder mi kafamda çok kurmaya başladım bu yüzden sizinle paylaşıyorum kafam karışık(
Allah yar ve yardımcın olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz.Suyum geldi kızlar gidiyozz.
Canım ılk dogumum normal oldu,ama cok zor oldu rısklı bır dogumdu. O yuzden sezeryan ıstedım.Neden sezeryandı cnm
Hayırlı ve kolay dogumlar...Suyum geldi kızlar gidiyozz.
14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum[/QUOTE
gözünaydın..allah analı babalı büütmeti nasip etsin..hayırlı evla olsun işallah..
Gozunuz aydin canim, Allah anali babali buyutsun14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Masallah hayırlı olsun. Saglıkla evınıze gıdersınız ınsallah14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Aynı durumdayım canım gecelerı bebek gelıo herhalde boyle bı catı agrısı bosuna degıldır dıyorum tuvalete zor yuruyorum ama sonra bısekılde gecıyo. Ptesı benım de randevum bakalım neler dıyecek doktorlarımızYa ben de geceleri lavaboya bile kenardan tutanarak gidiyorum çatım çok ağrıyor. Geceleri adet sancısı gibi kasık ağrım da var 2 gündür ama sabah uyanınca hepsi gidiyor. Korkuyorum da artık biraz. Yarın kontrolum var carsamba gunu hiç açılma yoktu ve kanala girmemişti bakalım yarın ne diyecek dr
Bende ıkı gundur boyle catı agrısı bi tuhaflık var ıkı gecedir farkediyorum canım gelecekse gelsin artık dıyorum :)Canım bende senin gibiydim doğumdan 4 gün önce geceleri sancılarım oluyordu kesin doğum yaparım diyordum..ama bakıyordum sabah olmuş..ama 4 gün sonra sancılarım sıklaştı sabah hastaneye gittim..
Gozun aydin cnm. Anali babali buyusun14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
GüZel haberlerle gelin canım allah yardımcın olsunSuyum geldi kızlar gidiyozz.
Hayırlı ugurlu olsun canım allah saglıklı gunlerde büyütmeyi nasip etsin masallah kılosu da cok iyi. Bi an once agrın gecer insallah14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Hadi gozun aydin. Bir avazda kurtarsin rabbim.Suyum geldi kızlar gidiyozz.
Canim senle tarihlerimiz ayni duruyor. Benim de 20 eylulde 39da planlaniyordu ama kabala girince 28 eylul pazartesiye cekildi 38+4 falan olcaz. Doktor soyleyince panikledim birden o da 2 gun ne fark edicek falan dedi. Zaten artik gelisimleri iyi durumda erken degil. Doktorun en iyi yonlendirmeyi yapacaktir.Ay canım benim o kadar büyük değil ama haftasına göre 1 hafta önden gitti hep bende kızımda böyle değildim şimdi çok skldm gerçekten hem fizik hem ruhsal bende yorgun mutsuz oluyorum sürekli düşünmekten de korkuyorum çok stres logusa da piskolojiyi etkiler Allah korusun
Gozun aydin allah anali babali büyütsün14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?