2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet pzrtesi danışcam ama sabır kalmadı bende neden böyle oldum anlamadım erken bi tarih değil bende öyle düşünüyorum . Senin durumun ne canım

Neden sezeryandı cnm

Seni cok ama cok iyi anlıyorum. Dayanılmaz hissediyo insan

Akşam yemeğinden sonra yalancı kasılmalar başlıyor.Geceleri uykudan çok zor kalkıyorum tuvalete zor yürüyorum eşim kaldırıyor yataktan.ama sabahları kalkınca kuş gibi oluyorum,enerjik oluyorum.sağlıcakla şu süreci bi sonlandıralım da..

Canım hayırlısı neyse o olsun.inşallah sağlıkla şu süreci sonlandıralım.iri bebekse gelişimi de önden gidiyordur.için rahat olsun.benim dr her an gelebilir,bundan sonra herşey bebeğinin kararı demişti:)

Aynı durumdayım canım gecelerı bebek gelıo herhalde boyle bı catı agrısı bosuna degıldır dıyorum tuvalete zor yuruyorum ama sonra bısekılde gecıyo. Ptesı benım de randevum bakalım neler dıyecek doktorlarımız

Canım bende senin gibiydim doğumdan 4 gün önce geceleri sancılarım oluyordu kesin doğum yaparım diyordum..ama bakıyordum sabah olmuş..ama 4 gün sonra sancılarım sıklaştı sabah hastaneye gittim..
Bende ıkı gundur boyle catı agrısı bi tuhaflık var ıkı gecedir farkediyorum canım gelecekse gelsin artık dıyorum :)

Suyum geldi kızlar gidiyozz.
Hadi gozun aydin. Bir avazda kurtarsin rabbim.

Canim senle tarihlerimiz ayni duruyor. Benim de 20 eylulde 39da planlaniyordu ama kabala girince 28 eylul pazartesiye cekildi 38+4 falan olcaz. Doktor soyleyince panikledim birden o da 2 gun ne fark edicek falan dedi. Zaten artik gelisimleri iyi durumda erken degil. Doktorun en iyi yonlendirmeyi yapacaktir.

14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Gozun aydin allah anali babali büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…