2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet pzrtesi danışcam ama sabır kalmadı bende neden böyle oldum anlamadım erken bi tarih değil bende öyle düşünüyorum . Senin durumun ne canım
Ilk bebegimi kaybettim canm.o yüzden fazla beklemek istemiyorum.Rabbim bu bebeğim saglik uzun ömür nasip eder insaallah

Ne güzel. Güle güle büyüt ece kızını. Bu arada kattle candır

Bi de emmek isteyip meme verince eşimle ters düşüyoruz. Dr 2 saatten önce besleme dedi sen niye böyle yapıyorsun diyor. Ben de dün o zaman uyut hadi dedim baya uğraştı yapamadı tabii.
canm benm dr ne kadar sık sık emzirsen o kadar iyi dedi sadece 2 saat boyunca uyur yada emmediyse muhakkak uyandrp emzirmelisn dedi bende elimden geldgnce emziriyom hem boylelikle sütümn fazlalaştgni farkettm

Benim doktorum göbeğini keserken elif dedi. Elif Güneş oldu kızım

Arkadaşlar hepinizden Allah Rez'i olsun iyi Dilek'lerinizi okumaya çalıştım. Kalp atışları bi anda 150 den 50 yı 60 düşünce çık korktum nasip böyleymiş cok şükür sağlıkla kucagımıza aldık silikon uçla emzirmeye çalışıyorum. Darısı bekleyenlerin olsun

Ben Hanife isminin anlamını çok seviyorum,eşim kulağına okurken Hanife ismini de okuyacak.

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…