- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.321
Ilk bebegimi kaybettim canm.o yüzden fazla beklemek istemiyorum.Rabbim bu bebeğim saglik uzun ömür nasip eder insaallahEvet pzrtesi danışcam ama sabır kalmadı bende neden böyle oldum anlamadım erken bi tarih değil bende öyle düşünüyorum . Senin durumun ne canım
Ucuncu gun.Kızlar sezeryan olanlara bir sorum olacak. Çok afedersiniz ama büyük tuvaletinize doğumdan ne kadar zaman sonra cikabildiniz acaba
Emmek istediğinde hiçbirşey işe yaramıyor canım maalesef. Hele benim kucağımda emmek için öyle çabalıyor ki boynu tutulacak diye korkuyorumCanim gazini aldiktan sonra sling ise yaramiyor mu ? Hani orda sakinlesiyor ya belki uykuya gecisini hizlandirir diye dusundum.
Ne güzel. Güle güle büyüt ece kızını. Bu arada kattle candırKızlar selam :)
Ben miniğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Epidural anestezi ile sezaryen Doğum dün gerçekleşti.
Bebeğimin dün sabahki nst si iyi çıkmadı, Doğumda da gördük ki içeride kakasını yapmış. Doktor tam zamanında müdahale etmişiz kakasını Yen'i yapmış dedi. Doğum planımda yazdığım çoğu şey uygulandı uygulanmayan maddeler de oldu ama kafama takmadım. En önemli maddeler uygulandı, kordonu geç kesildi, doğar doğmaz ameliyathanede emzirdim, ameliyathane ısıtıldı, yıkanmadı, hiç bir aşı müdahale yapılmadı.. eşim de benimle Doğuma girmişti ama 3. Dakikada bayıldı, sedyeye falan yatırdılar :) çok komikti. Bu arada bebeğim 2900 gr 47 cm doğdu, sapsarı bir kız :)
Bana gelecek olursak dikişlerim çok acıyor. Tuvalete bile yardımsız gidemiyorum. Normal Doğum yapmayı çok isterdim, şuan her şey bitmiş olurdu..
iiz sen sormadan söyleyeyim yanına kesin al dediğim şeyler depend (1 paketin tamamı), kettle, silikon göğüs ucu( tahmin ettiğim gibi Bebek hiç tutamadı benim göğüsümü) , kalkan, lansinoh krem, bitki çayı, bardak ve bazı şeyleri steril edebilmek için çukur bir kap. Annem kettle götürüyorum diye bana çok gülmüştü ama iyi ki almışız diyor şimdi :)
Insallah cnim amiiiinnnnnnIlk bebegimi kaybettim canm.o yüzden fazla beklemek istemiyorum.Rabbim bu bebeğim saglik uzun ömür nasip eder insaallah
Ne güzel. Güle güle büyüt ece kızını. Bu arada kattle candır
canm benm dr ne kadar sık sık emzirsen o kadar iyi dedi sadece 2 saat boyunca uyur yada emmediyse muhakkak uyandrp emzirmelisn dedi bende elimden geldgnce emziriyom hem boylelikle sütümn fazlalaştgni farkettmBi de emmek isteyip meme verince eşimle ters düşüyoruz. Dr 2 saatten önce besleme dedi sen niye böyle yapıyorsun diyor. Ben de dün o zaman uyut hadi dedim baya uğraştı yapamadı tabii.
Bizim hastanede sebil yoktu meselaKızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben
Oy maşallah gözün aydın canım14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Benim doktorum göbeğini keserken elif dedi. Elif Güneş oldu kızımKızlar bebegınızın kulagına okutmak ıcın gobek adına karar verdınız mı? Kurandan olsun ıslamda yerı olsun dıyorlar ama ben o ısımlerden kızıma bır ısım begenemedım. Kız ısımlerınden gobek adı olarak hosunuza gıden ısım varmı
Ay yerim ben onuu :)Emmek istediğinde hiçbirşey işe yaramıyor canım maalesef. Hele benim kucağımda emmek için öyle çabalıyor ki boynu tutulacak diye korkuyorum
termos aldım benKızlar kettle tam olarak ne için işe yarıyor? Hastanenin sebillerinden sıcak su gelecek zaten tam anlayamadım ben
doktorum bana haftasonu doğurrusun dedi ama bakalım henüz bir belirtim yokkızlar doğum bekleyen çok az kişi kalmışız. çok heyecanlı bakalım haftasonu kimler doğum yapacak
Suyum geldi kızlar gidiyozz.
14:30 3300 doğdu sıpamız imimizde iyiyiz çok şükür Ağrı'm var öpüyorum
Ben Hanife isminin anlamını çok seviyorum,eşim kulağına okurken Hanife ismini de okuyacak.Kızlar bebegınızın kulagına okutmak ıcın gobek adına karar verdınız mı? Kurandan olsun ıslamda yerı olsun dıyorlar ama ben o ısımlerden kızıma bır ısım begenemedım. Kız ısımlerınden gobek adı olarak hosunuza gıden ısım varmı
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaArkadaşlar hepinizden Allah Rez'i olsun iyi Dilek'lerinizi okumaya çalıştım. Kalp atışları bi anda 150 den 50 yı 60 düşünce çık korktum nasip böyleymiş cok şükür sağlıkla kucagımıza aldık silikon uçla emzirmeye çalışıyorum. Darısı bekleyenlerin olsun
yakışmış adıyla yaşasın ömrü güzel olsunBenim doktorum göbeğini keserken elif dedi. Elif Güneş oldu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?