- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.541
Saglık ocagın da da yapıyorlar Die blyrm bnm ebem öle demişti istersen. Sn de bi sor saglık ocagına
Sende eve gelince dinlenrsn cnm çok zor hamile olup çlşmak Rabbim sabr vrsn
Hoşgeldin canım hayırlı olsun kaçıncı gün kaç çıktı değerin?Merhaba eylülün en güzel annelerii. Ben kendimden bahsediyim biraz. 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve 1 negatif tüp bebekten sonra 2. Tüp bebek denemem çok şükür ki pozitif. Şuan 4+2 yim nasipse çarşamba günü kese görmeye gidicem. Hala inanamıyorum çok garip bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ve kan değerime göre ikiz olabilir dendi. Tek embriyo transfer edilmişti sanırım bölündü. :)
Amin canım çok sağol darısı başına olsun o zaman :) senin ne kadarlık kese gördünüz mü ?Ayyyy maşallah canım ya bende hep istemişimdir kısmet artık rabbim kucağımıza almayı nasip etsin :)
Canımsın benim gerçi telefon la konuştuk ama burdan da cevap vereyim dedim mesajı görünce :) inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim artık herşeye çok dikkat edicez bak hep hayal kurardık aynı anda kalalım diye çok şükür ayni zamanlar da kalmışız habersiz :)Sezennnnn askimmmmm mm canimmmmmm bitanemmmmdilek ben kiz hamilesin coksukur anlat hemen nasıl oldubnde ikinci tup bebeği yaptırdım ve büyük ihtimal ikiz diyorlareski nick imin şifresini hatırlayamadım yeni açtım. Canım arkadaşım çok mutlu oldum yaa
Ilk bebeğin mi canım hayırlı olsun.ben varım canım daha dün iğneye başladım yaklaşık 3 aydır coraspirin kullanıyorum ama henüz bir şikayetim yok
Evet bende homozigot mutasyonu var. Sende hangisi hetero mu homozigot mu?Ben de kullanıyorum canım clexane iğne 0,4 ml. Pıhtılaşma mı çıkmıştı sende? Burun kanaması normal. Çünkü vücuttaki kan hacmi artıyormuş hamilelikte.
Bende clexane 06 kullanıyorum ondandır herhalde diyorum diş etlerim kıpkırmızı patlıcak gibiEvet bende homozigot mutasyonu var. Sende hangisi hetero mu homozigot mu?
Oğlumda da kanamalar oluyordu.
Ama o gün çok kanamıştı.
Neyse ki tekrarlamadı.
Hoşgeldin canim. Senin tahmini doğum tarihin ne gözüküyor?Ekim anneleri gelene kadar sizinle takılabılırmıyım.
Cnm bir sprey var uyuşturuyor .bi zararına yok.anestezik spreyBenim inanılmaz Bi diş ağrım başladı ağrımayan dişim ağrıo nasıl dayancam bilmiyorum doktorum yıllık izindeymiş Cumartesi gidicem sorcam Napcaz dişimi diye ilk üç ay Bi tedavi yapılmıyormuş ben daha 7+4 deyim hiç ağrımayan dilim iki gün önce durduk yere çıldırdı
Takvime gore 2 ekim :)Hoşgeldin canim. Senin tahmini doğum tarihin ne gözüküyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?