2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Saglık ocagın da da yapıyorlar Die blyrm bnm ebem öle demişti istersen. Sn de bi sor saglık ocagına

Canım doktor kızamık geçirdim mi başka hastalık var mı idrar kan baya bi parametre istedi, ben de istiyorum ki hem devlette doktorum olsun hem devlette

Anladım cnm bnm bi kaybım var o yuzden devlete gtmk istmyrm burdaki devlet hastanelerinde fazla ilglnmyrlar bu arada doktor vajınal muaneyle mi gördü keseyi

İğgler pozitif çıktı geçmişte geçirip yara aşısını olduğum bağışıklık kazandığımmış igm şu an geçirdiğin demek oluyormus

Merhaba eylülün en güzel annelerii. Ben kendimden bahsediyim biraz. 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve 1 negatif tüp bebekten sonra 2. Tüp bebek denemem çok şükür ki pozitif. Şuan 4+2 yim nasipse çarşamba günü kese görmeye gidicem. Hala inanamıyorum çok garip bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ve kan değerime göre ikiz olabilir dendi. Tek embriyo transfer edilmişti sanırım bölündü. :)

Mrb arkadaşlar bende cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu şoktayım hala
Hamilelik günlüğünü nasıl ekliyoruz yardımcı olur musunuz

Hoşgeldin canım hayırlı olsun kaçıncı gün kaç çıktı değerin?

Canımsın benim gerçi telefon la konuştuk ama burdan da cevap vereyim dedim mesajı görünce :) inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim artık herşeye çok dikkat edicez bak hep hayal kurardık aynı anda kalalım diye çok şükür ayni zamanlar da kalmışız habersiz :)

ben varım canım daha dün iğneye başladım yaklaşık 3 aydır coraspirin kullanıyorum ama henüz bir şikayetim yok
Ilk bebeğin mi canım hayırlı olsun.
Bende 7 haftalıkken öğrendim.
Korktuk bi sorun varmı diye ama Allaha çok şükür gelişimi normaldi.

Ben de kullanıyorum canım clexane iğne 0,4 ml. Pıhtılaşma mı çıkmıştı sende? Burun kanaması normal. Çünkü vücuttaki kan hacmi artıyormuş hamilelikte.
Evet bende homozigot mutasyonu var. Sende hangisi hetero mu homozigot mu?
Oğlumda da kanamalar oluyordu.
Ama o gün çok kanamıştı.
Neyse ki tekrarlamadı.

Benim inanılmaz Bi diş ağrım başladı ağrımayan dişim ağrıo nasıl dayancam bilmiyorum doktorum yıllık izindeymiş Cumartesi gidicem sorcam Napcaz dişimi diye ilk üç ay Bi tedavi yapılmıyormuş ben daha 7+4 deyim hiç ağrımayan dilim iki gün önce durduk yere çıldırdı

Cnm bir sprey var uyuşturuyor .bi zararına yok.anestezik sprey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…