- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.561
Aslında bendeki pıhtılaşma çok yoğun değil. Mthfr geninde heterozigot ve antitrombin3 aktivitesinde sorun var. Ben ilk hamileliğimde preeklampsi nedeniyle bebeğimi kaybettim. Bu yüzden önlem amacıyla verdi iğneyi doktor.Evet bende homozigot mutasyonu var. Sende hangisi hetero mu homozigot mu?
Oğlumda da kanamalar oluyordu.
Ama o gün çok kanamıştı.
Neyse ki tekrarlamadı.
Benim doktorum ilk muayenede idrar tahlili de istemişti. Doktora gittiğinde söylersin canımKızlar normal de 3 lt su ıcıyorum. Ilk kez wc ye gıttıgımde ıdrarımı yaptıgımda yanma degıl acıma hıssettım. Daha sonra tekrar gıttım bı acı fln bısey olmadı.
Yarın gıdıcem canımBenim doktorum ilk muayenede idrar tahlili de istemişti. Doktora gittiğinde söylersin canım
Merhabalar, aranıza katılmak güzel bir duygu tüm morfoloji bozukluğu olan anne adaylarına umut olayım. Doğal gebelik oldu. Haftasonu ultrasonda keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışını duyacam inş :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Bitki çayı olarak bir tek ıhlamur güvenli, içebilirsin demişti doktorum. Kaya tuzunu ılık suda eritip ağzına burnuna gargara yapabilirsin. Limon suyu faydalı olur. Çok ilerlerse hastaneye gitmelisin. Bazı durumlarda ilaç veriyorlar çünkü. Çok geçmiş olsun canımKızlar benım burnum akıyo hapsurup druyorum sabahtan beri. 5-6 haftalık hamileyim sizce bu durumdan kurtulmak için yapabileceğim birseyler varmıdır
Canım sagol bende iyilesmeye calısıyorum inş hastaneye gerek kalmazBitki çayı olarak bir tek ıhlamur güvenli, içebilirsin demişti doktorum. Kaya tuzunu ılık suda eritip ağzına burnuna gargara yapabilirsin. Limon suyu faydalı olur. Çok ilerlerse hastaneye gitmelisin. Bazı durumlarda ilaç veriyorlar çünkü. Çok geçmiş olsun canım
Canım hosgeldin hayırlı olsun hamilesin :)Kızlar selam, 5+2 yim, cuma gunu beta-hcg ölçtürdüm değerim 12700 cikti. Bana cok yüksek gelmişti bu değer, bugün doktora gittim tek kese var ama ikiz olabilir dedi, o da. Kese 10,8 cm buyuklugunde. Sizce ikiz olabilir mi?
Amin canım çok sağol darısı başına olsun o zaman :) senin ne kadarlık kese gördünüz mü ?
Ilk bebeğin mi canım hayırlı olsun.
Bende 7 haftalıkken öğrendim.
Korktuk bi sorun varmı diye ama Allaha çok şükür gelişimi normaldi.
Günaydın kızlar bugun ilk doktor kontrolm var bi tane kaybım oldugu için çok heyecanlıyım sanki buda öle olacakmış gbi korkuyorum lütfen dua edin herşey yolunda gitsin
İnşallah cnm tek istedigim o Rabbim hepimizin kini korusun inşallahGünaydın canım çok iyi anlıyorum seni benim de bi kaybım var içini ferah tut Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah
Belki ovulasyon daha geç olmuş olabilir cnm testlere güvenme yolk saç oldugu zaman bebek de oluyor bnm de ilk gebeliğimde öle olmuştu geç göründü bebek ama yaşamadı yanlız bnde kan pıhtılaşması varmış ondan öldü dedi doktorKızlar bana da yardımcı olun 10 aralık sat başladı ben 5 gün Doğum kontrol hapını kullandım sonra bıraktım adetim uzadı ovulasyon 29 Aralık'ta oldu test vardı yapıyordum sürekli 18 Ocak'ta kesesi göründü dün gittim yolk kesesi var bebek hala Yok dedi çok korkuyorum gelişmiyor mu acaba adetim uzadığı için kaç haftalık Onuda bilemiyoruz yalnız kese 6 hafta 4 günlük çıktı yani adet tarihimden bile daha büyük benim durumumda olan var mı
Ultrason fotoğrafında böyle görünüyor haftaya tekrar gel dedi bakalım bir hafta nasıl geçecekBelki ovulasyon daha geç olmuş olabilir cnm testlere güvenme yolk saç oldugu zaman bebek de oluyor bnm de ilk gebeliğimde öle olmuştu geç göründü bebek ama yaşamadı yanlız bnde kan pıhtılaşması varmış ondan öldü dedi doktor
Vajınal ultrason mu yoksa karından mı baktıUltrason fotoğrafında böyle görünüyor haftaya tekrar gel dedi bakalım bir hafta nasıl geçecek
Karından canımVajınal ultrason mu yoksa karından mı baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?