2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Vajınal ultrasonla bakmadan nasıl karar vereblyr bebeğin olmadığına belki küçük oldugu için görünmyr
Tek umudum geç döllenme olması ilk küçüktür dedi sonra bakalım gelişmeyedebilir dedi ama yolk kesesi olunca ben var oluyor diye biliyorum kafam çok karıştı kaç haftalık olduğu belli değil maalesef

Tek umudum geç döllenme olması ilk küçüktür dedi sonra bakalım gelişmeyedebilir dedi ama yolk kesesi olunca ben var oluyor diye biliyorum kafam çok karıştı kaç haftalık olduğu belli değil maalesef
Sana tavsiyem başka bir doktora gidip vajınal ultrasonla bakması yoksa böle kendini strese sokarsın cnm

Vajinalle çok bakmıyorlar maalesef Can'ım bende demedim deseydim keşke gittiğinin erkek doktor o yüzdende bakmıyor olabilir
Bnm doktorum da erkek cnm üstüme bişey örtüyor kendisi bakmıyor bile küçük oldugu için görünmez Die bnm doktrm 10 haftaya kadar vajınal ultrasonla bakyr

Arkadaşlar ben 6+6 yım bugün kan tahlilleri için devlete gittim doktor hemde muayene etti kalp atışını yoktu ama Bebek belliydi birde 3 cm kistim varmış sıkıntı değil bebeği besleyen bişi dedı Ağrı'm var diyede progestan verdi ama moralim bozuldu

arkadaşım seninle herşeyimiz aynı nerdeyse benimde sat 10 aralık yumurtlama 28 ya da 29 aralık. İlk defa cmt günü gittim doktora 5+5 günlük çıktı ve sadece keseyi gördük. Doktor adet tarihime göre küçük ama yumurtlama tarihime göre normal olduğunu söyledi. Yani önemli olan yumurtlama tarihi tabiki. Bizim adet tarihimiz 14 ya da 15 olarak hesaplanması gerekiyor. Sen içini rahat tut biraz daha bekle bence.

Canım hayırlı olsun benim de sat 10aralıktı ama gec dollenme olabilir dedi doktorum gecen hafta keseti göremedik bu hafta gormeye calısıcaz. Ins ni sorun yoktur kalp atısını nezaman duycaksınız

Kesinlikle katılıyorum ben ne zamanki teslim oldum bunu kabullendim aglamamaya başladım, rahatladım oldu. Rabbime şükürler olsun

Reactions: NGY
Canım hayırlı olsun benim de sat 10aralıktı ama gec dollenme olabilir dedi doktorum gecen hafta keseti göremedik bu hafta gormeye calısıcaz. Ins ni sorun yoktur kalp atısını nezaman duycaksınız
Cuma gideceğiz tekrar ama duyabilir miyiz bilmiyorum. Kesede bebeği görmedik daha. Sizin de geç döllenme olabilir ben ovulasyon testi kullandığım için biliyorum yumurtlama tarihimi. Sizinde öyle olabilir 7. Haftada netleşir biraz daha

Günaydın Adana'da yaşayan yada Adana'yı bilen var mı aranızda? Hangi hastane hangi doktoru önerirsiniz?

Merhaba, bence doktorun ticari kaygilari olmayan iyi bir dr mus. Cunku bildigim kadariyla doktorunbu durumda yapacagi tek sey progesteron iceren bir ilac vermek, ki rahimde kasilma olmasin ve varsa devam eden bir kanama artmasin iyilessin. Boylece kuzucugun guzelce tutunsun rahime. Ve sen de coook cok iyi dinlenmen lazim ve bilhassa stressiz olman onemli. Ki bence bir sikintindayoktur. Anladigim o ki bir kez kanaman olmus ve ara ara lekelenmeler o kanamanin ardinda kalanlarin yavas yavas gelmesidir. Yani eski kanamanin gelmesidir onlar. Tabi ara lekelenmeler dedigin koyu ve kahvemsi renkteyse. Kirmizi ve pembe yeni taze kanama, koyu ve kahvemdi kirlmsi eski kanamanin kalanlarinin cikmasidir.

İnsallah sorun cıkmadan kesemizi, içinde bebeğimizi , sonra da kalp atıslarını duyarız canım seninle hemen hemen aynı zamanlardayız sanırım. Benim ilk gebeliğim oyuzden cok bilgim yok ama yorumlarda okudugum kadrıylanherkea dıs gebelikten fln bahsetmiş bene cok korkuyorum bi kalp atıslarını duysak baska bişi istemem diyorum suan zaman gecsin istiyorum. Bende pko sendeomu var oyuzden adetim de yumurtlamam da gec olabiliyormus. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…