- 15 Ağustos 2015
- 232
- 140
- 103
- 29
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #2.581
Vajınal ultrasonla bakmadan nasıl karar vereblyr bebeğin olmadığına belki küçük oldugu için görünmyrKarından canım
Tek umudum geç döllenme olması ilk küçüktür dedi sonra bakalım gelişmeyedebilir dedi ama yolk kesesi olunca ben var oluyor diye biliyorum kafam çok karıştı kaç haftalık olduğu belli değil maalesefVajınal ultrasonla bakmadan nasıl karar vereblyr bebeğin olmadığına belki küçük oldugu için görünmyr
Sana tavsiyem başka bir doktora gidip vajınal ultrasonla bakması yoksa böle kendini strese sokarsın cnmTek umudum geç döllenme olması ilk küçüktür dedi sonra bakalım gelişmeyedebilir dedi ama yolk kesesi olunca ben var oluyor diye biliyorum kafam çok karıştı kaç haftalık olduğu belli değil maalesef
Vajinalle çok bakmıyorlar maalesef Can'ım bende demedim deseydim keşke gittiğinin erkek doktor o yüzdende bakmıyor olabilirSana tavsiyem başka bir doktora gidip vajınal ultrasonla bakması yoksa böle kendini strese sokarsın cnm
Bnm doktorum da erkek cnm üstüme bişey örtüyor kendisi bakmıyor bile küçük oldugu için görünmez Die bnm doktrm 10 haftaya kadar vajınal ultrasonla bakyrVajinalle çok bakmıyorlar maalesef Can'ım bende demedim deseydim keşke gittiğinin erkek doktor o yüzdende bakmıyor olabilir
Haklısın canım inşallah küçüktür benimkinde senin sat ne zamanBnm doktorum da erkek cnm üstüme bişey örtüyor kendisi bakmıyor bile küçük oldugu için görünmez Die bnm doktrm 10 haftaya kadar vajınal ultrasonla bakyr
Bnm 20 Aralık cnm adetime 3 gün kala idrar testinde ögrendim hamile oldugumuHaklısın canım inşallah küçüktür benimkinde senin sat ne zaman
Senin ki benden biraz küçükBnm 20 Aralık cnm adetime 3 gün kala idrar testinde ögrendim hamile oldugumu
İnşallah cnm :)Senin ki benden biraz küçükSağlıklı haberlerini alırsın inşallah
Oy maşallah ne güzel darısı başıma inşallah o zaman dualarını bekliyorum :)Hayırlısı canım :) biz 7+4 deyiz kesemizi de kalp atışlarımızı da duyduk çok şükür
arkadaşım seninle herşeyimiz aynı nerdeyse benimde sat 10 aralık yumurtlama 28 ya da 29 aralık. İlk defa cmt günü gittim doktora 5+5 günlük çıktı ve sadece keseyi gördük. Doktor adet tarihime göre küçük ama yumurtlama tarihime göre normal olduğunu söyledi. Yani önemli olan yumurtlama tarihi tabiki. Bizim adet tarihimiz 14 ya da 15 olarak hesaplanması gerekiyor. Sen içini rahat tut biraz daha bekle bence.Kızlar bana da yardımcı olun 10 aralık sat başladı ben 5 gün Doğum kontrol hapını kullandım sonra bıraktım adetim uzadı ovulasyon 29 Aralık'ta oldu test vardı yapıyordum sürekli 18 Ocak'ta kesesi göründü dün gittim yolk kesesi var bebek hala Yok dedi çok korkuyorum gelişmiyor mu acaba adetim uzadığı için kaç haftalık Onuda bilemiyoruz yalnız kese 6 hafta 4 günlük çıktı yani adet tarihimden bile daha büyük benim durumumda olan var mı
arkadaşım seninle herşeyimiz aynı nerdeyse benimde sat 10 aralık yumurtlama 28 ya da 29 aralık. İlk defa cmt günü gittim doktora 5+5 günlük çıktı ve sadece keseyi gördük. Doktor adet tarihime göre küçük ama yumurtlama tarihime göre normal olduğunu söyledi. Yani önemli olan yumurtlama tarihi tabiki. Bizim adet tarihimiz 14 ya da 15 olarak hesaplanması gerekiyor. Sen içini rahat tut biraz daha bekle bence.
Arkadasim bizimde morfolojiydi sorun ilkini bu yuzden tup yaptirdik ikincisi olmaz derkn bizede supriz old dogal yolla hamile kaldim yeni yeni atiyorum sokunu kalp atisini duydugumda inandm tam Allah cok buyuk hersey yaptigimiz sikintidan sitresten kaynakliymis diyorum simdi
Cuma gideceğiz tekrar ama duyabilir miyiz bilmiyorum. Kesede bebeği görmedik daha. Sizin de geç döllenme olabilir ben ovulasyon testi kullandığım için biliyorum yumurtlama tarihimi. Sizinde öyle olabilir 7. Haftada netleşir biraz dahaCanım hayırlı olsun benim de sat 10aralıktı ama gec dollenme olabilir dedi doktorum gecen hafta keseti göremedik bu hafta gormeye calısıcaz. Ins ni sorun yoktur kalp atısını nezaman duycaksınız
Cnm seyhan başkentte halis bey var süper bir doktor.. bn osmaniye den ona gidiyorum a dan z ye ilgi ve mesleğinin en iyisiGünaydın Adana'da yaşayan yada Adana'yı bilen var mı aranızda? Hangi hastane hangi doktoru önerirsiniz?
Kizlar ben kalp atislarini duydugumda 7+2 idi doktorum birdaha 6 hafta sonra yani 13.haftada gelmemi soyledi kontrole. Ozel muayeneye gidiyorum sizce cok uzun bir sure degil mi 6 hafta? Bir de benim kanamam olmustu progestan kullaniyorum ara ara lekelenmelerim oluyor buna ragmen 6 hafta uzun bir sure degil mi
İnsallah sorun cıkmadan kesemizi, içinde bebeğimizi , sonra da kalp atıslarını duyarız canım seninle hemen hemen aynı zamanlardayız sanırım. Benim ilk gebeliğim oyuzden cok bilgim yok ama yorumlarda okudugum kadrıylanherkea dıs gebelikten fln bahsetmiş bene cok korkuyorum bi kalp atıslarını duysak baska bişi istemem diyorum suan zaman gecsin istiyorum. Bende pko sendeomu var oyuzden adetim de yumurtlamam da gec olabiliyormus. Hakkımızda hayırlısıCuma gideceğiz tekrar ama duyabilir miyiz bilmiyorum. Kesede bebeği görmedik daha. Sizin de geç döllenme olabilir ben ovulasyon testi kullandığım için biliyorum yumurtlama tarihimi. Sizinde öyle olabilir 7. Haftada netleşir biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?