- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.821
Kızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis
Bugün tam 1 aylık oldu :)
Migren atakları beni bitirmiş durumda annem ve eşim olmasa bitmiştim. Oğlumun bezi 3. 4 kere kanlıydı hep ve bende atak geçirince süt veremedim dün mama aldık bugün kontrole gittik doktorda kilo kaybı olduğunu söylemiş günde 3 kere mama verin demiş perşembe tekrar kontrol demiş demiş diyorum çünkü migren tuttu ve ben oğlumla haanede hiç ilgilenemedim. Humana incir dereotu semizotu su harici süt artıcı tavsiyeleriniz var mı
Güneş im bugün 1 aylık oldu. Ne çabuk geçti bu bir ay. Evet çok zordu ama zorlukları bilerek bu yola girdim ve çok ama çok çabaladım. Çok şükür bir kızım oldu. Her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum. Gerçekten çok çabuk büyüyorlar. Lohusa duygusallığının zirvesindeyim galiba bugün
Kızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
Canim su gibi dogumun olsun insallah, bol bol da sutun. Bekliyoruz guzel haberleriniKızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
Canim insallah ameliyati cok basarili gececek ve yavrunuzu alip eviniza doneceksiniz. Dualarimiz sizinle. Bizi habersiz birakmaKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Magvital kullaniyirdum. Dogumdan sonra Sadece decavit ve demir ilacina devam ediyorum.
Kızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
Canim hangi odaya çıkarsan haber et. Ayni anda burda olmak nasipmişKızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
Çok şükür canım Allah şifalar versin Kaan bebeğe inşallah çok daha iyi olup hemen taburcu olursunuz herşey yolunda gider dualarımız sizinleKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
yok canım ben maltofer kullanıyorum. kabızlık falan yapmadı çok şükürCanim ben yanlış hatirlamisim kontrol yazıyor 15. Günde 1 aylıkken aşı varmış. kan ilacı feramat mi kullanıyorsun kabızlık yapıyor mu ilacin
canım ben rezene tane kimyon anason ve ısıtgan karışımı çay içiyorum hem bebişin ve benim gazımınazaltıyonhem de sütü artırıyorMigren atakları beni bitirmiş durumda annem ve eşim olmasa bitmiştim. Oğlumun bezi 3. 4 kere kanlıydı hep ve bende atak geçirince süt veremedim dün mama aldık bugün kontrole gittik doktorda kilo kaybı olduğunu söylemiş günde 3 kere mama verin demiş perşembe tekrar kontrol demiş demiş diyorum çünkü migren tuttu ve ben oğlumla hastanede hiç ilgilenemedim. Humana incir dereotu semizotu su harici süt artıcı tavsiyeleriniz var mı
Canım Allah yardımcın olsun belkide kavuştun bebeğinle haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
canım Allahın izniyle Kaan bebek en kısa sürede evine dönecek içini ferah turKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
hadi bakalım haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyız yatıs yaptık. sabah 1 cm acıklık vardı demıstım eve gıttıgımden berı ara ara sancım oluyordu ama gece 12 gıbı duzenlı olup 10dk da bırın altına ındık. Hastanedekı nst sonucuna gore yatısım yapıldı suan 2-3 cm acıklık varmıs rahım agzı ıncelmeye baslamıs dedı doktor. 4 cm oldugunda epidural ıstedım ınsallah kısa surede 4 cm acıklıga ulasırım. Dungece 4 den berı ayaktayım ama sancıdan uyuyamıyorum benım ıcın dua edın kızlar
kızlar ben lohusa depresyonuna mı giriyorum ne? dün gece sebepsiz yere bi ağlamak bi ağlamak anlatamam. kayınvalidemle annemin sesini bile kaldıramadım. hiç böyle olmamıştım canım zor süreçler ne kadar olsa eve kapanıyoruz falan anlamasakta etkileniyor insan fırsat yaratıp kısa süreliğine de olsa çıkıp bişeyler yapmak lazım biraz kaçamak çok iyi gelir zaten hemen bebeği özleyip eve gitmek istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?