2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
passionete Denizatidenizyildizi Slmhtp gözünüz aydın kızlar, ssğlıkla büyütün inşallah.
Kızlar bizde 10:05 te kavuştuk oğlumla. 3800 gr 50 cm dogdu oğlum. Çok şükür hersey yolunda. Emzirme telaşı sütüm azda olsa geliyo simdilik Yetermis

yetiyo cnm ilk süte kolostrum deniyor çok değerli ve çok az gelir.

Bugün tam 1 aylık oldu :)

tünelin sonunda ışık var yani.. 3 gündür deliksz 2 saat uyumadm hep memede ..

çok geçmiş olsnn cnm boza ve tahin helva, bol vbol emzirme

bana şuan hiö geçmiyo, bunalıma girebilirm.

Allah yardımcn olsn cnm

Canim su gibi dogumun olsun insallah, bol bol da sutun. Bekliyoruz guzel haberlerini

Canim insallah ameliyati cok basarili gececek ve yavrunuzu alip eviniza doneceksiniz. Dualarimiz sizinle. Bizi habersiz birakma

Rabbim bir avazda kurtarsin ins

Kizlar tek tek dualariniz icin tesekkur ederim. Aminnn
Canim hangi odaya çıkarsan haber et. Ayni anda burda olmak nasipmiş

Çok şükür canım Allah şifalar versin Kaan bebeğe inşallah çok daha iyi olup hemen taburcu olursunuz herşey yolunda gider dualarımız sizinle

canım ben rezene tane kimyon anason ve ısıtgan karışımı çay içiyorum hem bebişin ve benim gazımınazaltıyonhem de sütü artırıyor

Canım Allah yardımcın olsun belkide kavuştun bebeğinle haberlerini bekliyoruz

canım Allahın izniyle Kaan bebek en kısa sürede evine dönecek içini ferah tur

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

canım ben ara ara çıkıyorum zaten. galiba benim ilk bebeğim kolikti. kızımda da şimdi gaz sancıları başladı. acaba ondan mı diyorum ilkinde böyle olmamıştım ama...

Günaydın kızlar benim oğlum 6 günlük oldu ama bezinde turunculuk var sanırım su eksikliğinden oluyormuş. Bana erken geldi ama su versem mi ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…